İkinci Çocuk İsteyenler

Benim 6 yaşinda bir kizim var. Kreşe gidiyor. Hamileyim. Kizim 6.5 yasindayken Allah'in izniyle dogmus olacak. Baslarda 2.cocuk icin asla diyordum. Ama kizim buyudukce ikinci bir cocuk istegi olustu. Bu sene yaparsam yaparim yoksa bir daha yapmam diyordum. 32 yasindayim. En cok da kizim kardes kardes demeye baslamisti. Okulunda arkadaslarinin tek tek kardesi oluyordu dogal olarak kizim da istemeye basladi. Bende ileri de kizimin kardessiz kalmasini da istemedim.Calisiyorum da. Dedigim gibi daha da ara verseydim herhalde rahata alisacaktim daha cok ve 2.ciyi yapmaktan vazgececektim.

:anneadayı::KK200::KK200:Salam her kese, bura teze uye oldum. Ne sorum olsa girib burdan okuyorum, cok beyeniyorum. Benim de 24aylik oglum var. 2ciyi istiyorum ama oluma kiyamiyorum. Indi hamile kalsam dogurunca 3 olacaq diyorum. Benim 24, kocamin 36 yas. Tecrubesi olan kardesler yazarsalar cok sevinirim. Tesekur edirem her birinize

merhaba kızlar bir oğlum var 2014 ocak doğumlu şimdi ikinci bebeği düşünüyorum sene sonuna doğru kısmet artık

:anneadayı::KK200::KK200:Salam her kese, bura teze uye oldum. Ne sorum olsa girib burdan okuyorum, cok beyeniyorum. Benim de 24aylik oglum var. 2ciyi istiyorum ama oluma kiyamiyorum. Indi hamile kalsam dogurunca 3 olacaq diyorum. Benim 24, kocamin 36 yas. Tecrubesi olan kardesler yazarsalar cok sevinirim. Tesekur edirem her birinize
Sana tavsiyem tam zamanı benim 3.5 yas var aralarında ama keşke 24 ay olsa diyorum çünkü 3.5 yasta herşeyi soruyor kurcalıyor ilgi merak duygusu çok yoğun ve özellikle oyun oynamak istiyor o yüzden daha küçükken yapsaydım ikisi aynı anda büyürdü diyorum

"]Ben doğurdum aralarında 3.5 yas var.. bana hep daha önce yap diyorlardı ben bakamam diye hep uzak kaldım ama şimdi ikinci doğunca anladım ki gerçekten de daha önce yapmam gerekiyormuş
Tebrik ediyorum. Anali atali boyusun Insallah

Ay umarım haklısınızdır. Ben doğum yapınca kızım 26 aylık olacak inşallah. İnşallah güzel olur

Back
X