- 5 Mart 2015
- 480
- 305
- 53
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.661
Öyle canım Rabbim ol derse olur ondan başka kimse bilemez geleceği olacagi o yüzden hayırlısı diyelim artık ya bende acayip tembel oldum hiç bişey yapamıyorum hep yatış hep yatis ve seninde dediğin gibi uzun zaman sonra hamile kalınca insan biraz daha bekliyom diyo ama bebislerimiz Allah a emanet Rabbim korusun onları insallah bi 7 aylık olsunlar alırız hepsini ben bi cogunu kartla civilden alcam o yüzden fazla dolaşmam diyorum ama yinede bakıcam artikCanım benim bir arkadaşım da da kardeşin deki rahatsızlık vardı çok korktu ikinciyiyapmaktan 10 sene bekledi doktorlar hep korkuttu ama sonra çok şükür ikincisi vaktinde sağlıkla doğdu hiç üzülmesin.. Bazen çok heyecanlanıyorum yıllarca bekledim alayım bişeyler diyorum tutuyorum kendimi hem daha bir hafta oldu cinsiyeti değişeli..birde bütün enerjim gitti hamile kalınca Nasıl canlanırım bilmiyorum evden çıkmayı bırak kanepeye yapışıp kalıyorım
Ben inan ne alınacağını bile bilmiyorum sanki bir kaç mağaza gezersem ancak ne alacağıma karar veririm herhalde oğlum hiç durmuyor her avm ye gidişte anne kardeşine bişeyler alalım diyip duruyor en son dayanamadım artık çorap aldık minnak minnak her gün oynuyor onlarla eve gelen misafirlere gösteriyor meğer ne çok istekliymiş yavrum.. Rabbim kucağına vermeyi de nasip etsinÖyle canım Rabbim ol derse olur ondan başka kimse bilemez geleceği olacagi o yüzden hayırlısı diyelim artık ya bende acayip tembel oldum hiç bişey yapamıyorum hep yatış hep yatis ve seninde dediğin gibi uzun zaman sonra hamile kalınca insan biraz daha bekliyom diyo ama bebislerimiz Allah a emanet Rabbim korusun onları insallah bi 7 aylık olsunlar alırız hepsini ben bi cogunu kartla civilden alcam o yüzden fazla dolaşmam diyorum ama yinede bakıcam artik
Amin canım amin inşallah benim oğlumda hevesli anne nezaman doğacak diyo onuda geçtim eltimin oğlu bile her Dr dan gelişte bebek doğdumu yenge diyo halbuki dönünce kıskançlık krizlerine girecekler haberleri yokBen inan ne alınacağını bile bilmiyorum sanki bir kaç mağaza gezersem ancak ne alacağıma karar veririm herhalde oğlum hiç durmuyor her avm ye gidişte anne kardeşine bişeyler alalım diyip duruyor en son dayanamadım artık çorap aldık minnak minnak her gün oynuyor onlarla eve gelen misafirlere gösteriyor meğer ne çok istekliymiş yavrum.. Rabbim kucağına vermeyi de nasip etsin
ya sorma daha farkında değiller ama istekli olması hoşuma gidiyor.. Gün sayıyor sürekli..Amin canım amin inşallah benim oğlumda hevesli anne nezaman doğacak diyo onuda geçtim eltimin oğlu bile her Dr dan gelişte bebek doğdumu yenge diyo halbuki dönünce kıskançlık krizlerine girecekler haberleri yok
Hiç kafana takma Can'ım Allah rıskı ile gönderir o yüzden. Hiç olmadık şeyler olur, yeterki sağlıklı olsunlar Can'ım hastane çıkışı bende daha almadım bu hafta halletmek istiyorum bakalım Can'ım kardeşine ve bebeğine çok sevindim Rabbim küçük meleği annesine bağışlasın korusun inşallah Can'ım. Size de hem geçmiş olsun hem gözünüz aydın olsun tabiki çok korkmuşsunuz ama Allah ikisini de korusun inşallah canımİyi bari canım bende fazla acele etmiyorum bakalım bende battaniye orcem bi tane kızıma inşallah bizimde ağır parça olarak bi oyun parkı beşik alcak o geri kalanı ufak tefek zaten gerçi onlarda ufak ama