• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci çocuk için çok mu geç kaldım

Yaş farkı çok olunca aslında uyum daha iyi oluyor. Kıskançlık olmaz, ergenlik dönemleri çatışmaları olmaz, kavga olmaz. Büyük çocuk abi abla olmanın daha çok bilincinde oluyor hem..
Tşkler yorumun için tabiki ilk başta biraz tepki liyi ama şimdi daha iyi ismini bile koydu kardeşinin benim endişem ara verince evde yeni bir bebek güzel olur mutlaka ama bakımı gece uykusuzluk vs korkutuyor unuttuk çünkü ama gece 3 4 kez emip uyucak zaten gündüzde aynı degilmi zaten ana bazen takıyorum kafaya ißte

Asla gec degil tek kalmasindansa bir kardese her yasta ihtiyac var.Sonucta rahatsizliginizdan dolayi ertelemissiniz.Evinize kucuk bir nese kaynagi olcak ve tum ilgisini kardesine vercek cokta mutlu olcak. Sizde anneligin daha olgun yasta buyuk bir zevkli tarafini tatmis olcaksiniz HoppaZorluk falan bence olmaz diger cocugunuz zaten herseyiyle kendini kurtarmis.Tez zamanda saglikli sihatli bir hamilelik gecirirsiniz insallah.Rabbim gonlunuze gore versin

çok kaygılısiniz kendinizi ikna etmeye çalışır gibi bir haliniz var ben size anlatayim o zaman 3 kardeştik 17-16-7 yas arayla annem 35 yaşında hamile kaldi col ben liseye abim unv baslayinca cok agladi cok kaygilandi amma cok cok guzel bir kizkardesimiz oldu ben buyuttum sayilir o kadar seviliyordu evde simdi 16 yasinda lise 3 e gidiyor cok başarılı pırıl pırıl bir genc kiz annem su an 53 babam 60 li yaşlarda aralari cok iyi bizim zaten her gun konuşuruz demem o ki annem her gun iyi ki doğurmuşum der siz de endişe etmeyim zamanla hersey düzene oturuyor
Anladım canım herkes aynı şeyi söylüyor boşuna takip büyütüyorsun diyor yorum için çok tşkler bu yorumlar rahatlatıyor beni cnm evde bebek nasıldı peki muhakkak güzeldir bakim vs zorlandinizmi

Anladım canım herkes aynı şeyi söylüyor boşuna takip büyütüyorsun diyor yorum için çok tşkler bu yorumlar rahatlatıyor beni cnm evde bebek nasıldı peki muhakkak güzeldir bakim vs zorlandinizmi
yok asla zorlanmadi sadece ufaklik uyumazdi biraz ama uyanıksa evde herkes bakardı hele ben elimde büyüdü sayılır ki dedim ya annem 3 kardes evlenip dağılınca kızardı kendine iyi ki doğurmuşum kizimi der lütfen endişe etmeyin bakarsiniz gul gibi hamileligin tadini cikarin giden günler gelmiyor

yok asla zorlanmadi sadece ufaklik uyumazdi biraz ama uyanıksa evde herkes bakardı hele ben elimde büyüdü sayılır ki dedim ya annem 3 kardes evlenip dağılınca kızardı kendine iyi ki doğurmuşum kizimi der lütfen endişe etmeyin bakarsiniz gul gibi hamileligin tadini cikarin giden günler gelmiyor
Haklısın cnm bebek ya ne kadar zor olabilir dimi zevkle bakılır büyür sağlık olsun yeterki

Hayatta yaşanabilecek her duygu geç olmadan yapılmalıdır. İleride belki çok geç olabilir ama bugün bunu düşünüyorsunuz ya demekki geç değil

Yaş farkı çok olunca aslında uyum daha iyi oluyor. Kıskançlık olmaz, ergenlik dönemleri çatışmaları olmaz, kavga olmaz. Büyük çocuk abi abla olmanın daha çok bilincinde oluyor hem..
Evet cnm herkes öyle diyor kardeş kardeştir yaş kaç olursa olsun hem birbirlerine destek olurlar ilerde ve bebek le başa dön emzir bez değiştir vs gozünde büyütüyorsun diolar 18 19 yaşındakiler bile gurbetty tek başlarına büyütüyorlar bu kadar kaygilanma bebekten mi korkuyosun diolar doğru aslında boş yere takıyorum işte cnm çokta geç değil ya ne dersin inanki Allah razı olsun sizlerin yorumları sayesinde iyi hissediyorum kendimi belkide korktugum gibi olmaz güzel olur herşey cnm Allah sizlerin yüzünü güldürsün saol

15 yıl öncesi ve şimdiki zaman.
güncellenme vakti =)
hayırlısı olsun

15 yıl öncesi ve şimdiki zaman.
güncellenme vakti =)
hayırlısı olsun
Hımmm kızım 17 yaşında bende 41 im cnm yeni bebek evde neşe huzur vs ara verince zor olmaz çok inş. Geç değil degilmi ya artık nasibi varmis doğacak ama rahatlıyamıyorum cnm

Cnm saolasin annen 35 imiş ben 41 im sence çok geç mi yazarmisin ya düşünceni bide bebek gece uykusuz kalcan vs korkutüyo bazıları off hep çarpıntı heycan oluyo

