- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 42
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.641
Oh çok şükür Can'ım çok sevindim geri olması toparlar geç döllenmiştir geç yerleşmiştir benim minnoş geriden geliyordu ama toparladı hiç merak etme dinlen bol bol yorma sakın kendini yumurta ye havuç ye bol bol bu sefer olacak inşallahKalp atışını duyduk şükür. Ancak 4 gün küçük görünüyor. 10 gün sonra tekrar çağırdı. Gelişimine bakacakmış. Hayırlısı Allahtan. Sağol hürrem ilgin alkan için :)
Canımm bu ay gelir inşallah kuzun bazen düşünmemek çok daha iyi oluyor. Sana da hayırlı Ramazanlar olsun Allah Bayram'dan evvel müjdeni göndersin inşallah Can'ım güzel haberler bekliyoruzNasılsiniz kızlar gidemedim uzun zamandır bende cok
Yoğundum bir hafta kaldı adetime bakalım Nasip bu ay hic umursamadım yanı fırsatta olmadı düşünmeye ne gun yumurtladım NE gun iliski oldu farkında bile değilim .. Sizler nasılsınız hayırlı ramazanlar şimdiden hepinize :)
Amiiin Can'ım benim senin de yavrunu sağsalimCanımm bu ay gelir inşallah kuzun bazen düşünmemek çok daha iyi oluyor. Sana da hayırlı Ramazanlar olsun Allah Bayram'dan evvel müjdeni göndersin inşallah Can'ım güzel haberler bekliyoruz
Can'ım ne yaptın test yaptın mı regl oldun mu sonuç güzeldir inşallahAmiiin Can'ım benim senin de yavrunu sağsalim
Kucağına almayı nasip etsin Rabb'im
Can'ım inan bende aynı şeyi düşünüyordum.. Bu arada benim %95 kız olan miniğim erkek olduçok güldüm bu duruma... Oğluma erkek kardeş geliyor inşaallah teyzesi.. Sen nasılsın asıl son hazırlıklar başlamıştır inan ben şuan okadar acemi hissediyorum ki kendimi ne alınır yeni doğana unuttum azıcık tüyo verirsin o Zaman gelince.. Ne tatlı heyecanlar çok özlemişiz çok
Slm canım bende arada bakıyorum kimsede ses yok ben bi başka formda yazıyorum ekim anneleri diye ama burda daha rahatım eees sen ne yaptın bakalım nasıl gidiyor umarım hersey yolundadir. Alış veriş yaptınmi neler aldın ben daha hic bişey almadım çok karışıgim..
Slm canım ya içime bi kurt düşürdün acaba benim bebegiminde cinsiyeti değişirmikii?Can'ım inan bende aynı şeyi düşünüyordum.. Bu arada benim %95 kız olan miniğim erkek olduçok güldüm bu duruma... Oğluma erkek kardeş geliyor inşaallah teyzesi.. Sen nasılsın asıl son hazırlıklar başlamıştır inan ben şuan okadar acemi hissediyorum ki kendimi ne alınır yeni doğana unuttum azıcık tüyo verirsin o Zaman gelince.. Ne tatlı heyecanlar çok özlemişiz çok
Aynen güzelim benimde vardı o kurt hatta en son kontrole arkadaşla gittim kapısında dedim bir de erkek diyormuş diye maşallah benim sıpa açtı bacakları gösterdi erkek olduğunu.. Güzelim sen ayrıntılıya girmişsindir bence o garanti olur benim doktorum biraz erken söylemişti yanıldı sen geç öğrendiysen veayrıntılı ultrasonda gördüyse doktorun değişmez artık... Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinSlm canım ya içime bi kurt düşürdün acaba benim bebegiminde cinsiyeti değişirmikii?banada kız dedi Dr ama hep bi şüphe var ya son dakka golü atarsa erkek olursa diye tabi şaka bi yana yeterki sağlıklı olsunlar.