pahalı bi hastane çıkışı 100 lira valla biraz zorlancaz hem oğlum ana okuluna başlıycak hemde doğum ve biraz fazla masraf olcak ama olsun yapmcak bişey yok... kız kardeşimde iyi çok şükür hastaneden taburcu oldu bizi biraz korkuttu ona bişey olcak diye maf olduk preklampsi butun kan degerlerini alt ust etti trombosit degerleri dustu karaciger enzimleri bobrek ustu bezleri tum degerleri alt ust oldu ki cok şükür bi hasar birakmadan atlatti bebeğimiz ise suan kuvezde çok şükür oda gelişiyor suan 800gr ufacık küçük bebegimiz ama savaşıyor ve Rabbimin izniyle basaricak oda anneside çok çaba gösterdiler ve Rabbim de yardım etti çok şükür ikiside iyiler
Can'ım sorma çok kararsız kaldım araba işinde birde çok pahalı iyi ve kullanışlı olanlar 800-900 civarı hoş 2-3 yıl kullanır inşallah ama insan yine de bir anda veremiyor o kadar park yatak büyük rahatlık oğlumda da kullanmıştım o duruyor mama sandalyesi park yatak onlar duruyor işte şimdilik en büyük kalem Araba dün hastane için kokulu hediyede hazırladım çok güzel heyecanlar benim oğlum da gün sayıyor karnımı öpüyor Prensesim diye bekliyor Rabbim isteyen herkese versin inşallahHazırla tabi Can'ım çantanı bir an önce hiç belli olmaz annem hep kızlar aceleci olur der.. Bende Bayram'dan sonra oğlumun küçülenlerini çıkartıp giyilebilenleri yıkayıp ütüleyeyim diye düşündüm hem elden geçirmiş oluruz.. Ben tek çocuk düşününce oğlanın beşiğini kapıcıya vermiştim şimdi park yatak alırız diyoruz birde sepet var minik puset.. Bebek arabası oğlumun çok fenaydı hiç rahat değildi bende al ayı düşünüyorum rabbim o günleri göstersin inşaallah banada fikir ver güzel birşey bulursan.. Heyecanına ortak olduk bizde burdan minik Prensesi bekliyoruz
Ay kıyamam ben o abiyi... Piercardin in böyle basit bir modeli vardı arkadaşımda ben onu çok beğendim çok rahat tek elle kullan olsun hem belli olmaz ikinciler bazlı oldu ama üçüncü aniden geliverir kullanırsın baya.. Bizde aynı mama sandalyesi puset birde minik beşik var ama bunca yılın acısını çıkarmak istiyorum ne beğendiysem alıcam inşaallah sonra veririm ihtiyacı olanlara hem bana üçüncü yolu gözüktü eşim çok kız istiyor hoş bu Bebek kız olsaydı yine üçüncüyü yaparız diyordu ama işte nasip...Can'ım sorma çok kararsız kaldım araba işinde birde çok pahalı iyi ve kullanışlı olanlar 800-900 civarı hoş 2-3 yıl kullanır inşallah ama insan yine de bir anda veremiyor o kadar park yatak büyük rahatlık oğlumda da kullanmıştım o duruyor mama sandalyesi park yatak onlar duruyor işte şimdilik en büyük kalem Araba dün hastane için kokulu hediyede hazırladım çok güzel heyecanlar benim oğlum da gün sayıyor karnımı öpüyor Prensesim diye bekliyor Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Arkadaşlar merhaba. Maalesef bugün kürtaj oldum. Dün rutin kontrolde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Yedi ay arayla ikinci kürtaj. Çok yıpratıcı.
Doktor genetik istedi. Ben artık bebek istemiyorum gerek yok dedim ama eşim ve doktorum belki sonra fikrin değişir deyince bende tamam dedim. Ama şu an hiç istemiyorum hamileliği. Rabbim yine de hayırlısını versin arkadaşımOff Can'ım ya çok üzüldüm Rabbim inşallah tez vakitte yeniden nasip eder genetiğe gönderseydin belki pıhtılaşma sorunu falan vardır. Rabbim sabır versin ama geçiyor geçicek Can'ım inşallah Rabbim yeniden anne olmayı nasip edecek...