çok kaygılısiniz kendinizi ikna etmeye çalışır gibi bir haliniz var ben size anlatayim o zaman 3 kardeştik 17-16-7 yas arayla annem 35 yaşında hamile kaldi col ben liseye abim unv baslayinca cok agladi cok kaygilandi amma cok cok guzel bir kizkardesimiz oldu ben buyuttum sayilir o kadar seviliyordu evde simdi 16 yasinda lise 3 e gidiyor cok başarılı pırıl pırıl bir genc kiz annem su an 53 babam 60 li yaşlarda aralari cok iyi bizim zaten her gun konuşuruz demem o ki annem her gun iyi ki doğurmuşum der siz de endişe etmeyim zamanla hersey düzene oturuyor
Cnm inan okuyunca çok hoşuma gitti moral buldumresmen Allah nasip etti dedimya supriz gebelik ama aldırıp günaha giremezdim cnm nasibi bu zamanmış yine uykum kaçtı yazdıklarını okuyorum cnm benim 41 olmam gerçekten geç değil dimi bu aslında benim sağlıklı olduğumu gösterir yani sorun yok şükür tek endişem bebek uykusuz gece ler sık sık üstünü değiştiricen kusucak vs vs ilk kızımda da yaşadım bunları ama ara verince rahata alışınca zormu olur eşim çok istiyo havalarda uçuyor bende yardımcı olcam diyor gündüz çoğunlukla wvde zaten ve 4 sene sonrada emekli olcak hep ben bakarım okul zamanı götürür getiririm vs diyor herseyden önce iki kız olacaklar destek birbirlerine cnm uzun yazdim ama rahatlıyorum 3 ay jaldı doguma donüşeniyorum yok geliyor bebek rahatlamaya çalışıyor sadece yaş konusunu fazlamı takiyorum

Hayatta yaşanabilecek her duygu geç olmadan yapılmalıdır. İleride belki çok geç olabilir ama bugün bunu düşünüyorsunuz ya demekki geç değil
Evet cnm ilk dogumum 23 yaşında öldü şimdi 41 17 yaşında kızım var supriz bir gebelikti ama kıyamadım cnm eşimde çok istiyordu zaten Allah nasip etti vakti saati buymuş demekki şimdi zorlanirmiyim diye korku sarıyor ama bebek ya zorluğu ne kadar olur emicek uyucak gazını çıkar banyo vs vs doğanlar nasıl büyüyor ve 18 19 yaşında tek başına büyütüyorlar geç değil degilmi cnm yaş olarak çok ileri degil

Hayir 2. Bebek 17 yaşında bir kızım var cnm supriz ama aldırıp günaha giremezdim
En doğrusunu yapmışsınız. Allah sağlıklı hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin. Artık sıra da bize gelsin:halay::anneadayı:

Cnm inan okuyunca çok hoşuma gitti moral buldumresmen Allah nasip etti dedimya supriz gebelik ama aldırıp günaha giremezdim cnm nasibi bu zamanmış yine uykum kaçtı yazdıklarını okuyorum cnm benim 41 olmam gerçekten geç değil dimi bu aslında benim sağlıklı olduğumu gösterir yani sorun yok şükür tek endişem bebek uykusuz gece ler sık sık üstünü değiştiricen kusucak vs vs ilk kızımda da yaşadım bunları ama ara verince rahata alışınca zormu olur eşim çok istiyo havalarda uçuyor bende yardımcı olcam diyor gündüz çoğunlukla wvde zaten ve 4 sene sonrada emekli olcak hep ben bakarım okul zamanı götürür getiririm vs diyor herseyden önce iki kız olacaklar destek birbirlerine cnm uzun yazdim ama rahatlıyorum 3 ay jaldı doguma donüşeniyorum yok geliyor bebek rahatlamaya çalışıyor sadece yaş konusunu fazlamı takiyorum
evet çok fazla kafaya takıyorsunuz. sonra cok uzuluceksin annem gibi dedim ya annemde cok agladi kaygilandi strese girdi ki babam agir isi olan bir adamdi birak yardimi kendine vakti yoktu adamin simdi sizin eşiniz ne kadar güzel yardim ederim diyor Allah nasip etmis yasinizda da birşey yok evet ilk bir sene belki biraz zorlanirsiniz ama gecip gidicek eski oturdugum sitede bir komşum 38 yaşında doğum yapti cok ta guzel bakti bebegine sadece endise etmeyi bırakın guzel olucak hersey kac aylik bu arada bebek

evet çok fazla kafaya takıyorsunuz. sonra cok uzuluceksin annem gibi dedim ya annemde cok agladi kaygilandi strese girdi ki babam agir isi olan bir adamdi birak yardimi kendine vakti yoktu adamin simdi sizin eşiniz ne kadar güzel yardim ederim diyor Allah nasip etmis yasinizda da birşey yok evet ilk bir sene belki biraz zorlanirsiniz ama gecip gidicek eski oturdugum sitede bir komşum 38 yaşında doğum yapti cok ta guzel bakti bebegine sadece endise etmeyi bırakın guzel olucak hersey kac aylik bu arada bebek
Cnm 7 aya girdim yeni gerçekten annen kaygı yaşadımı ben daha çok yaşa taktım ya geç değil degilmi herşey yolunda şükür iyiki doğurmuşum diyebilecekmiyim sencede ve ben 51 olunca 10 yaşında olcak onada taktım psikiyatri ye gitcem bakalım off ya yardım et herşey yoluna giriyomu gercekten

Back
X