- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 42
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.741
Can'ım maşallah ya Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah kalp atışını duydunuz mu? Herşeyi sağlıklı olsun sağlıkla gelsin inşallah kuzucuklarımızHurremSultan canım bizimde 6 Agustos ta 2.ci kontrolumuz var...sende 8 Agustosta doğum yapacaksın sanırım... Sağlıkla yavrunu kucakla ve bizlerede dua et canım... Inşallah bizde sağlıkla yavrularımızı kucaklarız...
İnşallah Can'ım çok sağol Sağlıkla dünyaya gelsin büyüsün inşallah kuzucuk :) Desteklerin ve önceki kayıplarda verdiğin moral için teşekkür ederim.kızına kavuşmana çok az kalmış. sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir inşallah
sağol canım...aminnn inşallah...haftaya doktor randevumuz var..Rabbim kalp atışlarını duymayı nasip etsin..dua et bize canım...sana da sağlıklı doğum diliyorum...Can'ım maşallah ya Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah kalp atışını duydunuz mu? Herşeyi sağlıklı olsun sağlıkla gelsin inşallah kuzucuklarımız
Can'ım çok heycanlı zamanlar senin içinde inşallah duyarsın o gümbür gümbür kalbini.. Bizde göbek büyütüyoruz çok şükür... Ağrı sızı bulantı kusma derken 6. Ayımız bitiyor nerdeyse son üç aya giriyorum şükür bakalım Nasıl geçecek..sağol canım...aminnn inşallah...haftaya doktor randevumuz var..Rabbim kalp atışlarını duymayı nasip etsin..dua et bize canım...sana da sağlıklı doğum diliyorum...
Oh ne güzel teyzesi de varsa sırtın yere gelmez ben tek kızım bir kızım olsaydı hep derdim mutlaka ikinci kız için çaba göstereceğim diye ama iki oğlum olacak çok şükür Rabbim onları imanla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... Bizde son üç aylık döneme giriyoruz şükür daha bir kişi bile almadım dün gece yatmadan önce yarım ekmek yedim belki faydası olur diye bizde daha hiç birşey aşmadık oğluma eylül ayını bekliyorum bende kış sezonu gelsin hepsini toptan alırım büyük oğlumunkileri çıkarttım geçenlerde ama hepsi yazlık onları içine giydiririm artık inşallah o günleri görmek nasip olur... Çok zor Zaman'lar geçirdik buralarda şükür şimdi mevzu hazırlıklar oldu... Rabbim bekleyen herkese nasip etsin hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınCan'ım çok sevindim Artık testler bitmiştir Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah bizde artık hazır sayılırız pek birşey kalmadı sadece yıkanıp yerleşecek onları da haftaya yapacağız teyzesi gelecek kızımın onunla birlikte hazırlayacağız Can'ım insan inanamıyor gerçekten neler yaşadık neler paylaştık Rabbim sağlıkla doğmayı büyümeyi nasip etsin miniklerimize son 12 gün inşallah hepimiz heyecanlıyız en çok oğlum çok heyecanlı Rabbim yüzünü güldürsün inşallah tabii yazarım yine bende de ağrı çok oluyor vaginal varis değil ama epey ağrı yapıyor sanırım çatı açılması ya da yumuşaması oluyor neyse az kaldı inşallah
maşallah canım ya ...sen baya baya doğuma yaklaştın..darısı bize olsun inşallah...Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin enfalcim...benimde bu ara çok bulantım oluyor ya...acayip...Can'ım çok heycanlı zamanlar senin içinde inşallah duyarsın o gümbür gümbür kalbini.. Bizde göbek büyütüyoruz çok şükür... Ağrı sızı bulantı kusma derken 6. Ayımız bitiyor nerdeyse son üç aya giriyorum şükür bakalım Nasıl geçecek..
