İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Arkadaşlarla dışarı kahve içmeye çıktık akşam akşam. İyi geldi valla. Kafayı dağıttım resmen.

Can'ım çok evham yapıyorsun ama haftaya kAdar dayanmak zorunda değilsin kalp atışını duymasan bile belki içeride bebeğin olduğunu görür ve rahatlarsın.. Başka bir doktora gidebilirsin bence ilk haftalarda hepimiz öyleydik... Hatta benim dün kontrolüm vardı bebeğin hareketlerini gördüğüm halde doktora soruyorum yaşıyor mu diye... Dua et bol bol içine ferahlık gelecektir özellikle fetih suresi içindeki sıkıntıyı alıyor inan...

Doğru söylüyorsun Enfal. Hep olumsuz denetimler sebep oluyor bu korkulara, evhama. Ama elde değil işte. Şimdilik metanetimi korumaya çalışıyorum. Düne göre daha iyiyim şimdi. Ama bir daha sıkıntıya düşersem bu sefer erkenden doktora gideceğim. Sağol canım :)

Can'ım her hamilelik farklı korkusu stresi bitmiyor ikincilerin çünkü hem çok zor geldiler hemde önceden yaşanan kötü tecrübeler bırakmıyor yakamızı bence de başka Dr a git için Rahat eder stres de çok zarar veriyor sonuçta eşler anlayamıyor bizi malesef o yüzden çok belli etme onlarda stres oluyor Belli etmemek için de daha katı duruyorlar o yüzden takılma sakın sen duanı et gerisi Rabbime emanet birde moralini bozma ona güzel enerji gitsin kaç oldunuz ki ? Belki vaginal duyulabilir kalbi için rahat eder ama stres çok fena ben 29 olmak üzereyim ama bitmiyor korku yok neden oynamadı yok neden Ağrı'm var. Yok gelişimi normal mi? Yok testleri normal mi ? kaygı bitmiyor Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

HurremSultan canım çok sağol. Psikolojik olarak bugün çok daha iyiyim. Çok panik olmadığım sürece aldığım randevu gününden önce doktora gitmeyi düşünmüyorum. Çünkü bu evham benim kafamda yaşattığım bir durum. Bu takıntılı halimden tekrar tekrar doktora giderek kurtulamam. Artık ne ise gelecek hafta çarşamba günü göreceğiz. Şimdi 5+4 oldum. Doktora 6+5 de gideceğim.

Eh bir hafta kalmış o halde sık dişini Allah güzel sonuçlar göstersin inşallah Can'ım

Masallah ne güzel herkesler hamile darısı benim ve isteyen herkesin başına insallah. Bende ikinci bebeğimi istiyorum. Hamile kalmak için Neler yaptınız anlatabilirmişsiniz

Masallah ne güzel herkesler hamile darısı benim ve isteyen herkesin başına insallah. Bende ikinci bebeğimi istiyorum. Hamile kalmak için Neler yaptınız anlatabilirmişsiniz
İnşaallah en kısa sürede sende kalırsın ama benim ve bazı arkadaşlarımın kötü tecrübeleri oldu kayıplar yaşadık en son kaybından 9 ay sonra hamile kaldım tedavisiz ama tabi bu süre zarfında hem bitkisel kürler hemde doktor kontrolünde çok denedim olmadı Zaman'ı varmış bekledik sabırla.. Rabbim evlatlarımızı sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah sanada tez vakitte versin

Merhaba kizlar
Oooo maşallah ya hamileler cogalmis ne güzel
enfal canim cok cok tebrik ederim:))
Hurrem oglusa kiz kardes mi geliyo ayy yerim onu:)
Ogluslarla tek basinayim kizlar kusura bakmayin pek giremiyorum kkya
Ucuz annelerine zor yazıyorum valla

Can'ım inşallah kızımız yolda Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin kuzuları gördüm resimde maşallah Allah nazardan saklasın bize de kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ara ara ses ver özlüyoruz valla

Canım teşekkür ederim ne güzel foto o öyle bayıldım Kocaman olmuşlar maşallah... Ah yakın olsan da sevmeye gelseydik.. Benim oğuluşada kız kardeş gelecek inşaallah.. Bekliyoruz.. Dualarını eksik etme

Yine olmadı yine çok mutsuzum çok çaresizm ağlamaktan başka hiçbir sey gelmiyor elden Allahm sen yardm et sen sabır ver oğluma baktıkça yalnızlığını gördükçe dirhem dirhem eriyorum yaa icim yanıyor resmen Allahım sen büyüksün sen yardm et

Canım, lütfen üzme kendini Rabbim en doğru zamanda gönderecektir meleğini çiçekler bile zamansız açmıyor Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah... Burada bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz biliyorsun. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah, iyi bir dr bulup aşılama mı denesen acaba?

Hiiiiiiiçcccc birşey yapmak gelmiyo içimden hürrem.psikolojim iyice bozuldu herşeye ağlıyorum herşeye birde bikaç aydır adetlerim gecikmeli geliyor gecen ay beş gün bu ay dört gün gecikmeli geldi bilmiyorum sanki bütün dünya üstüme çökmüş gibi belkide bu konuyu kapatmaya çalışmalıyım olsaydı olurdu şimdiye kadar hangi günahımın bedeli bu sınavım bilmiyorum ama faturasını biricik oğlum ödüyo resmen artık kardeş sorucak die ödüm kopuyor bilmiyorum çok kötüyüm yaaa

Canım yapma böyle olacak biliyorum sadece inan sen, onu diyorum belki kendiliğinden olmuyordur. Sen elinden geleni yap tedavi ol en azından yumurta geliştirici ilaç ve çatlatma iğnesi dene düzenli bir dr un olmalı seni takip eden, Rabbim beter sınavlar göstermesin, seni inan çok iyi anlıyorum canım çok zor gerçekten ama birşeyler daha denemelisin vazgeçme hemen sen zaten öyle önemli bir tedavi süreci falan geçirmedin, belki destek ilaç kullanman gerekiyordur. Bu çok önemli gerçekten, belki sadece doğal yolla olmuyordur. Bence ufak çapta bir tedavi başlayıp sonrasında aşılama demelisin, vazgeçme lütfen... Zaten ikinci çocuk birinci çocuklar için yapılıyor o yüzden evladın için vazgeçme canım.....

Hadi inşallah canım, gönlünü ferah tut, inşallah duyacaksın minnoşun kalp atışını... Bize hemen yazarsın... Dualarım sizinle
Kalp atışını duyduk şükür. Ancak 4 gün küçük görünüyor. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Gelişimine bakacakmış. Hayırlısı Allahtan. Sağol hürrem ilgin alkan için :)

Z zaynap bir ay bile olmadı daha seninle aynı duygular içindeydim. Hamile olmadığıma inanmıştım. Umutsuzdum. Ama bu işler hiç belli olmuyor ki. Biranda oluveriyor. Belliki bir zamanı var. Birinci veren Rabbim ikinciyide verir inşallah. Sen içini ferah tut. Sadece sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…