- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 42
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.681
Canım, idare ediyorum sıcaklar çok zor oluyor sadece, Çarşamba bende gideceğim inşallah çalışabilir raporu için ve kontrol tabii, bakalım ne kadar oldu kuzucuk, Zaman azaldıkça zorlaşıyor ama hiç durmuyor artık yaramaz kızım sanırım epey hareketli olacakMerhaba kızlar görüşemedik uzun zaman oldu.internete giremedim. Nasıl gidiyor iyi haberler çoğalmıştır umarım. Enfal hürremsultan sizlerin nasık gidiyor. Çarşamba kontrol var bakalım 32 hafta bitiyor inş :)
Vayyyy beee o kadar oldu demek su gibi geçmiş zaman ne heycanlısındır şimdi ne mutlu size tekrar o güzel duyguyu yaşayabileceksiniz benim halaa ne gelen var ne giden zaten çok yoruldum ne zaman tamam olmuyorsa zorlamaya gerek yok diye düşünsen oğlum kardeş soruyor çok yorgunum Rabbim ümitlerim tükeniyor yine cok zorlu dönemlere girdim psikolojim bozuldu iyice artık ne yapacağım bilemiyorum stresten eşimlede sürekli tartışır hale geldim dua edin banadaCanım,
Kuzenin için ne güzel bir haber Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.Senden de çok yakında alacağız müjdeyi inşallah ben inanıyorum. Burada olan herkesten alacağız müjde, benimkilerin arası tam 9 yaş olacak, takılma o süreye büyüyünce o fark kapanıyor zaten, hiç kendine dert etme sağlıkla olsun inşallah canım. Rabbim en doğru zamanı bilir.
Evet az kaldı, çarşamba çalışabilir raporu alacağım inşallah, Sıcaklarda biraz zorluyor ama sağlıklı olsun da gerisine dayanıyor insan... Son ayımız inşallah vaktinde sağlıkla gelsinde başka bir şey istemiyorum canım...
Canım biliyorsun beni de bu yazdıklarının birebir aynısını yaşadım.. Ama çok şükür şimdi bu duyguyu yeniden tattırdı rabbim seninde olacak sadece biraz zamanı var demekki.. Tevekkülü hiçbir zaman bırakma.. Hani derler ya işimiz Allah'a kalmışsa olmuş bil.. Sen O na bırak ve hayatına devam et göreceksin ummadığın bir anda minik misafirin ben Burdayım diyecek... Sadece ümidini hiç yitirme.. Dualarımdasın..Vayyyy beee o kadar oldu demek su gibi geçmiş zaman ne heycanlısındır şimdi ne mutlu size tekrar o güzel duyguyu yaşayabileceksiniz benim halaa ne gelen var ne giden zaten çok yoruldum ne zaman tamam olmuyorsa zorlamaya gerek yok diye düşünsen oğlum kardeş soruyor çok yorgunum Rabbim ümitlerim tükeniyor yine cok zorlu dönemlere girdim psikolojim bozuldu iyice artık ne yapacağım bilemiyorum stresten eşimlede sürekli tartışır hale geldim dua edin banada
Can'ım benim hep benzer şeyler yaşadık inan ki geçicek meleğin geldiğinde geçicek o yaşadıkların unutulmuyor tabii ama geçiyor yeni sağlıklı bir hamilelik yaralarını sarıyor. Oğluna anlat bence çok zor bir süreç olduğunu tedavi olduğunu kardeşi onun kadar çok istediğini anlat bu konuda konuşmanın seni üzdüğünü söyle ben en son bu konuşmayı yaptığımda artık sormuyordu boyundan büyük bir anlayış gösterdi. Anlayacaktır emin ol yaşları yakındı bizimkilerin emin ol Bebek haberi aldığınızda hepinizin sıkıntıları geçicek Can'ım dualarımdasın Can'ım bu günlerin geçecek inanıyorum ben...Vayyyy beee o kadar oldu demek su gibi geçmiş zaman ne heycanlısındır şimdi ne mutlu size tekrar o güzel duyguyu yaşayabileceksiniz benim halaa ne gelen var ne giden zaten çok yoruldum ne zaman tamam olmuyorsa zorlamaya gerek yok diye düşünsen oğlum kardeş soruyor çok yorgunum Rabbim ümitlerim tükeniyor yine cok zorlu dönemlere girdim psikolojim bozuldu iyice artık ne yapacağım bilemiyorum stresten eşimlede sürekli tartışır hale geldim dua edin banada
Can'ım sen de kan pıhtılaşması var mıydı bak o testlerin yapılmadıysa yaptır mutlaka ben de ikinci düşükten sonra öğrendim ve doktorları dinlemeden hamile olduğumu erken öğrenip hemen iğne başladım sen bu konuyu araştır bence ve lütfen şu yaş konuşunu dert etme ben doktora yaşım geçiyor o yüzden acele ediyorum deyince beni azarladı 46 yaşında hastalarım var benim ne varmış yaşında dedi sen kendine iyi bak ki çabuk toparlansın rahim ve hemen gebe kalabil yine seni anlıyoruz inan ama keşke elimizden bir şey gelseÇok zor arkadaşlar. 7 ay arayla iki kürtaj. Hele bu seferki çok acı geldi. Bu sefer ki için kötü bir his yoktu içimde. Şok oldum resmen. Ailecek çok üzüldük. Kalp atışını gördük duyduk. Oğlumun da haberi vardı. Bulantılar ve kusmalar sebebiyle öğrenmişti hamileliği. Kürtaj olduktan sonra ki gün tüm hamilelik belirtileri yok olmuştu. O an kendimi terkedilmiş ve zavallı hissettim. Günlerce uykudan gözlerim ıslak uyandım. Kabuslar gördüm. Şimdi daha iyi olmakla beraber hala içim acıyor. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum. Galiba tekrar istiyorum. Ama yaşım geçti. Üstelik çok zor hamile kalıyorum. Birde üstüne devam etmiyor hamilelikler. Yarın kontrol var. Tekrar gebelik istiyorum diyeceğim doktora. Sağlıklı bir hamilelik için neler yapmam gerektiğini soracağım doktora.