İnşallah Can'ım Rabbim tüm güzellikleri sağlıkla yaşamayı nasip etsin önce kalp atışı sonra testleri sonra da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hep dua ediyorum İnan Allah kimseyi bu yolda oyalamasın inşallahsağol canım...aminnn inşallah...haftaya doktor randevumuz var..Rabbim kalp atışlarını duymayı nasip etsin..dua et bize canım...sana da sağlıklı doğum diliyorum...
amin gülüm...Allah razı olsun hürremcim...Rabbim cümlemize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah ...İnşallah Can'ım Rabbim tüm güzellikleri sağlıkla yaşamayı nasip etsin önce kalp atışı sonra testleri sonra da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hep dua ediyorum İnan Allah kimseyi bu yolda oyalamasın inşallah
Evet Can'ım teyzeler lazım gerçekten üçüncü için uğraşırsın kız olur belki :) Rabbim hayırlı evlat versin inşallah mühim olan o inan ki gerisi boş biz epey kilo aldık sağlıklı olsunda veririm nasılsa alma tabi biraz daha bekle bende son ay aldım çoğu şeyini Allah kullanmayı nasip etsin şimdi vakit geçmiyor hem bir an önce gelsin istiyorum hem korkuyorum acayip acayip rüyalar görüyorum zaten zor uyuyorum onda da saçma sapan şeyler Rabbim herşeyin güzelini nasip etsin hepimize inşallahOh ne güzel teyzesi de varsa sırtın yere gelmez ben tek kızım bir kızım olsaydı hep derdim mutlaka ikinci kız için çaba göstereceğim diye ama iki oğlum olacak çok şükür Rabbim onları imanla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... Bizde son üç aylık döneme giriyoruz şükür daha bir kişi bile almadım dün gece yatmadan önce yarım ekmek yedim belki faydası olur diye bizde daha hiç birşey aşmadık oğluma eylül ayını bekliyorum bende kış sezonu gelsin hepsini toptan alırım büyük oğlumunkileri çıkarttım geçenlerde ama hepsi yazlık onları içine giydiririm artık inşallah o günleri görmek nasip olur... Çok zor Zaman'lar geçirdik buralarda şükür şimdi mevzu hazırlıklar oldu... Rabbim bekleyen herkese nasip etsin hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
O rüyalar bende de var ama hamilelerin genelinde varmış o yüzden çok düşünmemeye çalışıyorum... İnşaalah sağlıkla gelsin yavrucuklar.. İnan hiç önemli değil kız erkek üç çocuk istiyordum hep ama ikinci zor gelince şuan he düşüneceğimi bilemiyorum.. Benim kastettiğim tek kız kalmasın ben tek kızım iki abim var hep kızarım anneme neden ben tekim diye... Yani bu Bebek kız olsaydı kesin üçüncüyü isterdim yani aynı cinsten iki tane olsun diye.. Zaman bir geçse her sabah uyanınca takvime bakıyorum..Evet Can'ım teyzeler lazım gerçekten üçüncü için uğraşırsın kız olur belki :) Rabbim hayırlı evlat versin inşallah mühim olan o inan ki gerisi boş biz epey kilo aldık sağlıklı olsunda veririm nasılsa alma tabi biraz daha bekle bende son ay aldım çoğu şeyini Allah kullanmayı nasip etsin şimdi vakit geçmiyor hem bir an önce gelsin istiyorum hem korkuyorum acayip acayip rüyalar görüyorum zaten zor uyuyorum onda da saçma sapan şeyler Rabbim herşeyin güzelini nasip etsin hepimize inşallah
Ah güzelim bilmezmiyim o günlerin zorluğunu inan ilk üç ay geçsin geçer dediler yok 17. Haftaya kadar sürdü 4 kilo verdim sürekli serumlarla idare ettim bütün gün bir şey yemeden durduğumu biliyorum birde açlıkla migren krizi sorma kötü günlerdi şükür iyiyim şimdi.. Ama bulantı çok fena.. İnşaallah sende geçireceksin o günleri... Şükür Rabbim nasip etti darısı bekleyen arkadaşlarımızın başınamaşallah canım ya ...sen baya baya doğuma yaklaştın..darısı bize olsun inşallah...Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin enfalcim...benimde bu ara çok bulantım oluyor ya...acayip...
