- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 42
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.721
sağlıkla gelsin inşallah bebişin :))Kızlar selam,
Nerelerdesiniz yine yoksunuz hiçÇok şükür Rabbime 36+0 olduk bugün, ve artık izne çıktım nihayet 1 hafta yıllık iznimden kullanacağım ve sonra haftaya çarşamba Rapor başlayacak inşallah erken gelmezse 8 Ağustosta aramızda olacak meleğimiz, Rabbim hayırlısını nasip etsin, sıcaklar çok zorluyor onun dışında bir sıkıntı yok çok şükür, Yatmak zor kalmak zor ama yeter ki sağlıklı olsun değer herş eye... Bugün artık hastane çantamızı hazırlayacağım inşallah ufak tefek birkaç eksik kalır ama olsun onlarda nazarlık olur işte :) sizlerde ses verin nerelerdesiniz, yeni bebiş haberleri var mı dilfeza / Z zaynap ?
Enfal97 , balamm , nasıl gidiyor? Bebişler iyi mi her şey yolunda mı?
Sağol Can'ım inşallah sağ sağlim alırım kucağıma. Geçikme ara kanamalar yüzünden olabilir yumurtlama tarihleri de değiştiği için geç yumurtlama da olabilir inşallah öyledir bir müjde de senden alırızsağlıkla gelsin inşallah bebişin :))
öğlen test yaptım bişey çıkmadı kandan baktırsammı bilemedimSağol Can'ım inşallah sağ sağlim alırım kucağıma. Geçikme ara kanamalar yüzünden olabilir yumurtlama tarihleri de değiştiği için geç yumurtlama da olabilir inşallah öyledir bir müjde de senden alırız
Sabah idrarı ile yap testi birde silik bile olsa gidersin teste o zamanöğlen test yaptım bişey çıkmadı kandan baktırsammı bilemedim
Ne yaptın Can'ım hadi güzel haberlere inşallahöğlen test yaptım bişey çıkmadı kandan baktırsammı bilemedim
kan testi yaptırdım bişey yok malesefNe yaptın Can'ım hadi güzel haberlere inşallah
Amin canım, Rabbim kucağımıza alıp yazıştığımız günleri de göstersin inşallah, çok az kaldıgerçekten, bilmem ben hiç öyle şeyler yaşamadım. Evet iğne olurken biraz acıyor tabii ama uyanık olup onu ilk ben görmek koklamak istedim, o yüzden göze aldım ama iğne dediğim gibi öyle dayanılmaz bir acı değil yani, birde benim dr um o zaman söylemişti öyle ağrı kalması diye birşey yok diye daha sonra da TV de izlemiştim. Proflardan biri anlatmıştı, kadının biri sormuştu doğumdan sonra belimde ağrı kaldı diye, belden uyuşturma sonrası bel ağrısı kalması vs. gibi bir şey yokmuş, bunun genel anesteziden tek farkı belden aşağı uygulanmasıymış. Yani hasar alırsan o an alırsın Allah korusun Felç kalmaya kadar gider durum. ama sonrasında ağrı gibi bir şey söz konusu olamaz, genel anestezi sonrası 1 yıl sonra uyuduğunda narkozun etkisinden mi uyuyorsun yani diye de dalga geçmişti hatta, kireçlenme, fıtık, duruş bozukluğuna bağlı ağrılar hep bu lokal anestezi ye bağlanıyor demişti. O yüzden ben yine lokal olacağım inşallah, diğeri beni daha çok korkutuyor nedense birde meleğimi herkesten önce ben göreyim yine diğer türlü en son görüyorsun.
Cnım ne güzel idare etmişler seni benim işim ağır değil ama uzak olması ve izin kullanma durumu sıkıntılıydı. Birlikte çalıştığım adam çok sıktı beni. Zaten doğum iznine ayrılcan yoksun 4 ay diyodu hep bolbol dinlnirsin diyodu. 2 çocukşa nasıl dinlenceksem. Çocugu yok ki nasıl anlasın beni. Evlenmemiş hiç. Ona göre 4 ay yatacaktım hep öyle psikolojik baskı yaptı. İzin yada işten erken çıkmak nerdeeee.... neyse her açıdan rahatım artık. Gün sayıyorum. Mutluyum. Herkese nasip etsin rabbim bu mutluluğu . Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.
