İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

benim daha önce ultrasonda iki yumurtalıkta da 3.5 cm kistler vardı pco değerlerim de şuankinden yüksekti bi süre tedavi oldum bi iğne olmuştum seneler önce peşinden bir yıl kadar d. kontrol hapı kullandım ve bıraktım tedaviyi adette de sıkıntılarım geçmişti. geçen yıl yine gittim sadece sağda 2 cm kist dendi sonra evlendim durumum nedir diye bi gideyim dedim ama henüz ultrasona bakılmadı direk klomen verdi doktor bir ay sonra gel dedi

Klomen verdikten sonra yumurta takibini neden yapmıyor ki acaba? Belki sadece etkisini görmek için vermiştir diyeceğim ama onu da yumurta takibi ile görebilir. Seni bilen takip eden dr un sa tamam ama yeni gittiysen bana garip bir yaklaşım gibi geldi, istersen başka bir dr a görün diyecektim.

ben de iki gündür okuyorum burda ne kadar paylaşım varsa bana da garip geldi belki ilk ay kendiliğinden deneme mi yapmak istedi acaba dedim, yeni gittiğim bi doktor işten dolayı iyice araştırıp başka uzman var mı burda onu da bakamadım kafam karıştı

inşallah hiç gerek kalmaz canım

Yani kontrolsüz bunu bilemez sonuçta ayrıca kist varken kan değerlerine ve ultrasona bakmadan ilaç veremez bu kisti de büyütebilir. Bunları Dr olarak sana söylemesi gerekir, bence vakit kaybetmeden iyi bir dr a git, çünkü o ilaçla büyüme sağlanıp sonrasında çatlatma iğnesi olup olmayacağına karar veriliyor. KOntrolsüz kullan gel biraz başından savmış gibi, bu işle ilgilenen iyi bir dr bulursun inşallah...

Stres cısss enfal arkadaşım..bekleme süreci fena biliyorum ama mümkün olduğunca rahat olmaya çalış..sana örgü tavsiye ediyorum acayip iyi geliyor. Benim pek umudum olmadığı için biraz daha rahatım. Sadece günümü merak ediyorum ne zaman olcam diye sanki erken ovulasyon oldu bende bu ay. Gununde olduysa da bebek ihtimali zaten 0,0...

Canım benim öğrencilerim var koruyucu anneye verildi anne ve babası olmuyorsun evlat edinmiyorsun genelinin annesi babası hayatta zaten sadece bakımını üstleniyorsun... Oğluma arkadaş olur inşaallah öz kardeşi de olsa kesin anlaşacaklar diye bir garantimiz yok... Evim de çok büyük zaten iki tane öğrenci kız kalıyor evimde ama son seneleri okul bitince gidecekler yani ben kalabalık aileyi çok severim Rabbim nasip etmedi diye kaderimize razı olmayalım diyorum hem o çocuklar bir baş okşanmasına bile muhtaçlar... Ama işte eşimle oğlumla bu konuyu konuşup karar vermek lazım çok düşünmek lazım...
Canım iyi ki aşılama yaptırmamışsın çünkü yumurtanın boyutu küçük ben aşılama yaptırdığımda 22 gibiydi doktor olması gereken boyutta dedi... Bu ay da öyle ama tutmuyor işte napalım belli olmaz ümitsiz olma bence belki kendiliğinden kalırsın... Çok moralsizim bu aralar...

Olmuyor Can'ım ya sadece bu konu değil ki beni strese sokan... İş evde çocuk onun okulu benim okul inan nefes alamıyorum bazen anlayışsız arkadaşlar da cabası... Hiç bir şeye vakit bulamıyorum inan bazen aynaya bile bakmadan çıkıyorum evden... Örgüyü çok severim ama imkansız bu aralar ödevlerimiz 10a kadar sürüyor sonrada uyuyup kalıyorum....hiç bir zaman 0 ihtimal yoktur... Belli olmaz ne Zaman ne olacağı