Aaa bak sen yaramaz oğluna kandırmış sizi :) olsun Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin 3. Kız olur belki :) hazırlık yapmaya başladım yavaş yavaş zaten oğlumdan bir sürü büyük eşya var birtek araba alacağım ona da karar veremedim henüz önümüzdeki hafta çantamızı hazırlamayı düşünüyorum nolur nolmaz tabii bu hafta evdeyim son rapor alacağım hafta bu birde bronşit oldum çok öksürüyorum Dr mecburen antibiyotik verdi işte bakalım benden böyle, hemde Nasıl özlemişim bu heyecanları bugün şekerlerini de hazırladık bakalım hastane için artık sağlıkla gelsin inşallah diye dua ediyorum canımCan'ım inan bende aynı şeyi düşünüyordum.. Bu arada benim %95 kız olan miniğim erkek olduçok güldüm bu duruma... Oğluma erkek kardeş geliyor inşaallah teyzesi.. Sen nasılsın asıl son hazırlıklar başlamıştır inan ben şuan okadar acemi hissediyorum ki kendimi ne alınır yeni doğana unuttum azıcık tüyo verirsin o Zaman gelince.. Ne tatlı heyecanlar çok özlemişiz çok
Can'ım Napim yavaş yavaş başlıyorum işte hazırlıklara ufak tefek aldım tabii gerekli olanları ama daha yeni almaya başladım araba bakıyorum şimdi ona karar veremedik daha inşallah gönlümüze göre buluruz daha ne istediğimi de bulamadım bakalım artık Can'ım sağlıkla gelsin kuzucuklarımız da herşey alınır nasılsa o yüzden biraz ağırdan aldım zaten kardeşin Nasıl oldu iyiler mi ?Slm canım bende arada bakıyorum kimsede ses yok ben bi başka formda yazıyorum ekim anneleri diye ama burda daha rahatım eees sen ne yaptın bakalım nasıl gidiyor umarım hersey yolundadir. Alış veriş yaptınmi neler aldın ben daha hic bişey almadım çok karışıgim..
İyi bari canım bende fazla acele etmiyorum bakalım bende battaniye orcem bi tane kızıma inşallah bizimde ağır parça olarak bi oyun parkı beşik alcak o geri kalanı ufak tefek zaten gerçi onlarda ufak ama pahalı bi hastane çıkışı 100 lira valla biraz zorlancaz hem oğlum ana okuluna başlıycak hemde doğum ve biraz fazla masraf olcak ama olsun yapmcak bişey yok... kız kardeşimde iyi çok şükür hastaneden taburcu oldu bizi biraz korkuttu ona bişey olcak diye maf olduk preklampsi butun kan degerlerini alt ust etti trombosit degerleri dustu karaciger enzimleri bobrek ustu bezleri tum degerleri alt ust oldu ki cok şükür bi hasar birakmadan atlatti bebeğimiz ise suan kuvezde çok şükür oda gelişiyor suan 800gr ufacık küçük bebegimiz ama savaşıyor ve Rabbimin izniyle basaricak oda anneside çok çaba gösterdiler ve Rabbim de yardım etti çok şükür ikiside iyilerCan'ım Napim yavaş yavaş başlıyorum işte hazırlıklara ufak tefek aldım tabii gerekli olanları ama daha yeni almaya başladım araba bakıyorum şimdi ona karar veremedik daha inşallah gönlümüze göre buluruz daha ne istediğimi de bulamadım bakalım artık Can'ım sağlıkla gelsin kuzucuklarımız da herşey alınır nasılsa o yüzden biraz ağırdan aldım zaten kardeşin Nasıl oldu iyiler mi ?