Olsun arkadaşım bakılsın bence de ne olduğu çıkar belki meydana pıhtılaşma olabilir, tabii çok zor seni çok iyi anlıyorum inan ama fikrin değişir sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş geldiğinde bu acılarını unutacaksın oğluna söylemişmiydin ? Umarım söylememişsindir. Meleğin cennette seni bekliyor olacak Can'ım sana şefaatçi olacak Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin Can'ımDoktor genetik istedi. Ben artık bebek istemiyorum gerek yok dedim ama eşim ve doktorum belki sonra fikrin değişir deyince bende tamam dedim. Ama şu an hiç istemiyorum hamileliği. Rabbim yine de hayırlısını versin arkadaşım
Bizimki de aynısını dıyor bakıcı sorununu halledersek üçüncü de olur belki diyor :) dur dedim iki için 2 yıl uğraştık sağlıkla bir kucağımıza alalım da dedim. 2 alternatif var bakalım aldığım da modelini yazarım, bende pembe ne varsa alıyorum desem yeridir kız alışverişi de ayrı güzel zaten pembeyi çok çok severim neredeyse herşeyi pembe beyaz oluyor :)Ay kıyamam ben o abiyi... Piercardin in böyle basit bir modeli vardı arkadaşımda ben onu çok beğendim çok rahat tek elle kullan olsun hem belli olmaz ikinciler bazlı oldu ama üçüncü aniden geliverir kullanırsın baya.. Bizde aynı mama sandalyesi puset birde minik beşik var ama bunca yılın acısını çıkarmak istiyorum ne beğendiysem alıcam inşaallah sonra veririm ihtiyacı olanlara hem bana üçüncü yolu gözüktü eşim çok kız istiyor hoş bu Bebek kız olsaydı yine üçüncüyü yaparız diyordu ama işte nasip...
Ay yerim ben o pembişleri annesi ne tatlı şeyler almışsındır şimdi bende önceleri erkek için abisinin kiler yeter diyordum ama erkek çocuklarına da çok güzel kıyafetler yapmaya başlamışlar büyük oğlumda hiçbirşey bulamazdık şimdi şükür güzel şeyler yapmışlar.. Arada resimler gönder cicilerinden rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın kimseyeBizimki de aynısını dıyor bakıcı sorununu halledersek üçüncü de olur belki diyor :) dur dedim iki için 2 yıl uğraştık sağlıkla bir kucağımıza alalım da dedim. 2 alternatif var bakalım aldığım da modelini yazarım, bende pembe ne varsa alıyorum desem yeridir kız alışverişi de ayrı güzel zaten pembeyi çok çok severim neredeyse herşeyi pembe beyaz oluyor :)
Arkadaşlar merhaba. Maalesef bugün kürtaj oldum. Dün rutin kontrolde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Yedi ay arayla ikinci kürtaj. Çok yıpratıcı.