Evet Çok küçük kaldılar neden böyle oldu anlamadım birde su gibi akıntı var bildiğin su bugün o yapışkan uzayan akıntı da geldi Dr dan sonra ama o boyutta çatlamış olamaz yine de gün aşırı devam ediyorum ben ne olur ne olmaz Dr aşılamayı cumartesi yapalım dedi biraz daha büyüsünler cuma çatlatma iğnesi yaparız dedi ama istemiyorum şimdi biraz daha Zaman geçsin belki öyle biraz bedenim ve ruhum dinlensin o da iyi gelir sanırım mart gibi hala birşey olmazsa yaptırırım nasip işte arkadaşım zaten son kaybımdan sonra yine aynı şeyler olur mu korkusu o kadar çok oluyor ki bilemiyor insan işte Ama sebebini bilmediğim bir rahatlık geldi olmazsa olmaz modundayım sanırım doğru dürüs gelişmedi ya ondan herhalde
Koruyucu aile işini biliyorum. Bir donem arkadaşım için araştırmıştık ama vazgeçti sadece hafta sonları gelecekti sonradan zor olur diye vazgeçtiler evlat edindi 12 aylıktı şimdi 10 yaşında Oldu sonra 3-4 yıl sonra hamile kaldı kendiliğinden birde kızı var şimdi. Belki de kaderim böyleydi diyor işte bizde bilemiyoruz hiç bende çok severim kalabalık aile ben 3 kardeşim oğlum geçen gün diyor ki anne ne şanslısın 3 kardeşsiniz ben tek başımayım evinde öğrenci olması ne güzel neşe verir o yaşlar enerji verir. İnşallah kendi kanımızdan Can'ımızdan gerçek kalabalık olur ailemiz :) Rabbim bizlere de o duyguyu tattırsın inşallah

arkadaşlar biz sakin davranmak zorundayız.bebek için sabırsız ve stresli davrandıkça olmuyor. . oğlumda aylar sonra kafamda olmadığı bir ayda geldi. bu sonlanan hamileliğimde tam iki yıl sonra ümidimi yitirdiğim kendimi işe güce verdiğim bir dönemde oldu. ama nasip olmadı tabii
koruyucu aile olmak çok erdemli davranış Enfal.

Kızlar
Dr a gittim yumurtalar nihayet büyümüş bir tane 19 iki tane 17 mm var yarın çatlatma iğnesi olacağım ondan sonrası nasip artık 3 taneden en azından bir tane tutsun diye dualar edeceğim. Bugünden itibaren gün aşırı olsun dedi. Salı günü de kontrol var çatlamışlar mı diye. Her zaman akıntıya aldanmamak gerekli demek çünkü o akıntıya göre ben kesin çatladı dedim ama yok daha çatlamamış. Rabbim nasip etsin de tutsunlar tabii, Tutmazsa da yapacak birşey yok tabii Hakkı'mızda hayırlısı bu deyip biraz inzivaya çekeceğim kendimi. Sonra da aşılama denerim artık Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün inşallah evlatlarımıza kardeş nasip etsin.Amin

aa ne güzel. hadi bakalım Allah yardımcın olsun.

canm çok sevindim inşallah yumurtalar bebeğe dönüşürü inşallah.. ben çok erkendeb kapattım ilişki durumunu sonra doktorun verdiği takvime bir baktım ki 23 ve 25 kasım da da ilişki olsun yazmış ama bizde olmadı biraz moralim bozuldu ama yapacak bişey yok zaten tek yumurta haftaya cuma bat günüm inşallah gelmez... ama ben pazartesi ilk testimi yaparım zaten kabullendim bazı şeyleri bende öyle düşünüyorum ocak ayına kadar kendi haline bırakıp ocaktan sonra aşılamayla devam edeceğim... yeniden hoş gerçi ben üç aydır kendi halinde devam ediyorum ama olmuyor.. bu sefer yumurta taki bi de istemiyorum...hayırlısı olsun inşallah..

canım inşaşallah yine en kısa zamanda bu sefer sağlıklı bir gebelik oluşur kucağına alırsın inşallah... ben bu işi ciddi düşünmeye başladım... hatta bebeğim olsa bile yinede düşünüyorum...

tüm testler yapıldı bişi çıkmadı hsg dahil.Rabbim tez vakitte sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inş.

Ben daha ilk aydan umutsuzluğa kapılıp artık oluruna bıraktım. ..Yani daha dogrusu hesap kitap yapmadan doğum öncesi ve sonrası izinler yaz tatiline geliyor mu gelmiyor mu diye dusunmeden.Bugun yapmalıyız yok şu kadar sıklıkta yapmalıyız diye düşünmeden oluruna bıraktım. Geçen ay soğudum ya çocuk yapıcaz diye zoraki töbe töbe Normal Korunmasız hayata devam..
Bebiş de ne zaman isterse buyursun gelsin annesi babası abisi onu bekliyor

Ne güzel yazmışsın meslektaşım harikasın... Hesapsız düşüncesiz o işi yapmayalı uzun Zaman oldu gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…