- Konu Sahibi serseri sittin
-
sagolun. ama cok ustume geliyolar. bazi insanlar niye boyle bilmiyorumHerkesin cocugu ya da cok cocugu olacak doye bisey yok. Ben ilk cocugumu senin yasinda dogurmustum. Kismet nasip bazi seyler. 2. Cocugun olup sagligindan olacagina tek kalsin
merhaba kizlar. canim cok sıkkın. cevremde herkesin ikinci hatta ucuncu bebegi oldu. benim bi kizim var 8 yasinda. iki sene once karar verdik ikinci bebege. daha oncesinde kendmi hazir hissetmiyordum. ve esimle buyuk sorunlarimiz vardi. karar verdik denemeye ilk denemede hamile kaldim sevinmistik dış gebelik oldu. olumden döndum. sonra panik atak oldum tedavi oluyorum hala. ama cok bunaldim niye yapmiyon cocuk yap tek buyumesin cocuk istenmezmi yasin gecmeden bidaha yap bu arada yasim 31. artik cok bunaldim bende cok istedim erteledigim icin kendmi cok sucladim. dis febelikten ameliyat oldum tek tupum alindi. tek tuple kalirmiyim hamile bilmiyorum. bazen yeter bir cocuk diyorum. bayanlar sizce iki cocuk sartmi. olmazsa tedaviye baslicam bide panik atak var jinekolojik muayeneden cok korkuyirum. offf bunalimdayim
markette alisveris yaparken birden fenalastim ic kanama geciriyormysum. yanimda esim kizim vardi ambulans geldi buyuk marketten gotrdu beni. kizim kardes lafi etmez bazen acar soylemek istemez sen uzulursun anne der. bebek olursa sen kötü olursun der. cocugun aklinda hep o ambulansla gitrdkleri kalmisElalem neden sizin ailenize laf söylüyor ki 'cocuk sevilmez mi, yalnız büyümesin' vs vs
Bunu diyenlerin hangisi birinci bebeginizde size maddi destek sağladı, hangisi size 'emiyor mu?' sorusu sorup darlamak dışında gerçekten yardım etti? Hangisi uykusuz gunlerinizde, sen odaya git biraz uyu. Ben ilgilenirim cocukla dedi? Hangisi kreşin bir taksidini ödedi? Üniversiteye başka şehre gittiğinde hangisi maddi yardım yapacak?
Hiç mi?
O zaman kusura bakmasinlar , bayramdan bayrama sevmek için size böyle baskı yapmaya hakları yok.
Biz de iki kardeşiz, iki yaş var aramızda. Gayet de iyi anlaştık,beraber büyüdük. Ama 9-10 hatta daha fazla yaş farkı olunca o iş öyle olmuyor ki... Birlikte oyun oynayamiyorlar, ortak arkadaşları,ortak zevkleri olmuyor, sohbet edemiyorlar... Bu saatten sonra bence oluruna bırakın. Hem çocuğunuz istiyor mu kardeş? Madem onun iyiliği için istiyorsunuz bir de çocukla konuşun bakalim
evet varligina cok sukur bir tane var.Çok istiyorsaniz deneyin tek tüple de gebe kalinir..oldu oldu olmadi kıziniz var çok şükür..
Cunku baskalarinin hayatina burunlarini sokmayi eksik bulmayi seviyolar.Hic olmasa onuda soracaklar. 2. Olsa 3. Yude soracaklar emin olsagolun. ama cok ustume geliyolar. bazi insanlar niye boyle bilmiyorum
Nisanlanirsin ne zaman evlencesinsagolun. ama cok ustume geliyolar. bazi insanlar niye boyle bilmiyorum
Bana 4 u soranlar oluyo :))Nisanlanirsin ne zaman evlencesin
Evlenceksin ne zaman cocuk?
Çocuğun olur. 2.si ne zaman?
2i olur 3.yu soranlar var mi onu bilmiyorum
Boyle mahalle baskılarına aldırış etmeyin bence. Bak beterin beteri var biz dha 1 tanesini doguramadik napalim artık
Insanlardan gicik kapiyorum herkese herseyi soyleme curretini kendilerinde nasıl buluyor bunlar ya
Butun dunyadaki insanlarin 2 cocugu mu var yani?
1 tane olsun ne olmus
Keske benim de olsa bi tane ama aaaaah aaaaaaahh
canim sanada nasip etsin allah bebis. dua ediyirum hep allahim olmayanlara isteyenlere ver diyeNisanlanirsin ne zaman evlencesin
Evlenceksin ne zaman cocuk?
Çocuğun olur. 2.si ne zaman?
2i olur 3.yu soranlar var mi onu bilmiyorum
Boyle mahalle baskılarına aldırış etmeyin bence. Bak beterin beteri var biz dha 1 tanesini doguramadik napalim artık
Insanlardan gicik kapiyorum herkese herseyi soyleme curretini kendilerinde nasıl buluyor bunlar ya
Butun dunyadaki insanlarin 2 cocugu mu var yani?
1 tane olsun ne olmus
Keske benim de olsa bi tane ama aaaaah aaaaaaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?