İkinci Çocuk Dert Oldu

Kimin ne dediğinin önemi yok sağlığınız önemli bence allah size ve kızınıza sağlık versin kısmette varsa olacaktır zaten.

Kimin ne dediğinin önemi yok sağlığınız önemli bence allah size ve kızınıza sağlık versin kısmette varsa olacaktır zaten.
Bizim milletimizin baskisi bu urede ure..cocugun olsun.kardesi olsun.birde kizin olsun.birde oglun olsun..kimse bizlerin duygularini sormuyor..benimde 7 yasinda bir oglum ikinciyi cok istiyorum panik atagim var ilaclarimi kestim o surecteyim suan.ama esim istemiyor.bende ilerde ya pisman olursam diye istiyorum.oglum icin istiyorum.ama bunlarin hepsini kendim dusunup kendim karar vermek istiyorum esimle.disardaki insanlara laf anlatmak bogucu.tanimdagin parkta denk geldigin insan bile ilk onu soruyor soyluyor.hayirlisi herseyin

Aman siz de eşinizi bünaltmayın dikkat edin. Bu sefer o dışarıda gördüklerinizden daha baskıcı olursunuz. İstemeyen adama ikinci çocuk için ilaçları kestiğinize göre çok da eşinizin isteklerini takmiyorsunuz.

Sizinle tıpatıp aynı durumdaki bir arkadaşım (hatta dış gebelik yaşadığında onun da kızı 8 yaşındaydı!) geçen gün doğum yaptı, oğlu oldu. Bir an o sandım sizi, konunuzu okurken. Şu an onun büyük kızı 10 yaşında.

Ağzına sağlık. Çok güzel bir konuya degindin. Allah razı olsun. Hayırlı geceler.

Bence sizin yaşınızda kızınızında yaşı uygun siz sağlığınıza bakın bu iki üç yıl içinde olur siz de iyileşirsiniz gayet güzel olur bence tabi gerçekten istiyorsanız millet yap diyo diye çocuk yapılır mı hiç

Ben 32 yaşındayım ve henüz hiç çocuğum yok. 5 aydır deniyoruz ama bende çikolata kisti var sanırım durumu zorlaştırıyor. Ben yeni yeni düşünmeye başladım çocuk zaten. Ve olmazsa da Allahın takdiri. Çevre ne diyor ne istiyor diye kendinizi neden yıpratıyorsunuz ?? Hamile kalmazsanız olmaz çocuğunuz zaten 1 tane varmış neden bu kadar üzülüyorsunuz. Konuşan insanlar çocuk doğunca kendileri mi gelip bakacakmış . Bu dünyada kadının tek görevi ve niteliği anne olmak değildir. Şu düşünceleri lütfen aklınızdan çıkarın. Tabii annelik güzel bir şey ancak anne olamıyoruz diye hayattan kopuk kendimizi suçlayarak, ezdirerek yaşayamayız. Tek Çocuk bencil olur diyenler vardır , evcil hayvan sahiplenin, böylece sevgi dolu ve paylaşmayı bilen bir çocuğunuz olur.

Çocuk senin çocuğun hayat senin hayatın. ikinci çocuğu dünyaya getirip bakamayacak durumda da olabilirsin o zaman o çocuğa söyleyen herkes bakacak mı sence? Kendi isteklerini ön planda tut, olursa olur olmazsa kendini yıpratma. Zaten bu kadar çok kafaya takarsan olacağı varsa da olmaz. Kendine bunu yapmamalısın

Reactions: 000
sağlığınız yerinde değilken çocuk düşünmeyin, şuanki kızınıza yönlendirin tüm sevginizi eforunuzu.

sağlığınız iyiye giderse o zaman düşünürsünüz, yaşınızda ne varmış ki.

Binlerce kere katılıyorum..
Aynı hisleri paylaşıyorum sizinle..☺
Ülke çoğu konuda kötüleşiyor bilen biliyor takip eden anlıyor.
Takip etmeyenlerde boş boş konuşmasın..
Çocuk sahibi olmak çiftlerin vereceği en önemli karardır.Niye ağzı olan konuşur ki hiç anlamam..
Ağzınıza sağlık süper yazmışsınız.. Demek ki bilinçli insanlar ülkemizde varlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…