Aynen öyle oğlumda ilk aydan hamile kaldım ve sağlıkla doğum yaptım ikinci ve üçüncü bebeklerim düşünce test yapıldı ve iki gende homozigot mutasyonum varmış bilmiyormuşuz bazen böyle mucizeler oluyor hemen testini yaptır face de kan pıhtılaşması olan hamileler gurubu var bir bak istersen çok fazla bizim gibi olanlar inşaallah bidaha ki hamileliğini uygun doz da iğneyle kucağına alırsınbende sana onu soracaktımEnfal97 . benimde aklıma gelmiyor değil kan pıhtılaşma sorunu. ancak ben oğlumda böyle bir sorun yaşamadım. bu durum sonradan gelişebiliyor mu? sen birinci oğluna hamileyken böyle bir sorun yaşamış mıydın?
Yok canım sen be eşin direk üniversite hastanelerinin genetik bölümüne gidin sabah erkenden kan vereceksiniz eşinden az alıyorlar ama benden 6 tüp almışlardı sonra sizin genetik haritanızı çıkartıyorlar bir sürü soru soruyor doktor sonuçlar 3 hafta sonra çıkıyor çünkü Ankara'ya gidiyormuş..bizim burda.. Kadın doğum doktoruna sorarsan yönlendirir seni yok gerek yok zaten bir sağlıklı evladın var derse sakın onu dinleme ve kendin direk başvur genetik bölümüneçok teşekkür ediyorumEnfal97 günlerdir bu bilgiye ulaşmaya çalışıyordum. bir de çok soruyorum ama bu durum bebeğe yapılan genetik testler sonucunda mı çıkıyor. yoksa daha sonra bize mi uygulanacak.
Canım bu kan pıhtılaşması denen olay seninle alakalı hani hamile kalınca Bebek kanla besleniyor ya işte o kan akışı sıvı bir şekilde sağlanmayınca Bebek gelişmiyor yada yaşasa bile aniden kalbi durabiliyor inan belki bana kızacaksın ama şükretmeliyiz ki ilk haftalarda 36 37 38. Haftalarda bebeğini kaybedenler var.. Sen sadece bir an önce kendi toparla ve hemen yeniden başla.. Pıhtılaşma basit şekilde böyle ama tabi çok çeşidi var..çok teşekkür ediyorumEnfal97 günlerdir bu bilgiye ulaşmaya çalışıyordum. bir de çok soruyorum ama bu durum bebeğe yapılan genetik testler sonucunda mı çıkıyor. yoksa daha sonra bize mi uygulanacak.
çok sağol canım. yok neden kızayım. bugünümüze şükür. şu bebeğin genetik sonuçları bir çıksın eğer bebekte bir sorun çıkmazsa bu işe girişiriz. yoksa genetik sonuçları beklerken eş zamanlımı test yaptırmamız gerek, bilemedim. birde doktor ultrasona girmeden önce test sonuçlarına bakıp troidlerin hızlı çalışıyor, bir endokronolojiye gitmen gerek demişti. sonra zaten ultrasona girdiğimde kalp atışlarının durduğunu gördük. acaba sebep bu olabilir mi. ooofff bir sürü kafa karışıklığıCanım bu kan pıhtılaşması denen olay seninle alakalı hani hamile kalınca Bebek kanla besleniyor ya işte o kan akışı sıvı bir şekilde sağlanmayınca Bebek gelişmiyor yada yaşasa bile aniden kalbi durabiliyor inan belki bana kızacaksın ama şükretmeliyiz ki ilk haftalarda 36 37 38. Haftalarda bebeğini kaybedenler var.. Sen sadece bir an önce kendi toparla ve hemen yeniden başla.. Pıhtılaşma basit şekilde böyle ama tabi çok çeşidi var..
