- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi nefertity80
-
sana sadece gülüyorum:roflol::roflol::roflol: ben kimseyi tahrik etmiyorum doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış kendimde yazabilirim evet ama gerek görmedim yazmaya arkadaşım yazıcaklarımı yazmış zaten (yandaşların) bu nedemek allah aşkına sen önce insan gibi konuşmayı öğrenşakkıdışakkıdıneden arkadaşım?
tahrik etme özelliğin en az bu "üfürükten prenses" kadar gelişkin. altına imza atılacak nitelikte bir yorumu kendin de yazabilirsin. ne de olsa yandaşların kadar uzman görünüyorsun bu konuda. şakkıdı
Nefertity demişsin ki çocuğum için boşanmadım. Çocuğun parklarda başka çocukların babasını görünce benim babam nerede diyormuş, geceleri sıçrayarak uyanıyormuş. Peki bugüne kadar aldatılan kadınların hiçbirinin çocuğu ağlamadı mı üzülmedi mi? Sence böyle bir babayla büyümesi daha mı doğru? Velayeti sende kalırdı haftasonları görürdü babası yine onu. Bu adamın yüzüne ömür boyu bakmak daha mı iyi? Bence ayrılmamak için bahane bulmuşsun gibime geliyor.
Adam eroinman, çocuk istismarcısı veya satanist falan değilse eğer.. Evet, çocuğun o baba ile büyümesi babasız veya üvey baba ile büyümesinden daha doğru.. Bir erkeğin eşine ihanet etmiş olması veya kadınlara düşkünlüğü olması (senin eşini kastetmiyorum nefertity) çocuğu ile ilgili bir durum değil. Hergün evde kavga ve huzursuzluk olursa eğer, o apayrı bir durum. Sebebi ihanet olsa da olmasa da geçimsizlik çocuğa zarar verir.
Belki de nefertity gerçekten ayrılmamak için bahane buldu, çünkü çok aşık.. Eee??? Bu onun kararı..
Boşanan birçok kadının yavrusu geceleri sıçrayarak babasını sormuştur, elbette.. Ama burada sözkonusu olan nefertity' nin kendi çocuğu.. Üzülen, babasını özleyen, travma yaşayan nefertity' nin doğurduğu çocuk.. O nedenle dünyadaki diğer milyonlarca çocuk için o da sizin yorumunuza katılabilir. Ama kendi çocuğu için de dilediği fedakarlığı yapar, bu uğurda mutsuzluğu da göze alıyor olabilir. Tamamen kendi kararı..
Bizlere "affettim, ama doğru mu yaptım" demediği halde.. İnatla, ısrarla yorumlara devam.. Konu kapanmadı gitti, hayırlısı..
Sanane? Senle mi konuşuyorum ben? Avukatçılık oynamaya bayılıyorsunuz bakıyorum..
Ben adam normaldir ya da değildir, bayan doğru bir karar almıştır ya da almamıştır, diye eleştirmedim ki. Dedim ya, bizim başımıza gelince biz 1 dakika çekmeyelim böyle bir adamı, ayrılalım gitsin.
Bu adam normal değilse, normal olmayan adamla, yaşayacak olan yine konu sahibi. Durumu normal görün, ben de normal görüyorum demedim.
Israrla, niye ayrılmadın denmesini yanlış buluyorum. Tercih etmiş, neden boşanmadın , demenin anlamı yok. Biz ısrarla, aldığı kararı eleştiriyoruz, o böyle yaşamayı tercih ediyorsa, bize düşen ne.
Seni kaale alıp onca şey yazdım..
Ne terbiyesiz, ne seviyesizmişsin..
Aile terbiyesi yok, edep yok, iletişim becerisi yok..
Yuh sana..
Ne biçim konuşuyorsunuz ya, sen kimsin ki benim edebime, iletişim seviyeme, aile terbiyeme, anlama kabiliyetime laf uzatıyorsun, siz önce kendinize bakın !
Sana sadece gülüyorum geldiğinden beri mesajlarına da dikkat ediyorum. Kompleksli biri olduğun o kadar belli ki girdiğin her konuda insanları dalga geçerek ezmeye çalışıyorsun. Bir havalar bir havalar, her konuda dalga geçme, alay etme. İkaz bile yedin bu konuda ama hala akıllanmamışın belli. Oraya saçma sapan ifadeler ekleyerek egonu tatmin ediyorsun çok belli. Kolay gelsin sana.
"Kimseyle dalga geçmedim" diye kendimi savunmayacağım..
Çünkü sen çok haklısın.. Benim yazdıklarımı, kendi minik dünyanda o şekilde algılamış olabilirsin..
Bu arada..
Demek beni havalı buluyorsun..Lütfen bu kadar büyütme beni gözünde, gerçekten hoşlanmıyorum bundan..:kedi:
Beni rencide etmek için incecik bir sivrilik ve ironik bir üslup kullanmaya çalış, bunu kazanmak için bolca kitap okumalısın elbette.. Böyle çalakalem şark usulü sataşmalarına ancak sırıtıyorum ekran başında.. yerimseniben
:roflol:
Sen öyle bir üsluba sahipsin anlaşılan. İnsanlarla bozuşa bozuşa kapmışsın aklınca sivri üslubu. Sırıtmak bir yana ben kahkahalara boğuluyorum inan. :jeyyar:
Seni kaale alıp onca şey yazdım..
Ne terbiyesiz, ne seviyesizmişsin..
Aile terbiyesi yok, edep yok, iletişim becerisi yok..
Yuh sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?