İkinci Çocuk Dert Oldu

Benimde bi kizim var allah kismet ederse kizim 7 yasina gelmeden dusunmuyorum ikincisini.illaki herkes ikinciyi yapacak diye bi kuralda yok ayrica.

Yooo susturamiyor bide ustune bana demisti ki kendisinde sorun cikmadan önce
Cok kafana takiyorsun askim yeaaaaaa evlenene sorarlar sen hamile olsaydın ama bu sorular sana garip gelmeyecekti diye beni küçümsemişti.

Rabbim in adaletinde hic sasma olmuyor.

tabiki oyle degil. bunun yanlis oldugunu biliyorum ama pismanlik yasiyirum keske kucukken kizim yapsaydm diye. kismet bu isler ama dedigim gibi kafama takiyorum.
herkesin her konuda fazlaca fikri var bosverin. Gecmis gun, o zaman olmamasi gerekiyormus olmamis.

Başkaları yüzünden neden kendinizi bu kadar strese sokuyorsunuz ki istiyorsanız yapın başkası için diil zaten bir kızınız varmış hayır ikinci si şart değil evet tek tüp le de hamile kalabilirsiniz ama siz istiyorsanız yapın derim.

Panik atak için ilaca başladım bugün 4.günüm 2.bebek fikrini ben de askıya aldım önce sağlık, fark şu olabilir ben baya sertimdir kolay kolay bana zevzek sorular soramazlar bozar atarım
gecmis olsun. evet ben naif bir yapiya sahibim kimseyi kirmak istemem lafimi dusunmeden soylemem belkide bundan cesaret buluyorlar

Tek çocuk yapabilirsem tekte kalmak niyetindeyim
Niye herkesin birden fazla olsun ya

Dünyada herkes 2 çocuk olsun diye çabalaya cabalaya kaynaklar tukeniyo ve bu gidişle milletin çocuklari doğal felaketlere çok yakın. Kan bağına inanmam. Kardeşi onun düşmanı da olabilir. Çocuklarınızı bağımsız yetiştirin. Kardeşsizler acı içinde ölmüyor.

Butun sucu cevreye atmak kolay geliyor sanirim bize. Sizin bu konuda endiseleriniz olmasa cevreyi onemsemezsiniz. O dedi bu dedi degil icimizde kalanlar bizi yipratir. Gercekten istiyorsaniz deneyin yok sadece kiziniz icinse zaten buyumus bence zorlamayin.

Ben de bir dış gebelik ameliyatı geçirdim ve tüplerden biri alındı. Sonrasında da bir-çok düşüğün oldu. Gayet kolay hamile kaldım yani düşükle sonuçlanmış olsa da. Şimdi şükürler olsun sağlıklı bir gebeliğim var. Ne kadar çok buyutmussunuz bu durumu. Herkes neler yaşıyor daha. Ben de ameliyata girdiğimde ölüm ve daha birçok risk vardı. Ama geçti bunlar geride kaldı. Toparlanin lütfen. Yasiniz çok müsait. Tabi ki yavrunuza bir yoldaş, kardeş, tutunacak dal olsun.

kimseyi dinlemeyeceksiniz. once kendi sağlığınıza kavuşun kendinizi hazir hissediyorsanız ikinciyi düşünün. akışına bırakın hayirlisi diyin olsun bitsin. olursa olur olmazsa kendinizi üzmeye degmez

Tek çocuk yapabilirsem tekte kalmak niyetindeyim
Niye herkesin birden fazla olsun ya
su an koyde yasiyorum gina geldi sehirde boyle degildi. bir bucuk senedir koyde yasiyoruz bir sene daha burdayiz is dolayisiyla sonra tasinacagiz. o kadar dedikodu varki yapmayin diyorum topragin altini dusunun diyorum. uzaklasiyorum dedikodu ortamindan.
canim buyutmek degil bu olanlardan sonra anksiyete panik atak oldu ilac kullaniyorum hala.

tabiki endiselerim var kendi icimde ama kendi kendmi teselli ediyorum bir kizim var allah nasip ederse bi daha olur diyorum ama her goren ikinciyi yapmiyonmu diye soruyo benim kendimle celistigm konuda surekli irdelemeleri sinirimi bozuyor

Olmuyo kısırım ben artık de madem bu kadar anlayışsızlar
Ama bu defa da hacı hocaya git derler sinirini daha çok zıplatırlar
İstemiyoruz demekten başka çare yok sanırım sert bir şekilde söyleyin
İnsanlar her şeye karışma hakkı buluyolar kendilerinde

Kardes var,kardes var. Dediginde cokta dogru valla
Nice leri var kardes demeye bin degil binbir sahit ister. Düşmandan beter

Merhabalar.
Ben tek cocugum. 22 yasindayim. Erken anne baba olmus ebeveynlerim var. Inisli cikisli aile hayatimiz oldu hep. Ikinci cocuga biri niyet ettiginde digeri etmemis falan derken tek cocuk kalmisim ben.
Buyurken hep annene babana soyle sana kardes yapsinlar,sana neden kardes yapmiyorlar soylemleriyle buyudum sanki yatak odalarina karisacakmisim gibi ki bu tarz soylemleri cok edepsizce buluyorum acikcasi. Kimin ne yasadigini nerden biliyorsunuz ozel hayatina da cocuk yapmasina da mi karisacaksiniz kardesim diyorum yani.
Tek cocugum kardes sevgisi nedir bilmiyorum. Her zaman cok sukur her ihtiyacim fazlasiyla karsilandi. Belki kardes sevgisini tatmadim ama kardesim gibi sevdigim kuzenlerim var beraber buyuduk. Diyecegim o ki dunyanin sonu degil. Ama istiyorsaniz da rabbim isteyene vatana millete ailesine hayirli evlat versin.

yaaa nasıl bir milletimiz var? bayılıyoruz insanların cinsel hayatına,yatak odasına karışmaya.Ama lafa geldi mi cinsellik ayıp günah oluyor :) Sana çocuk yap diyenler mi büyütecekmiş senin 2.çocuğunu.hastalanınca başında onlar mı bekleyecekmiş? Okul,eğitim,sağlık vb tüm eğitimlerini onlar mı karşılayacakmış?Geleceğini onlar mı kuracakmış?Marifet çok çocuk yapmak değil ona güzel bir hayat sunabilmek.10 tane çocuk yapıp salıyorlar sokağa sonra ben anayım 10 tane yavrum var hadi ordan haadiii!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…