Canım üniversite hastanelerinde ücretsiz yapılıyor ama en az iki düşük yapman gerekliymiş özel hasrçtanelerde yaptıranlar varmış fiyatı baya yüksek.. Bence bebeğin patoloji sonucunu beklemen gereksiz çünkü %90 hiçbirşey çıkmayacaktır.. Sadece bir prosedür uygulanıyor ama hiçbirşey çıkmıyor. Tiroid konusu önemli bir arkadaşımın haşimato tiroidi vardı ve birde kan pıhtılaşması 5 düşük yaptı şükür 6. Da kavuştu bebeğine.. Hepsini eş zamanlı takip et yaşadığın şehirde varsa eğer bir perinotoloğa git riskli gebelik uzmanı.. Hem kan pıhtılaşmasında uzmanlar. Bu yaşadığın olayı da benim gibi herkes yaşıyor diye düşün inan bana gerçekten çevremde okadar çok ki.. İnşaallah bu son olacak bir daha kine sağlıkla kucağına alacaksın birde ben içimde bir şüphe kalmasın diye ikinci düşükten sonra hemen hamile kalamayınca rahim filmi çektirmiştim en azından için rahat eder kürtajlardan kaynaklı herhangi bir yapışık falan oldu mu yoksa düşüğe sebep olabilecek başka birşey mi diye.. Çok zor bir süreç biliyorum bizzat yaşadım ama geçecek herşey evlatlarımız için az saha sabırKontrol randevusundan sonra endokronolojiden de randevu aldım. Benim nodüllerim vardı. Yıllardır baktırmıyordum bile. Çok ihmal ettim çok... belki de bebeğimi kaybetmeme troidlerin hızlı çalışması sebep oldu. Bu sebep değilse bile muhtemel ileriki gebeliğimin sağlıklı devamı için tedavi olsam iyi olacak. Troidlerin hızlı çalışması gebelikte ağır bulantıyada sebep oluyor.
Slm canım.biliyorsun bende ikinci çocuk için uğraşıyordum.Rabbim bayram hediyemi yollamış.sonsuz şükürler olsun Rabbime...haber vermek istedim.Maşallah senin doğumda yaklaşmış hürremcim.Rabbim cümlemize sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin canım...Var tabi artık çok güzel kıyafetler var. Ben alışım zaten erkek kıyafetlerine geçen gün bir tane tulum gördüm satıcı erkek mi Bebek dedi yo kız dedim ama bu erkek için dedi olsun çok beğendim bunu da giydiririm diyip aldım :) gönderirim Can'ım hele bir yıkayıp hazırlayayım inşallah en mühimi gelip sağlıkla giymek nasip olsun kuzucuklarımıza inşallah
Gözün aydın cnm Nasıl oldu sizde sorun var miydi ne zmndir bekliyordunuz ?Slm canım.biliyorsun bende ikinci çocuk için uğraşıyordum.Rabbim bayram hediyemi yollamış.sonsuz şükürler olsun Rabbime...haber vermek istedim.Maşallah senin doğumda yaklaşmış hürremcim.Rabbim cümlemize sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin canım...
Sağol canım... Hiç bir sorun yoktu.yani sebepsiz infirtiliteydi...iki aydır doktora gitmeyide bıraktım.kafamıda rahat bıraktım..bu ay eşimle kendimiz düzenli denedik..çok şükür Rabbim dualarımızı kabul etti mübarek günler hürmetine... Darısı başınıza olsun canım...Gözün aydın cnm Nasıl oldu sizde sorun var miydi ne zmndir bekliyordunuz ?
Amiin cnmSağol canım... Hiç bir sorun yoktu.yani sebepsiz infirtiliteydi...iki aydır doktora gitmeyide bıraktım.kafamıda rahat bıraktım..bu ay eşimle kendimiz düzenli denedik..çok şükür Rabbim dualarımızı kabul etti mübarek günler hürmetine... Darısı başınıza olsun canım...
Canım çok sevindim. Maşallah ya rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah ne güzel bir haberSlm canım.biliyorsun bende ikinci çocuk için uğraşıyordum.Rabbim bayram hediyemi yollamış.sonsuz şükürler olsun Rabbime...haber vermek istedim.Maşallah senin doğumda yaklaşmış hürremcim.Rabbim cümlemize sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin canım...
Canım Benim senden de güzel haberler bekliyoruz, inşallah yakında bir müjde de senden alacağız.Gözün aydın cnm Nasıl oldu sizde sorun var miydi ne zmndir bekliyordunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?