Hazırla tabi Can'ım çantanı bir an önce hiç belli olmaz annem hep kızlar aceleci olur der.. Bende Bayram'dan sonra oğlumun küçülenlerini çıkartıp giyilebilenleri yıkayıp ütüleyeyim diye düşündüm hem elden geçirmiş oluruz.. Ben tek çocuk düşününce oğlanın beşiğini kapıcıya vermiştim şimdi park yatak alırız diyoruz birde sepet var minik puset.. Bebek arabası oğlumun çok fenaydı hiç rahat değildi bende al ayı düşünüyorum rabbim o günleri göstersin inşaallah banada fikir ver güzel birşey bulursan.. Heyecanına ortak olduk bizde burdan minik Prensesi bekliyoruzAaa bak sen yaramaz oğluna kandırmış sizi :) olsun Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin 3. Kız olur belki :) hazırlık yapmaya başladım yavaş yavaş zaten oğlumdan bir sürü büyük eşya var birtek araba alacağım ona da karar veremedim henüz önümüzdeki hafta çantamızı hazırlamayı düşünüyorum nolur nolmaz tabii bu hafta evdeyim son rapor alacağım hafta bu birde bronşit oldum çok öksürüyorum Dr mecburen antibiyotik verdi işte bakalım benden böyle, hemde Nasıl özlemişim bu heyecanları bugün şekerlerini de hazırladık bakalım hastane için artık sağlıkla gelsin inşallah diye dua ediyorum canım
Canım ya 800 gr maşallah rabbim güç versin tutunsun inşaallah kardeşine de geçmiş olsun.. Rabbim bir daha yaşatmasın.. Sanırım hazırlıklar hamileliğin en keyifli tarafı iki ay sonra başlarım inşallah bende hedefim 6. Ay çünkü..İyi bari canım bende fazla acele etmiyorum bakalım bende battaniye orcem bi tane kızıma inşallah bizimde ağır parça olarak bi oyun parkı beşik alcak o geri kalanı ufak tefek zaten gerçi onlarda ufak ama pahalı bi hastane çıkışı 100 lira valla biraz zorlancaz hem oğlum ana okuluna başlıycak hemde doğum ve biraz fazla masraf olcak ama olsun yapmcak bişey yok... kız kardeşimde iyi çok şükür hastaneden taburcu oldu bizi biraz korkuttu ona bişey olcak diye maf olduk preklampsi butun kan degerlerini alt ust etti trombosit degerleri dustu karaciger enzimleri bobrek ustu bezleri tum degerleri alt ust oldu ki cok şükür bi hasar birakmadan atlatti bebeğimiz ise suan kuvezde çok şükür oda gelişiyor suan 800gr ufacık küçük bebegimiz ama savaşıyor ve Rabbimin izniyle basaricak oda anneside çok çaba gösterdiler ve Rabbim de yardım etti çok şükür ikiside iyiler
Saol canım amin Rabbim kimseye yaşamasını çok zor kardeşime Dr bidaki gebeliğin de aynı sorun olabilir riskli dediler ama Rabbim bilir tabi. İnşallah küçük kızıda toparlar çıkar hastaneden. Bende henüz hiç bişey almadım oğluma da 8 . Ayında yapmıştım alisverisi kızıma da bayramdan sonra ufak tefek başlarım gerçi havalar sıcak olunca zor olucak bide git gide agirlasicaz bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah sağ salim alırız kucağımiza bebeklerimiziCanım ya 800 gr maşallah rabbim güç versin tutunsun inşaallah kardeşine de geçmiş olsun.. Rabbim bir daha yaşatmasın.. Sanırım hazırlıklar hamileliğin en keyifli tarafı iki ay sonra başlarım inşallah bende hedefim 6. Ay çünkü..
Canım benim bir arkadaşım da da kardeşin deki rahatsızlık vardı çok korktu ikinciyiyapmaktan 10 sene bekledi doktorlar hep korkuttu ama sonra çok şükür ikincisi vaktinde sağlıkla doğdu hiç üzülmesin.. Bazen çok heyecanlanıyorum yıllarca bekledim alayım bişeyler diyorum tutuyorum kendimi hem daha bir hafta oldu cinsiyeti değişeli..birde bütün enerjim gitti hamile kalınca Nasıl canlanırım bilmiyorum evden çıkmayı bırak kanepeye yapışıp kalıyorımSaol canım amin Rabbim kimseye yaşamasını çok zor kardeşime Dr bidaki gebeliğin de aynı sorun olabilir riskli dediler ama Rabbim bilir tabi. İnşallah küçük kızıda toparlar çıkar hastaneden. Bende henüz hiç bişey almadım oğluma da 8 . Ayında yapmıştım alisverisi kızıma da bayramdan sonra ufak tefek başlarım gerçi havalar sıcak olunca zor olucak bide git gide agirlasicaz bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah sağ salim alırız kucağımiza bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?