- Konu Sahibi serseri sittin
-
Sanane deyin geçin. Bende 2. Ye artık çocuk istemiyorum dediğim anda kaldım. 32 de doğurdum. 2. Bana kök söktürdü. Allah hayırlısını versin illa kardeş olsun diye hazır olmadığın bir duruma sokma kendini. Enerjini yavruna harca. Nasipse olur olmazsada hiiiç üzülme.sagolun. ama cok ustume geliyolar. bazi insanlar niye boyle bilmiyorum
Oyle tabii. Sorun kimde olursa nasip olmadan olmuyo bu cocuk isi. Elbet zamanini bekliyor Rabbim, ol demesi gerekiyor.Yooo susturamiyor bide ustune bana demisti ki kendisinde sorun cikmadan önce
Cok kafana takiyorsun askim yeaaaaaa evlenene sorarlar sen hamile olsaydın ama bu sorular sana garip gelmeyecekti diye beni küçümsemişti.
Rabbim in adaletinde hic sasma olmuyor.
merhaba kizlar. canim cok sıkkın. cevremde herkesin ikinci hatta ucuncu bebegi oldu. benim bi kizim var 8 yasinda. iki sene once karar verdik ikinci bebege. daha oncesinde kendmi hazir hissetmiyordum. ve esimle buyuk sorunlarimiz vardi. karar verdik denemeye ilk denemede hamile kaldim sevinmistik dış gebelik oldu. olumden döndum. sonra panik atak oldum tedavi oluyorum hala. ama cok bunaldim niye yapmiyon cocuk yap tek buyumesin cocuk istenmezmi yasin gecmeden bidaha yap bu arada yasim 31. artik cok bunaldim bende cok istedim erteledigim icin kendmi cok sucladim. dis febelikten ameliyat oldum tek tupum alindi. tek tuple kalirmiyim hamile bilmiyorum. bazen yeter bir cocuk diyorum. bayanlar sizce iki cocuk sartmi. olmazsa tedaviye baslicam bide panik atak var jinekolojik muayeneden cok korkuyirum. offf bunalimdayim
Ben de bir dış gebelik ameliyatı geçirdim ve tüplerden biri alındı. Sonrasında da bir-çok düşüğün oldu. Gayet kolay hamile kaldım yani düşükle sonuçlanmış olsa da. Şimdi şükürler olsun sağlıklı bir gebeliğim var. Ne kadar çok buyutmussunuz bu durumu. Herkes neler yaşıyor daha. Ben de ameliyata girdiğimde ölüm ve daha birçok risk vardı. Ama geçti bunlar geride kaldı. Toparlanin lütfen. Yasiniz çok müsait. Tabi ki yavrunuza bir yoldaş, kardeş, tutunacak dal olsun.
evet bnde hep guclu girunmeye calistim guclu olmaya calistim basaramadim demekki. evet ic kanama esnasinda kanama kesilmis kendiliginden doktor yiyecek ekmegin varmis yasadigina sukret demisti. herkes guclu olamiyo malesefölüm riskli ameliyata girip ne kadar abartmışssınız durumu ne demek?
ayrıca herkes farklı tecrübeler edniyo, karakterler farklı. Herkes sizin gibi ‘rahat’ olamaz ki veya ‘güçlü’
Hic bunalima girmeyin. Elaelem ne derse desin. Hayatınız size ait. Baskasinin cocuk olayina bile laf eden insanlar var. Keske herkes sadece kendi hayatina odaklansa.Benim dolu arkadaşım var tek çocukta kalan. Laf söyleyene cevabını veriyorlar.merhaba kizlar. canim cok sıkkın. cevremde herkesin ikinci hatta ucuncu bebegi oldu. benim bi kizim var 8 yasinda. iki sene once karar verdik ikinci bebege. daha oncesinde kendmi hazir hissetmiyordum. ve esimle buyuk sorunlarimiz vardi. karar verdik denemeye ilk denemede hamile kaldim sevinmistik dış gebelik oldu. olumden döndum. sonra panik atak oldum tedavi oluyorum hala. ama cok bunaldim niye yapmiyon cocuk yap tek buyumesin cocuk istenmezmi yasin gecmeden bidaha yap bu arada yasim 31. artik cok bunaldim bende cok istedim erteledigim icin kendmi cok sucladim. dis febelikten ameliyat oldum tek tupum alindi. tek tuple kalirmiyim hamile bilmiyorum. bazen yeter bir cocuk diyorum. bayanlar sizce iki cocuk sartmi. olmazsa tedaviye baslicam bide panik atak var jinekolojik muayeneden cok korkuyirum. offf bunalimdayim
erteledigim icin cok pismanim ama diyorum kismetimde bu varmis demekki. zaten hep calistim. kizimda cok zir bir bebekti. kok sokturdu. genede cok karisik duygulardayim
Niye bu kadar pervasızca konuşmalarına izin veriyorsunuz?sagolun. ama cok ustume geliyolar. bazi insanlar niye boyle bilmiyorum
8 yaşında bir oğlum var bizde ilk cocuğuma hamileliliğimden itibaren evliliğimde büyük sorunlar yaşadık, panik atak da geçirdim hepsi geçti gitti hersye geride kaldı sil baştan yaptığımızda karar verdim hamile kaldım ve bugün 40 günlük bir kız bebeğim var şükürler olsun ara sıra sorunlarımız tabiki oluyor ama 2. çocuğun getirdiği bi sakinlik dinginlikde oluşuyor insanda.. Oğlum çok mutlu en çok o istemişti kardeşi .. Sağlığınızı dikkate alarak bir yol izleyin ve yapın bnece Asla pişman olmazsınız.. ikincide daha tecrubeli daha kendinizde olursunuz emin olun .. hep derim ilki acemlik ikincisi tecrube kıdemli oluyorsunuz artık herseyi daha basit hallediyorsunuz zor bebek yok dilinden anlayamayan anne vardır diyorum herseyin bir cözümü var artık size kolaylıklar diliyorum.. cesur olun pişman olmazsınız..merhaba kizlar. canim cok sıkkın. cevremde herkesin ikinci hatta ucuncu bebegi oldu. benim bi kizim var 8 yasinda. iki sene once karar verdik ikinci bebege. daha oncesinde kendmi hazir hissetmiyordum. ve esimle buyuk sorunlarimiz vardi. karar verdik denemeye ilk denemede hamile kaldim sevinmistik dış gebelik oldu. olumden döndum. sonra panik atak oldum tedavi oluyorum hala. ama cok bunaldim niye yapmiyon cocuk yap tek buyumesin cocuk istenmezmi yasin gecmeden bidaha yap bu arada yasim 31. artik cok bunaldim bende cok istedim erteledigim icin kendmi cok sucladim. dis febelikten ameliyat oldum tek tupum alindi. tek tuple kalirmiyim hamile bilmiyorum. bazen yeter bir cocuk diyorum. bayanlar sizce iki cocuk sartmi. olmazsa tedaviye baslicam bide panik atak var jinekolojik muayeneden cok korkuyirum. offf bunalimdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?