- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.761
Rabbim seni ve yavrunu sağlıkla kurtarsın inşallah canım...güzel dualarına yürekten amin diyorum gülüm...Merhaba kızlar. Cuma günü kontrole gitmiştim. Hürremcim sende bugün gidicektik. Naptın?
Anestezi doktoruyla görüştüm . Kendi doktorumda 8ağustos saat 11de dediler :). Heyecanlıyım çok. Haftaya bugün inşallah sağlıkla alacağım kuzumu.rabbimin izniyle. 3200gram 49cm olmuş. Ameliyat için kan testi yaptırdım .onlarda iyi. Senin saat kaçta olacak sezeryan. Rabbim tez zamanda herkese bebiş nasip etsin. Hamişlerinde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Can'ım gittim bende Dr aynı gün aynı saatte doğacaklar :) inşallah bizimde saat 11 :) Nst ye bağladı iyi çıktı çok şükür 51 cm 3500 olmuş minnoş anestezi için cumartesi gideceğim hem Dr ile görüşüp hemde tahlilleri yaptıracağım sonra bir daha göreyim dedi Dr az kaldı son 6 gün inşallah garip duygular içindeyim duygusallık çökmeye başladı allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Can'ımMerhaba kızlar. Cuma günü kontrole gitmiştim. Hürremcim sende bugün gidicektik. Naptın?
Anestezi doktoruyla görüştüm . Kendi doktorumda 8ağustos saat 11de dediler :). Heyecanlıyım çok. Haftaya bugün inşallah sağlıkla alacağım kuzumu.rabbimin izniyle. 3200gram 49cm olmuş. Ameliyat için kan testi yaptırdım .onlarda iyi. Senin saat kaçta olacak sezeryan. Rabbim tez zamanda herkese bebiş nasip etsin. Hamişlerinde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Can'ım benim hiç üzülme Rabbim En doğru Zaman'da gönderecek meleğini buna yürekten İnan herşeyin Zaman'ı varmış diyor insan önceki kayıpları üzüntüleri düşününce Allahım çok büyük bir kez anne olmayı bahşetti bizlere inşallah ikinci kez annelik ile taçlandırır. Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi büyütmeyi nasip etsin ben tüm kalbimle inanıyorum alacağız güzel haberleriniziSelam kızlar 10 gundur tatildeydim bakamadım foruma hic .. Bizim hala yok guzel haber esim tekrar test vermişti bayram sonrası onu gösterdi Dr a oda kasıma kadar bekleyin demis değerler cok kotu degil demis ilac vermiş ilave bakalım kasıma kadar devam çalısmaya dun adet oldum 21 aydır bekliyoruz ikinci bebisiallahım ins benim de yüzümü güldürür.. Oglum cok istiyor kardes 3.5 yasinda ama inanın o kadar sevgi dolu kı nerde Bebek görse sever oynatır yavrumunda bizim de imtihanımız HurremSultan Enfal97 LeYLa_21 bebek.anne Kızlar yavrularınızı sağsalim alın insaallah kucağınıza Can'larım dualarim siiznle ne olur doğumlarınız da bana da dua edin gelsin Bizimde meleğimiz
Can'ım güzel duaların için çok teşekkürler.. Sende bizim duamızdasın.. İlk Zaman'lar çok isterdim araları az olsun kardeşliği tatsınlar diye ama olmadı kayıplar derken arası 7 yaş olacak çok şükür Rabbim nasip etti sağsalim kucağımıza da alırız inşaallah hiç moralini bozma sadece tavsiyem beslenmene özen göster sebze meyve bol bol tüketin eşinle inan faydasını görürsün sende burdan müjdeyi vereceksin eminim benSelam kızlar 10 gundur tatildeydim bakamadım foruma hic .. Bizim hala yok guzel haber esim tekrar test vermişti bayram sonrası onu gösterdi Dr a oda kasıma kadar bekleyin demis değerler cok kotu degil demis ilac vermiş ilave bakalım kasıma kadar devam çalısmaya dun adet oldum 21 aydır bekliyoruz ikinci bebisiallahım ins benim de yüzümü güldürür.. Oglum cok istiyor kardes 3.5 yasinda ama inanın o kadar sevgi dolu kı nerde Bebek görse sever oynatır yavrumunda bizim de imtihanımız HurremSultan Enfal97 LeYLa_21 bebek.anne Kızlar yavrularınızı sağsalim alın insaallah kucağınıza Can'larım dualarim siiznle ne olur doğumlarınız da bana da dua edin gelsin Bizimde meleğimiz
