- 25 Haziran 2016
- 7.608
- 13.623
- 248
- Konu Sahibi serseri sittin
-
Haklisin ama toplumumuz bu sekilde ne yazikki.. sanki onlarin demesiyle yapacaksin?
Esin susturamiyosa kendi ailesini o zaman kv ye soylerdim tedavide oglunda eksik oldugunu.. ki bunun bana gire onemi yok ama en azindan senin uzerine gelmezler belki.
Benim kv soruyodu ama hic soylemedik tedavide oldugumuzu. Halada bilmiyor
herkesin her konuda fazlaca fikri var bosverin. Gecmis gun, o zaman olmamasi gerekiyormus olmamis.tabiki oyle degil. bunun yanlis oldugunu biliyorum ama pismanlik yasiyirum keske kucukken kizim yapsaydm diye. kismet bu isler ama dedigim gibi kafama takiyorum.
cok sagolun.herkesin her konuda fazlaca fikri var bosverin. Gecmis gun, o zaman olmamasi gerekiyormus olmamis.
Başkaları yüzünden neden kendinizi bu kadar strese sokuyorsunuz ki istiyorsanız yapın başkası için diil zaten bir kızınız varmış hayır ikinci si şart değil evet tek tüp le de hamile kalabilirsiniz ama siz istiyorsanız yapın derim.merhaba kizlar. canim cok sıkkın. cevremde herkesin ikinci hatta ucuncu bebegi oldu. benim bi kizim var 8 yasinda. iki sene once karar verdik ikinci bebege. daha oncesinde kendmi hazir hissetmiyordum. ve esimle buyuk sorunlarimiz vardi. karar verdik denemeye ilk denemede hamile kaldim sevinmistik dış gebelik oldu. olumden döndum. sonra panik atak oldum tedavi oluyorum hala. ama cok bunaldim niye yapmiyon cocuk yap tek buyumesin cocuk istenmezmi yasin gecmeden bidaha yap bu arada yasim 31. artik cok bunaldim bende cok istedim erteledigim icin kendmi cok sucladim. dis febelikten ameliyat oldum tek tupum alindi. tek tuple kalirmiyim hamile bilmiyorum. bazen yeter bir cocuk diyorum. bayanlar sizce iki cocuk sartmi. olmazsa tedaviye baslicam bide panik atak var jinekolojik muayeneden cok korkuyirum. offf bunalimdayim
gecmis olsun. evet ben naif bir yapiya sahibim kimseyi kirmak istemem lafimi dusunmeden soylemem belkide bundan cesaret buluyorlarPanik atak için ilaca başladım bugün 4.günüm 2.bebek fikrini ben de askıya aldım önce sağlık, fark şu olabilir ben baya sertimdir kolay kolay bana zevzek sorular soramazlar bozar atarım
merhaba kizlar. canim cok sıkkın. cevremde herkesin ikinci hatta ucuncu bebegi oldu. benim bi kizim var 8 yasinda. iki sene once karar verdik ikinci bebege. daha oncesinde kendmi hazir hissetmiyordum. ve esimle buyuk sorunlarimiz vardi. karar verdik denemeye ilk denemede hamile kaldim sevinmistik dış gebelik oldu. olumden döndum. sonra panik atak oldum tedavi oluyorum hala. ama cok bunaldim niye yapmiyon cocuk yap tek buyumesin cocuk istenmezmi yasin gecmeden bidaha yap bu arada yasim 31. artik cok bunaldim bende cok istedim erteledigim icin kendmi cok sucladim. dis febelikten ameliyat oldum tek tupum alindi. tek tuple kalirmiyim hamile bilmiyorum. bazen yeter bir cocuk diyorum. bayanlar sizce iki cocuk sartmi. olmazsa tedaviye baslicam bide panik atak var jinekolojik muayeneden cok korkuyirum. offf bunalimdayim
su an koyde yasiyorum gina geldi sehirde boyle degildi. bir bucuk senedir koyde yasiyoruz bir sene daha burdayiz is dolayisiyla sonra tasinacagiz. o kadar dedikodu varki yapmayin diyorum topragin altini dusunun diyorum. uzaklasiyorum dedikodu ortamindan.Tek çocuk yapabilirsem tekte kalmak niyetindeyim
Niye herkesin birden fazla olsun ya
canim buyutmek degil bu olanlardan sonra anksiyete panik atak oldu ilac kullaniyorum hala.Ben de bir dış gebelik ameliyatı geçirdim ve tüplerden biri alındı. Sonrasında da bir-çok düşüğün oldu. Gayet kolay hamile kaldım yani düşükle sonuçlanmış olsa da. Şimdi şükürler olsun sağlıklı bir gebeliğim var. Ne kadar çok buyutmussunuz bu durumu. Herkes neler yaşıyor daha. Ben de ameliyata girdiğimde ölüm ve daha birçok risk vardı. Ama geçti bunlar geride kaldı. Toparlanin lütfen. Yasiniz çok müsait. Tabi ki yavrunuza bir yoldaş, kardeş, tutunacak dal olsun.
tabiki endiselerim var kendi icimde ama kendi kendmi teselli ediyorum bir kizim var allah nasip ederse bi daha olur diyorum ama her goren ikinciyi yapmiyonmu diye soruyo benim kendimle celistigm konuda surekli irdelemeleri sinirimi bozuyorButun sucu cevreye atmak kolay geliyor sanirim bize. Sizin bu konuda endiseleriniz olmasa cevreyi onemsemezsiniz. O dedi bu dedi degil icimizde kalanlar bizi yipratir. Gercekten istiyorsaniz deneyin yok sadece kiziniz icinse zaten buyumus bence zorlamayin.
su an koyde yasiyorum gina geldi sehirde boyle degildi. bir bucuk senedir koyde yasiyoruz bir sene daha burdayiz is dolayisiyla sonra tasinacagiz. o kadar dedikodu varki yapmayin diyorum topragin altini dusunun diyorum. uzaklasiyorum dedikodu ortamindan.
canim buyutmek degil bu olanlardan sonra anksiyete panik atak oldu ilac kullaniyorum hala.
Dünyada herkes 2 çocuk olsun diye çabalaya cabalaya kaynaklar tukeniyo ve bu gidişle milletin çocuklari doğal felaketlere çok yakın. Kan bağına inanmam. Kardeşi onun düşmanı da olabilir. Çocuklarınızı bağımsız yetiştirin. Kardeşsizler acı içinde ölmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?