- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi serseri sittin
-
Ohaaa artık ya cahil pisliklerBana 4 u soranlar oluyo :))
Benim kızım da 2,5 yasinda ve cok zor bi cocuk gercekten. Ben de daha omur boyu ikiciye cesaret edemem diye düşünüyorum bazen. Eşimle de kavgamiz eksik olmuyor. Bence akışına birakin. Hazir oldugunuzda deneyin, olmazsa da kismet...erteledigim icin cok pismanim ama diyorum kismetimde bu varmis demekki. zaten hep calistim. kizimda cok zir bir bebekti. kok sokturdu. genede cok karisik duygulardayim
insallah
canim sanada nasip etsin allah bebis. dua ediyirum hep allahim olmayanlara isteyenlere ver diye
ben kimsenin hayatina burnumu sokmam sormam bile kuzenim evlendi uc yil oldu bebek istiyo olmuyo cok uzuluyo hep dedim uzulme zamani vardir dua et sabret simdi hamile ilk bana haber verdi. cok sevindim cevre baskisi cok kotu kuzenede cok sorarlarmis hep doktor koca kari oOhaaa artık ya cahil pislikler
Ya gercekten huzur bunaltıcı
Simdi sizin var Allah bagislasin allah anali babali büyütsün.
Bizim yok. Olmayana sormak daha da üzücü
Sanki sen benim icimde kopan fırtınaları biliyorsun.
Bide olanlar bilmis ukala konusanlara bakiyorum kocalari para vermez eve gec gelir butun maasini ickiye yatirir karisina kiyafet ayakkabi almaz dogru dürüst
Kiro tipler
Hayir bana akil verene bak yani .cocuklu olan kadın güçlü olurmus. What?
Bi de her dedigi olurmus cocuklu kadinin.What?
Sinirleniyorum hayatim sinirleniyorum
Haha sakin ol, Rabbim her isteyene versin. Bende tedavilerle hamile kaldim anliyorum seni yani. Her gun biraz daha bebegine yaklasiyosun oyle dusun. Ben cok biliyorum agladigim zamanlari.. daha dun gibi gozumun onunde. Sorunlar bitniyo insan hayatinda.. acilar bitmez yer degistirir sadece...sabirli olcaz guclu olcaz. Rabbim inanki dogru zamanda verecek insallah.Ohaaa artık ya cahil pislikler
Ya gercekten huzur bunaltıcı
Simdi sizin var Allah bagislasin allah anali babali büyütsün.
Bizim yok. Olmayana sormak daha da üzücü
Sanki sen benim icimde kopan fırtınaları biliyorsun.
Bide olanlar bilmis ukala konusanlara bakiyorum kocalari para vermez eve gec gelir butun maasini ickiye yatirir karisina kiyafet ayakkabi almaz dogru dürüst
Kiro tipler
Hayir bana akil verene bak yani .cocuklu olan kadın güçlü olurmus. What?
Bi de her dedigi olurmus cocuklu kadinin.What?
Sinirleniyorum hayatim sinirleniyorum
merhaba kizlar. canim cok sıkkın. cevremde herkesin ikinci hatta ucuncu bebegi oldu. benim bi kizim var 8 yasinda. iki sene once karar verdik ikinci bebege. daha oncesinde kendmi hazir hissetmiyordum. ve esimle buyuk sorunlarimiz vardi. karar verdik denemeye ilk denemede hamile kaldim sevinmistik dış gebelik oldu. olumden döndum. sonra panik atak oldum tedavi oluyorum hala. ama cok bunaldim niye yapmiyon cocuk yap tek buyumesin cocuk istenmezmi yasin gecmeden bidaha yap bu arada yasim 31. artik cok bunaldim bende cok istedim erteledigim icin kendmi cok sucladim. dis febelikten ameliyat oldum tek tupum alindi. tek tuple kalirmiyim hamile bilmiyorum. bazen yeter bir cocuk diyorum. bayanlar sizce iki cocuk sartmi. olmazsa tedaviye baslicam bide panik atak var jinekolojik muayeneden cok korkuyirum. offf bunalimdayim
Haha sakin ol, Rabbim her isteyene versin. Bende tedavilerle hamile kaldim anliyorum seni yani. Her gun biraz daha bebegine yaklasiyosun oyle dusun. Ben cok biliyorum agladigim zamanlari.. daha dun gibi gozumun onunde. Sorunlar bitniyo insan hayatinda.. acilar bitmez yer degistirir sadece...sabirli olcaz guclu olcaz. Rabbim inanki dogru zamanda verecek insallah.