Var tabi artık çok güzel kıyafetler var. Ben alışım zaten erkek kıyafetlerine geçen gün bir tane tulum gördüm satıcı erkek mi Bebek dedi yo kız dedim ama bu erkek için dedi olsun çok beğendim bunu da giydiririm diyip aldım :) gönderirim Can'ım hele bir yıkayıp hazırlayayım inşallah en mühimi gelip sağlıkla giymek nasip olsun kuzucuklarımıza inşallahAy yerim ben o pembişleri annesi ne tatlı şeyler almışsındır şimdi bende önceleri erkek için abisinin kiler yeter diyordum ama erkek çocuklarına da çok güzel kıyafetler yapmaya başlamışlar büyük oğlumda hiçbirşey bulamazdık şimdi şükür güzel şeyler yapmışlar.. Arada resimler gönder cicilerinden rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın kimseye
Canım inan dualarımızdasınız hep be ben inanıyorum buradaki her kes hamile kalacak.. Senin yaşadıklarını bende yaşadım oğlum 4 yaşından beri düşünüyorum en fazla 4-5 yaş olsun aralarında dedim şuan 7 yal olacak olsun hiç önemli değil oğlum çok Mutlu halinden sende sakın mücadeleyi bırakma ama en önemlisi tevekkül rabbim dileyecek olacak... Benim yaramaz bile Kocaman oldu Zaman çok çabuk geçiyor..Nasılsinzi kızlaaaaar :) biz calışma dönemindeyiz yine .. bat 8 temmuz beklenmeyen adetbu arada biz cumartesi gunü cok guzel bir haber aldık benim Can'ım kuzenim kardesim 5 yıllık evli 3 senedir Bebek istiyorlardi gecen ay negatif sonuçlu bir asilama bu ay tup benek yaptılar ve hamile cok agladık sok olduk hepimiz o cok umutsuzdu hala da inanamıyor keseyi görmeden bana cok cesaret verdi bakalım bayram sonrası eşim tekrar sperm testi verecek sonuca gore bizde Bakicaz isimize bu ekimde 2 sene olacak bebis isteyeli oğlumla arası 3-4 yas olsun derken 5 yas olacak nerdeyse herkes soruyor sen cok ara açmam diyordun buyuk konuştun bak cesaretin yok yapamadın sende diyorlar halbuki bilseler ben oglum 2 yas dogum gününden sonra başladım hemen çalışmalara NE olur kızlar dua edin gelsin artık benim de 2.kuzum bu ay ferb cnm cok uzuldum ama ne olur ümitsiz olma insaalah tekrardan yeni bir Bebek icin heyecanlanırsın ve sağsalim. Alırsin kucağına .. Enfal97 aaaa inanmıyorum saklamış kendini yaramaz sağsalim gelsin ins cnmm :) HurremSultan az kaldı Can'ım Ya saka gibi Zaman Nasıl gecti hızlıca ..
Ay maşallah kocamam olmuşsunuz son hazırlıklar yapılıyordur artık şenindeyim mi.. Ben iyiyim şükür aşırı halsizlik uykuyu saymazsak.. Bu konu biraz kafama takılıyor hiç halim yok alışveriş için çıkınca iki mağaza geçmeden dönüyorum ayaklarım çok yanıyor.. Şu saatte yeni uyandım yetmezmiş gibi saat 4 yasa 5 den sonra yine uyku bastırır kesin.. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin canımMerhaba kızlar görüşemedik uzun zaman oldu.internete giremedim. Nasıl gidiyor iyi haberler çoğalmıştır umarım. Enfal hürremsultan sizlerin nasık gidiyor. Çarşamba kontrol var bakalım 32 hafta bitiyor inş :)
Canım,Nasılsinzi kızlaaaaar :) biz calışma dönemindeyiz yine .. bat 8 temmuz beklenmeyen adetbu arada biz cumartesi gunü cok guzel bir haber aldık benim Can'ım kuzenim kardesim 5 yıllık evli 3 senedir Bebek istiyorlardi gecen ay negatif sonuçlu bir asilama bu ay tup benek yaptılar ve hamile cok agladık sok olduk hepimiz o cok umutsuzdu hala da inanamıyor keseyi görmeden bana cok cesaret verdi bakalım bayram sonrası eşim tekrar sperm testi verecek sonuca gore bizde Bakicaz isimize bu ekimde 2 sene olacak bebis isteyeli oğlumla arası 3-4 yas olsun derken 5 yas olacak nerdeyse herkes soruyor sen cok ara açmam diyordun buyuk konuştun bak cesaretin yok yapamadın sende diyorlar halbuki bilseler ben oglum 2 yas dogum gününden sonra başladım hemen çalışmalara NE olur kızlar dua edin gelsin artık benim de 2.kuzum bu ay ferb cnm cok uzuldum ama ne olur ümitsiz olma insaalah tekrardan yeni bir Bebek icin heyecanlanırsın ve sağsalim. Alırsin kucağına .. Enfal97 aaaa inanmıyorum saklamış kendini yaramaz sağsalim gelsin ins cnmm :) HurremSultan az kaldı Can'ım Ya saka gibi Zaman Nasıl gecti hızlıca ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?