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla çıkın doğumdan yazın bize olur mu minnak kızını kokla bizim yerimize de bol bol... Bana sanki zaman geçmiyormuş gibi geliyor beklemek ve sıcaklar insanı çok yoruyor..Can'ım gittim bende Dr aynı gün aynı saatte doğacaklar :) inşallah bizimde saat 11 :) Nst ye bağladı iyi çıktı çok şükür 51 cm 3500 olmuş minnoş anestezi için cumartesi gideceğim hem Dr ile görüşüp hemde tahlilleri yaptıracağım sonra bir daha göreyim dedi Dr az kaldı son 6 gün inşallah garip duygular içindeyim duygusallık çökmeye başladı allahım bekleyen herkese nasip etsin inşallah bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Can'ım
benim randevum cumartesi günü canım...heyecan var biraz valla...Rabbim kalp atışlarını duymayı nasip etsin canım...dua et olurmu enfalim...sıcaklar insanı mahvediyor ya...bulantılarım hala devam ediyor..acıkınca acayip bulantım oluyor...birden acıkıyorum ya...kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım....:)) doktordan gelince yaz merak ederim..güzel haberlerle gel inşallah canımcım...Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla çıkın doğumdan yazın bize olur mu minnak kızını kokla bizim yerimize de bol bol... Bana sanki zaman geçmiyormuş gibi geliyor beklemek ve sıcaklar insanı çok yoruyor..LeYLa_21 canım sen nasılsın gittin mi kalp atışlarını duymaya.. Benim de bu gün kontrolüm var tatil dönüşü gideyim dedim nerdeyse bir ay oldu minnağı görmeyeli çok özledim çok
Canım cinsiyet aynı benim ama inan hamilelikler okadar farklı geçti ki.. Çok zor geçti bu hala da öyle ama 17. Haftaya kadar bulantı berbattı şimdi ekşimeye çevirdi.. Bu arada bulantı iyi bir şey ilk haftalarda hamileliğin sağlıklı okduğunu gösteriyor inşaallah sende duyacaksın o müthiş sesi.. Yazarım mutlaka aradan zaman geçince insan heyecanlanıyormuş..benim randevum cumartesi günü canım...heyecan var biraz valla...Rabbim kalp atışlarını duymayı nasip etsin canım...dua et olurmu enfalim...sıcaklar insanı mahvediyor ya...bulantılarım hala devam ediyor..acıkınca acayip bulantım oluyor...birden acıkıyorum ya...kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım....:)) doktordan gelince yaz merak ederim..güzel haberlerle gel inşallah canımcım...
amin gülüm inşallah...güzel haberlerini bekliyor olacağım....Canım cinsiyet aynı benim ama inan hamilelikler okadar farklı geçti ki.. Çok zor geçti bu hala da öyle ama 17. Haftaya kadar bulantı berbattı şimdi ekşimeye çevirdi.. Bu arada bulantı iyi bir şey ilk haftalarda hamileliğin sağlıklı okduğunu gösteriyor inşaallah sende duyacaksın o müthiş sesi.. Yazarım mutlaka aradan zaman geçince insan heyecanlanıyormuş..
Can'ım benim son 5-6 gün çok heyecanlı bir süreç ne zorluklardan geçtik Rabbim inşallah hayırlısını sağlıklısını nasip eder artık hazırlıklar tamam sayılır çok az kaldı yatağını hazırladım artık minnoşumu bekliyoruz sıcaklar çok zorluyor. Ama az kaldı Allah'ın izni ile atlatırızRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla çıkın doğumdan yazın bize olur mu minnak kızını kokla bizim yerimize de bol bol... Bana sanki zaman geçmiyormuş gibi geliyor beklemek ve sıcaklar insanı çok yoruyor..LeYLa_21 canım sen nasılsın gittin mi kalp atışlarını duymaya.. Benim de bu gün kontrolüm var tatil dönüşü gideyim dedim nerdeyse bir ay oldu minnağı görmeyeli çok özledim çok
Ay çok heycanlı mis mis kokusunu duymaya çok az kaldı.. İnan sıcaklarla bizimde aramız kötü tahammül edemiyorum ve klima bile fayda etmiyor çok bunaldım inan ayaklar fena şişiyor hiç yerimden kalkmak istemiyorum uyuyunca daha kötü oluyorum su gibi terliyorum sürekli duştayım ama yok fayda etmiyor.. Oh senin bitiyor şükür darısı başımıza artıkCan'ım benim son 5-6 gün çok heyecanlı bir süreç ne zorluklardan geçtik Rabbim inşallah hayırlısını sağlıklısını nasip eder artık hazırlıklar tamam sayılır çok az kaldı yatağını hazırladım artık minnoşumu bekliyoruz sıcaklar çok zorluyor. Ama az kaldı Allah'ın izni ile atlatırız
Can'ım şükür gördük minnak oğlanı 600 gr olmuş doktorumuz iyi dedi ama maşallahı var hiç durmuyor yerinde dedi ölçüm yapmakta zorlandı baya.. Darısı başına sende duy miniğinin kalp atışlarını inşaallahamin gülüm inşallah...güzel haberlerini bekliyor olacağım....