HaklıAmin canım, Rabbim kucağımıza alıp yazıştığımız günleri de göstersin inşallah, çok az kaldıgerçekten, bilmem ben hiç öyle şeyler yaşamadım. Evet iğne olurken biraz acıyor tabii ama uyanık olup onu ilk ben görmek koklamak istedim, o yüzden göze aldım ama iğne dediğim gibi öyle dayanılmaz bir acı değil yani, birde benim dr um o zaman söylemişti öyle ağrı kalması diye birşey yok diye daha sonra da TV de izlemiştim. Proflardan biri anlatmıştı, kadının biri sormuştu doğumdan sonra belimde ağrı kaldı diye, belden uyuşturma sonrası bel ağrısı kalması vs. gibi bir şey yokmuş, bunun genel anesteziden tek farkı belden aşağı uygulanmasıymış. Yani hasar alırsan o an alırsın Allah korusun Felç kalmaya kadar gider durum. ama sonrasında ağrı gibi bir şey söz konusu olamaz, genel anestezi sonrası 1 yıl sonra uyuduğunda narkozun etkisinden mi uyuyorsun yani diye de dalga geçmişti hatta, kireçlenme, fıtık, duruş bozukluğuna bağlı ağrılar hep bu lokal anestezi ye bağlanıyor demişti. O yüzden ben yine lokal olacağım inşallah, diğeri beni daha çok korkutuyor nedense birde meleğimi herkesten önce ben göreyim yine diğer türlü en son görüyorsun.
Kızlar selam,
Nerelerdesiniz yine yoksunuz hiçÇok şükür Rabbime 36+0 olduk bugün, ve artık izne çıktım nihayet 1 hafta yıllık iznimden kullanacağım ve sonra haftaya çarşamba Rapor başlayacak inşallah erken gelmezse 8 Ağustosta aramızda olacak meleğimiz, Rabbim hayırlısını nasip etsin, sıcaklar çok zorluyor onun dışında bir sıkıntı yok çok şükür, Yatmak zor kalmak zor ama yeter ki sağlıklı olsun değer herş eye... Bugün artık hastane çantamızı hazırlayacağım inşallah ufak tefek birkaç eksik kalır ama olsun onlarda nazarlık olur işte :) sizlerde ses verin nerelerdesiniz, yeni bebiş haberleri var mı dilfeza / Z zaynap ?
Haklısın sende canım. Hayırlısıyla kucagımıza alalımda artık. Seninde 8 ağustosa gün vermiş dr. Nasipse aynı gün olacaklar kuzucuklar. İsim düşündünüz mü canım :)Amin canım, Rabbim kucağımıza alıp yazıştığımız günleri de göstersin inşallah, çok az kaldıgerçekten, bilmem ben hiç öyle şeyler yaşamadım. Evet iğne olurken biraz acıyor tabii ama uyanık olup onu ilk ben görmek koklamak istedim, o yüzden göze aldım ama iğne dediğim gibi öyle dayanılmaz bir acı değil yani, birde benim dr um o zaman söylemişti öyle ağrı kalması diye birşey yok diye daha sonra da TV de izlemiştim. Proflardan biri anlatmıştı, kadının biri sormuştu doğumdan sonra belimde ağrı kaldı diye, belden uyuşturma sonrası bel ağrısı kalması vs. gibi bir şey yokmuş, bunun genel anesteziden tek farkı belden aşağı uygulanmasıymış. Yani hasar alırsan o an alırsın Allah korusun Felç kalmaya kadar gider durum. ama sonrasında ağrı gibi bir şey söz konusu olamaz, genel anestezi sonrası 1 yıl sonra uyuduğunda narkozun etkisinden mi uyuyorsun yani diye de dalga geçmişti hatta, kireçlenme, fıtık, duruş bozukluğuna bağlı ağrılar hep bu lokal anestezi ye bağlanıyor demişti. O yüzden ben yine lokal olacağım inşallah, diğeri beni daha çok korkutuyor nedense birde meleğimi herkesten önce ben göreyim yine diğer türlü en son görüyorsun.
