İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Hürrem sağol canım. Amin. İnşallah. :)
Can'ım gözün aydın çok sevindim darısı dilfeza ve Z zaynap e inşaallah en kısa zamanda.. Bende 6+2de karından ultrasonla duydum kalp atışını keseyi görmüşsün kan da verme artık bekle biraz daha stres yapma bu arada HurremSultan Can'ım dün doktor%90 kız dedi çok heycan yaptık...

Canım süper çok sevindim ama dedim ben sana çünkü erkeği çok erken söylüyorlar :) Ya sağlıklı olsunlar tabii insan önce onu istiyor sonra da farklı cinsiyet olmasını :) Benim minnoş kızıma kız arkadaş olsun inşallah sağlıklı elleri ayakları akılları fikirleri düzgün yerinde, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Ha hayttt ne dedim sana ama

Ayyyy canım Tebrikler maşallah çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini. ..

Ha hayttt ne dedim sana ama
Sırada sen varsın bak topikdeki herkes tek tek hamile kalıyor senin de olacak en kısa Zaman da..kız dedi ama değişir mi sonradan bilmem genel de erkek denilen bebekler değişiyor diyorlar ama belli olmaz tabi

Amin canım cümlemizin evladını inşaallah kız çocuk ayrı bir heyecanmış çok şükür rabbime güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin abisi çok sevindi kız olsun diyormuş anneme duası kabul oldu... Kızlarımız sağlıkla gelsin inşaallah

Sırada sen varsın bak topikdeki herkes tek tek hamile kalıyor senin de olacak en kısa Zaman da..kız dedi ama değişir mi sonradan bilmem genel de erkek denilen bebekler değişiyor diyorlar ama belli olmaz tabi
İnşallah cnm yaaa inşallah senden hürremden balammmdan ferbten ve diğer hamile arkadaşlarımdan tek ricam bizler içinde bol bol dua edin doğuma girerken bile aklınıza gelelim....

İnşallah cnm yaaa inşallah senden hürremden balammmdan ferbten ve diğer hamile arkadaşlarımdan tek ricam bizler içinde bol bol dua edin doğuma girerken bile aklınıza gelelim....
Hep duamdasın canım sen çok zor biliyorum ama içini ferah tut rahat olmaya çalış bir kere hamile kalmışsın birdaha olmaması için bir sebep yok sadece zamanını bekliyorsun okadar..

Duyacaksın inşaallah haftaya alcaz güzel haberlerini dualarımız seninle... Erkek annesi olduktan sonra kız annesi olma düşüncesi kulağa hoş geliyormuş rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşaallah

kızlar merhaba. bugün beş gün arayla ikinci testi yaptırdım. çok şükür artması gerektiği kadar artmış. cumartesi 335 olan hcg değeri bugün 2240 olmuş. şükürler olsun
Maşallah güzelim artık kan verme çünkü bu değerlerle kese görülür.. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin..

Maşallah güzelim artık kan verme çünkü bu değerlerle kese görülür.. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin..
Canım benim kese geçen pazartesi göründü zaten. Benim bunu yaptırmamın sebebi sağlıklı artışı görebilmekti. Doktora daha iki hafta sonra gideceğim. Doktor iki hafta bekleyelim dedi

Canım benim kese geçen pazartesi göründü zaten. Benim bunu yaptırmamın sebebi sağlıklı artışı görebilmekti. Doktora daha iki hafta sonra gideceğim. Doktor iki hafta bekleyelim dedi
Çok erken görmüşsün ozaman sen maşallah kese görüldükten sonra kan vermene gerek yok demişti doktorum o yüzden dedim ben bir hafta sonra kalp atışını duyduk çünkü.. Çok şükür sağlıkla devam etsin inşaallah

Doktor bana iki hafta beklicez artık deyince bende herşeyin yolunda olduğunu nasıl anlayacağım diye sormuştum. O da beta hcg yi tekrar yaptır. Düzenli artışı gör demişti. Ben diğer hamileliğimin yolunda olmadığını beta hcg den anlamıştım. Hassasiyetim bu durumdan kaynaklanıyor sanırım. Ama daha artık yaptırmayı düşünmüyorum. Takıntı haline getirmemek gerek. İnşallah bir daha ki gidişimde kalbi pıtır pıtır atar

Evet canım yalnız dediğim gibi keseyi görmek için Vajinal 1000 karından ultrasonla 2000i geçmesi gerekiyor diye biliyordum ben o yüzden şaşırdım sanırım.. Bu değerlerde iki haftaya gerek yok bence 6+2 de kalp atışları duyuldu ama ne kadar geç okadar iyi tabi benim pıhtılaşma problemim olunca o yüzden acele etmemiz gerekiyorduhemen iğne başladık çünkü.. Atacak inşaallah Can'ım hep olumlu düşün öyle olsun..

Mtb kizlar hangi ildensiniz hangi dr gidiyorsunuz Allah behislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin isteyen herkese nasip etsin insallah

Kızlar bu gebeliğinde sonlanmasından çok korkuyorum. Sürekli kendimi dinliyorum. Bulantılar çok hafif. Arada bir vurup geçiyor. Sadece hazımsızlık problemi yaşıyorum. En önemlisi göğüs hassasiyetimin azaldığını farkettim. Veya kendimi çok dinlediğim için yanılıyorumdur. Bilemiyorum. Ama bir önceki gebeliktede de göğüs hassasiyetim azalmıştı. Buda mı boş gebelik acaba. Eşim beni hiç anlamıyor. Doktor kontrolum bir sonraki çarşamba. Napcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…