oooooooo maşallah canım benim....hep böyle iyi olsun inşallah annesi...darısı bize olsun amin inşallah gülüm...Can'ım şükür gördük minnak oğlanı 600 gr olmuş doktorumuz iyi dedi ama maşallahı var hiç durmuyor yerinde dedi ölçüm yapmakta zorlandı baya.. Darısı başına sende duy miniğinin kalp atışlarını inşaallah
Ohhh ne güzel heycanlarınızı paylaşmışsınız kızlar çok girmek istemiyorum artık siteye arada sizi merak ettiğim için giriyorum hepiniz doğum hazırlıkları yapıyorsunuz ne gizel Ranbim sağ sağlim kucağınıza alacağınız günlere deerdirsin inşallah ben artık bu sayfayı kapattım gibi eskisi kadar üzülmemeye çabalıyorum tedaviyede başlıyamıyoruz artık yoruldum anlicağınız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun doğum sırasında aklınıza gelirim inşallah mutlu haberlerinizi de okurum kısa zamanda inşallah Allaha emanet olun....
Sağol canım bu aralar pek gidemiyorum ne bilim ya burayı takip edince umutlanıp kırmızıları görüncede üzülüyorum işte ama yinede heycanlarınıza ortak olmak çok güzel hepiniz tekrar o güzel duyguyu tadacakssınız ne güzel darısı bekleyen herkese olsun inşallah dualarınnızı kabul etsin RabbimAyy kuzum ozlettin kendiniNerelerdesin hem niye karamsar düşünüyorsun bakiyim sen ben sana daha öncede söyledim yine söylüyorum en kisa zamanda güzel haberlerini alicaz sen sadece iyi düşün iyisi olsun Rabbim senin için en hayırlı zamanda nasip edicek meleğini yeterki dua et dua et belkide Rabbim senin içten duaların çok sevdiği için henüz vermedi ve belkide daha çok senin dua sesini duymak istiyo canım benim Rabbim hepimiz için en hayırlısıni nasip etsin sakin kötüsunu dusunme umutsuz olma arkadaşım olurmu seni seviyorum hem sadece doğum sırasında değil hep aklimizdasin ve duamizdasin...
Amin canım Rabbim hepimizin duaların kabul etsin . Tabiki umutlanicaksin umudunu hiç kaybetme bende 3 sene her ay hüsran yasadim ama hiç ummadığı anda mucizem geldi inşallah seninde mucizen yakinda gelir.Sağol canım bu aralar pek gidemiyorum ne bilim ya burayı takip edince umutlanıp kırmızıları görüncede üzülüyorum işte ama yinede heycanlarınıza ortak olmak çok güzel hepiniz tekrar o güzel duyguyu tadacakssınız ne güzel darısı bekleyen herkese olsun inşallah dualarınnızı kabul etsin Rabbim
Can'ım çok şükür doğdu meleğimiz Çok tatlı Minnak bir kız Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hala hastanedeyiz detayları sonra yazarımHurremSultan canım beğenmişsin yazımı hastanedeymisin hafi güzel haberlerini ya bize meraktayım arkadaşım
Tebrik ederim canım. İnan çok duygulandım. Allah analı babalı sağlıcakla büyütün prensesiCan'ım çok şükür doğdu meleğimiz Çok tatlı Minnak bir kız Rabbim size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hala hastanedeyiz detayları sonra yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?