Moralini bozma canım. Bu topikteki herkesin başından bi.tedavi süreci bi sorun sıkıntı mutlaka geçti. Birbirimize hep destek olduk. Moral verdik. Dua ettik. Sende moralini sinirini bozma.tedavii sürecinde anne psikolojiside çok önemli. Rabbim herkese en kısa süredee hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Haberlerini alalım inşallah bizde. İyi geceler.kan testi yaptırdım bişey yok malesef
ama hala adet olmadım
dr gel dedi kist mi oluştu acaba bakalım dedi
sinirim bozuldu
Can'ım hayırlısı olsun biraz daha bekle bakalım geç döllenmedir inşallah bizi haberdar et Rabbim hayırlısını nasip etsinkan testi yaptırdım bişey yok malesef
ama hala adet olmadım
dr gel dedi kist mi oluştu acaba bakalım dedi
sinirim bozuldu
Slm canım çok şükür çok büyük sorunlarımız yok ama ufak tefek problemler yaşıyorum şeker yüklemesi sonucu biraz yüksek cikti : ( bide ganital bölgede varislerim olusdu sanırım varislerim den dolayi inanılmaz bacak ağrım oluyo onun dışında bi sorun yok sen nasılsın canım az kaldı seninde inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına.Kızlar selam,
amin inşallah teşekkür ederimMoralini bozma canım. Bu topikteki herkesin başından bi.tedavi süreci bi sorun sıkıntı mutlaka geçti. Birbirimize hep destek olduk. Moral verdik. Dua ettik. Sende moralini sinirini bozma.tedavii sürecinde anne psikolojiside çok önemli. Rabbim herkese en kısa süredee hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin. Haberlerini alalım inşallah bizde. İyi geceler.
hafta sonu regl oldumCan'ım hayırlısı olsun biraz daha bekle bakalım geç döllenmedir inşallah bizi haberdar et Rabbim hayırlısını nasip etsin
kızına kavuşmana çok az kalmış. sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallahbebek.anne alıntı yapamadım etiketleyeyim dedim.
Aynen canım az kaldı 8 ini saymazsak son 16 gün inşallah :) dün akşam kontrole gittim minnoş 3 kilo olmuş :) Zaten hareketleri çok güçlendi sert oldu tahmin ediyordum Dr 4 E yakın olacak dedi :) biraz kasılmalar vardı çok şükür sancı çıkmadı iyi gördü dinlen dedi bakalım artık hayırlısı ile tamamlayalım inşallah isim hala kesinleşmedi oğlum başka eşim başka ben başka :) elbet bir ortak karar vereceğiz ama bakalım hayırlısı siz isim buldunuz mu ?
Can'ım çok sevindim senden haber bekliyorum hep ama bir süre girmek istemedim foruma malum ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı durum ve bazı kendini bil ezlerin can sıkan yorumları.. Şükür iyiyiz bizde sanırım benim vajinal varis sıkıntım var en sonunda teşhisi ebe koydu araştırmalarımda o yönde öbölgedeki ağrı çok fena.. Onun dışında şükür oğlum kıpır kıpır ayrıntılı yı da atlattık.. Zaman'ın çok zor geçtiği günlere geldim.. Sen yine etiketle beni doğum hikayeni yaz mutlaka olur mu.. Bebişimizi merakla bekliyoruzKızlar selam,
bebek.anne alıntı yapamadım etiketleyeyim dedim.
Aynen canım az kaldı 8 ini saymazsak son 16 gün inşallah :) dün akşam kontrole gittim minnoş 3 kilo olmuş :) Zaten hareketleri çok güçlendi sert oldu tahmin ediyordum Dr 4 E yakın olacak dedi :) biraz kasılmalar vardı çok şükür sancı çıkmadı iyi gördü dinlen dedi bakalım artık hayırlısı ile tamamlayalım inşallah isim hala kesinleşmedi oğlum başka eşim başka ben başka :) elbet bir ortak karar vereceğiz ama bakalım hayırlısı siz isim buldunuz mu ?
Can'ım çok sevindim Artık testler bitmiştir Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah bizde artık hazır sayılırız pek birşey kalmadı sadece yıkanıp yerleşecek onları da haftaya yapacağız teyzesi gelecek kızımın onunla birlikte hazırlayacağız Can'ım insan inanamıyor gerçekten neler yaşadık neler paylaştık Rabbim sağlıkla doğmayı büyümeyi nasip etsin miniklerimize son 12 gün inşallah hepimiz heyecanlıyız en çok oğlum çok heyecanlı Rabbim yüzünü güldürsün inşallah tabii yazarım yine bende de ağrı çok oluyor vaginal varis değil ama epey ağrı yapıyor sanırım çatı açılması ya da yumuşaması oluyor neyse az kaldı inşallahCan'ım çok sevindim senden haber bekliyorum hep ama bir süre girmek istemedim foruma malum ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı durum ve bazı kendini bil ezlerin can sıkan yorumları.. Şükür iyiyiz bizde sanırım benim vajinal varis sıkıntım var en sonunda teşhisi ebe koydu araştırmalarımda o yönde öbölgedeki ağrı çok fena.. Onun dışında şükür oğlum kıpır kıpır ayrıntılı yı da atlattık.. Zaman'ın çok zor geçtiği günlere geldim.. Sen yine etiketle beni doğum hikayeni yaz mutlaka olur mu.. Bebişimizi merakla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?