- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
İyi de bu çok tutarsız bir arguman. 22 yaşında doğuran bir kadın 24'ün de ölemez mi yani? Doğum sırasında ölen insanlar bile biliyoruz.Ben 24 yaşındayım. Annemi en az 50 60 yaşıma kadar başımda istiyorum. 30 yaşımda "e yeter" diyemem ki. Yani zaten asla yetmiyor. Elbette 54 değil ama 30 da olsan 40 da olsan anneyi babayı kaybetmek büyük travma. Erken oldukça kötüleşiyor
Yanlış anlamayın lütfen söyleyeceklerimi, allah uzun ömür versin, yaşınız ilerliyor. Çocukla geçirebileceğiniz zaman kısa olacak. O daha yetişkin olamadan yanından ayrılmış olacaksınız. Anne babayı erkenden kaybetmek çok kötü.
Erkekler sadece ister, burada karar merci sizsiniz iyi düşünün lütfen.
34 yaşında kadını gommussunuz ya anca evlenen bile çok bu yaşta. ...Yanlış anlamayın lütfen söyleyeceklerimi, allah uzun ömür versin, yaşınız ilerliyor. Çocukla geçirebileceğiniz zaman kısa olacak. O daha yetişkin olamadan yanından ayrılmış olacaksınız. Anne babayı erkenden kaybetmek çok kötü.
Korkuyla cocuk sahibi olmayın tabii ki.Kendinize zaman verin,duygularınızı tartın.İçten istemelisiniz.Bir çocuğun sorumluluğu kolay değil elbette.Ama isteyerek,yada plansız bile olsa düşüncesi size güzel geliyorsa katlanılır ancak zorluklarına.Sosyal hayatınız değişecek,bir müddet içinde olsa,eve kapanacaksınız.Aynadaki kişiyle kavga ederken bulabilirsiniz kendiniziKorkuyorum hem de aşırı.
İnsan çocuktan korkar mı ?
Sanırım evet korkuyorum.
kimin kimden önce gideceğini bizler bilemeyiz değil mi.Yanlış anlamayın lütfen söyleyeceklerimi, allah uzun ömür versin, yaşınız ilerliyor. Çocukla geçirebileceğiniz zaman kısa olacak. O daha yetişkin olamadan yanından ayrılmış olacaksınız. Anne babayı erkenden kaybetmek çok kötü.
34 yaşında kadını gommussunuz ya anca evlenen bile çok bu yaşta. ...
bu derece korkuların endişelerin varsa iyi düşün bence.Korkuyorum hem de aşırı.
İnsan çocuktan korkar mı ?
Sanırım evet korkuyorum.
Arkadaş 24 yaşında diye öyle konuşmuş galiba. 30'unu geçen herkesi otomatikman gömmüş:)34 yaşında kadını gommussunuz ya anca evlenen bile çok bu yaşta. ...
kimin kimden önce gideceğini bizler bilemeyiz değil mi.
doğru bulmadım yorumunu
Arkadaş 24 yaşında diye öyle konuşmuş galiba. 30'unu geçen herkesi otomatikman gömmüş:)
34 yaşında kadını gommussunuz ya anca evlenen bile çok bu yaşta. ...
İyi de bu çok tutarsız bir arguman. 22 yaşında doğuran bir kadın 24'ün de ölemez mi yani? Doğum sırasında ölen insanlar bile biliyoruz.
Benim babannem ise 100 e yakın yaşadı mesela, 35 oldum diye doğurmamalı mıydı?
Allah kavuştursun. Gerçekten öyle onları görünce insanın yüzü gülüyor. Anneyle bile mesafe oluyor ama kardeş can parçası oluyor:)Dün hafta sonunu annemlerde gecirdiğim 12 yaş küçük kardeşimi yolcu ederek evime döndüm.Kardeş başka birşey,yaş,zaman ve mekan üstü
Ben 24 yaşındayım. Annemi en az 50 60 yaşıma kadar başımda istiyorum. 30 yaşımda "e yeter" diyemem ki. Yani zaten asla yetmiyor. Elbette 54 değil ama 30 da olsan 40 da olsan anneyi babayı kaybetmek büyük travma. Erken oldukça kötüleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?