evet canım ya...ara ara oluyor o kadar çok zorlamıyor şükürler olsun..sabahları bulanıyor biraz daha hafifledi gibi...Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin enfalcim...olmayanlarada nasip kısmet etsin Yüce Yaradanım...Ah güzelim bilmezmiyim o günlerin zorluğunu inan ilk üç ay geçsin geçer dediler yok 17. Haftaya kadar sürdü 4 kilo verdim sürekli serumlarla idare ettim bütün gün bir şey yemeden durduğumu biliyorum birde açlıkla migren krizi sorma kötü günlerdi şükür iyiyim şimdi.. Ama bulantı çok fena.. İnşaallah sende geçireceksin o günleri... Şükür Rabbim nasip etti darısı bekleyen arkadaşlarımızın başına
Canım seni çok iyi anlıyorum defalarca kapattım dedim bu sayfayı ama mümkün olmadı çok şükür Rabbim bu günleri gösterdi sana her zaman dua ediyorum arkadaşım inan tedavi olsada olur olmasada bence çünkü ben aşılama bile yaptırdım olmadı ama sonra kendiliğinden oldu.. Seninde güzel haberini alacağıma emini.. Sadece sabır rabbimşn bizim için tayin ettiği zamanı bekliyoruz..Ohhh ne güzel heycanlarınızı paylaşmışsınız kızlar çok girmek istemiyorum artık siteye arada sizi merak ettiğim için giriyorum hepiniz doğum hazırlıkları yapıyorsunuz ne gizel Ranbim sağ sağlim kucağınıza alacağınız günlere deerdirsin inşallah ben artık bu sayfayı kapattım gibi eskisi kadar üzülmemeye çabalıyorum tedaviyede başlıyamıyoruz artık yoruldum anlicağınız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun doğum sırasında aklınıza gelirim inşallah mutlu haberlerinizi de okurum kısa zamanda inşallah Allaha emanet olun....
Benim de bu haftalardan sonra başlamıştı inşaallah olmaz sende hayatı çok olumsuz etkiliyor bulantı çünkü.. Son üç ay kaldı bakalım Rabbim sağlıkla atlatmayı bebişi kucağımıza almayı nasip etsinevet canım ya...ara ara oluyor o kadar çok zorlamıyor şükürler olsun..sabahları bulanıyor biraz daha hafifledi gibi...Rabbim kucağımıza aldığımız günleri de göstersin enfalcim...olmayanlarada nasip kısmet etsin Yüce Yaradanım...
amin canım cümlemize inşallah....Benim de bu haftalardan sonra başlamıştı inşaallah olmaz sende hayatı çok olumsuz etkiliyor bulantı çünkü.. Son üç ay kaldı bakalım Rabbim sağlıkla atlatmayı bebişi kucağımıza almayı nasip etsin
Güzel dualarına yürekten amin diyorum canım...Rabbim inşallah seninde yüzünü güldürecek ben inanıyorum...bu kadar yürekten yapılan duaları Yüce Mevlam asla geri çevirmez...oğlunun gözlerindende öpüyorum..keşke yakın olsaydık benim kızımla oynarlardı..benim kızımda çok istiyordu Yüce Mevlam dualarımızı kabul etti şükürler olsun...sende benim dualarımdasın dilfezam...hiç üzülme güzelim...İnşallah tez vakitte Rabbim yavrunun kardeşini yollacak....Selam kızlar 10 gundur tatildeydim bakamadım foruma hic .. Bizim hala yok guzel haber esim tekrar test vermişti bayram sonrası onu gösterdi Dr a oda kasıma kadar bekleyin demis değerler cok kotu degil demis ilac vermiş ilave bakalım kasıma kadar devam çalısmaya dun adet oldum 21 aydır bekliyoruz ikinci bebisiallahım ins benim de yüzümü güldürür.. Oglum cok istiyor kardes 3.5 yasinda ama inanın o kadar sevgi dolu kı nerde Bebek görse sever oynatır yavrumunda bizim de imtihanımız HurremSultan Enfal97 LeYLa_21 bebek.anne Kızlar yavrularınızı sağsalim alın insaallah kucağınıza Can'larım dualarim siiznle ne olur doğumlarınız da bana da dua edin gelsin Bizimde meleğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?