Ya bazi anneler evet sanki sadece onlar anneymis gibi davraniyo katiliyorum buna. Ben kimseye cocuk lafi etmem biliyo musun.. niye? Cunku bizzat yasadim tecrube ettim. Her 1 kisinin ayni soruyu sormasi.. yeri geliyoki sinirleri cok geriyo
annem sagolsun sormaz sagligin daha onemli der tasikardide var bnde kontrol altindayim hep der bi tane var allah saglik versin der . umursamamaya calisiyorum nasil insanlarin hayatina bu kadar mudahil olabiliyolar anlamiyorum.Soran olursa çocuğun mamasını bezini sen mi alacaksın, diye sorun. Eğer bütün bakımını ustlenecekse üç tane dogururum seni mi kıracağım dersiniz. İnsanların densiz densiz konuşması artık iyice sinirimi bozmaya başladı. İnsanlara kulak asmayin hep konuşur çok konuşurlar. İşiniz düştü mü de kimseden hayır göremezsiniz. Annem çocuk da çocuk torun da torun diye sayıkladi durdu. Bir şey bekledigimden değil ama iki üç haftalığına gelip bakabilir misin işe baslayacagim benle sürünmesin dedim. Gelmedi. Tamam başka şehirde babam ve kardeşim var doğru ama bir haftalığına gelebilirdi. Yani ne bileyim öf. Bu yüzden ikinci çocuk derse tepkim çok ağır olabilir. Siz de umursamayin. Tamamen kendi kararınız. Eğer isterseniz deneyin. Ama kendiniz istiyorsaniz. Elalem çıldırmış her şeye burun sokuyor.
gecmis olsun canim panik atak anksiyete cok zor allah sifa versin hepimizeTedavi olmadan hiç bulaşmayın bu işe. Gebelik zaten sıkıntılı bi süreç, lohusalık desen ayrı bi çöküntü. Bebeğim 3,5 aylık büyüğü de 4 yaşında. Bir miktar panik atağım vardı ama doğum sonrası iki çocukla eve kapanınca had safhaya ulaştı.
Haklisin ama toplumumuz bu sekilde ne yazikki.. sanki onlarin demesiyle yapacaksin?Canim bide en ağrıma gideni de erkek tarafinin sorması
Benim ne annem babam ne teyzem yeminler ederim sormuyor
Benim annemde beni cok gec doğurmuş cunku baya beklemis yolumu
Simdi kendilerinin oğlunda sorun çıktı
Bilseler acaba bana göstermedikleri hassasiyeti ona gostercekler uzulmesin diye sormayacaklar
En cokta canimi kahreden bu kendi kendime kinleniyorum
Sende cok zor zamanlar gecirmissin beni en iyi sen anlarsin desene.. keske herkes senin gibi anlayışlı olsa ama ne gezer bizim pis agizli toplumumuzda anlayis hoşgörü
Guclu durmaya calisiyorum dedigin gibi
Simdi ben evlat sahibi olunca istemedigim insanlara istedigim ölçüde cocugumu gostersem ya da yuzunu gostermesem hak degil mi?
iste sanki ben keyfi istememisim gibi usteliyolar ya kimsenin kalbini kirmak istemiyorum rahatsizligim var diyorum anlatiyorum cocuk olunca bisey kalmaz allah yardim eder diyolar bnde artik dusunmuyoruz diyom bu seferde artik tahmin edersiniz soylenenleri. sen cok istememissin bebegi ondan diş gebelik olmus senin diyen bile oldu dusunsenize. agzinin payini verdm kendinin dort tane var gurur duyuyo kendiyleBir sürü badire atlatmışsınız Allah aşkına daha ne uğraşıyorsunuz? En tahammül edemediğim şey elalemin sözleri. Yapmayın bu kadar..
peki ustunuze geldikleri icin mi 2.cocugu dunyaya getireceksiniz?sagolun. ama cok ustume geliyolar. bazi insanlar niye boyle bilmiyorum
tabiki oyle degil. bunun yanlis oldugunu biliyorum ama pismanlik yasiyirum keske kucukken kizim yapsaydm diye. kismet bu isler ama dedigim gibi kafama takiyorum.peki ustunuze geldikleri icin mi 2.cocugu dunyaya getireceksiniz?
İnsanlarin keyfine gore beklentileri dogrultusunda mi yasayacagiz hayatimizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?