- 26 Eylül 2014
- 187
- 38
- 43
- 39
Benimde bugün belli olacak :)inş canım ya :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bugün belli olacak :)inş canım ya :)
Merhaba, konu çok eskilerde kalmış gerçi ama, benim oğlum şuan 12 aylık ve ikinciyi düşünüyoruz. Sizden tecrübelerinizi bi tekrar dinlemek istedimoğlum 14aylık ve bende 15 haflalık hamileyim bende yalnızımyardım konusunda ama birlikte büyüsünler birbirlerini kıskanmasınlar diye isteyerek yaptım iyikide yaptık şimdilik iyiz oğlum beni üzmüyor tabi daha çok erkennn..![]()
Büyük oğlum o kadar kıskandı o kadar psikolojisi bozuldu anlatamam. Küçük oğlan çok yaramaz çıktı emdiğim sütü burnumdan getirdi. Her çocuk tabi ki farklıdır. Ama ben bin pişmanım büyük oğluma yaşattıklarımdan ötürü. Bu sene 1'e başlıyor tam düzelmiş değil. Malesef. Sizin için hayırlısını dilerim bende durum bu.Merhaba, konu çok eskilerde kalmış gerçi ama, benim oğlum şuan 12 aylık ve ikinciyi düşünüyoruz. Sizden tecrübelerinizi bi tekrar dinlemek istedim![]()
Ya çok üzüldüm, oysaki kıskanmasınlar diye böyle bi tercih yaptığınızı yazmıştınız, ikisi de erkek olunca mı öyle oldu acabaBüyük oğlum o kadar kıskandı o kadar psikolojisi bozuldu anlatamam. Küçük oğlan çok yaramaz çıktı emdiğim sütü burnumdan getirdi. Her çocuk tabi ki farklıdır. Ama ben bin pişmanım büyük oğluma yaşattıklarımdan ötürü. Bu sene 1'e başlıyor tam düzelmiş değil. Malesef. Sizin için hayırlısını dilerim bende durum bu.
Sanırım ;( çok yoruldum benYa çok üzüldüm, oysaki kıskanmasınlar diye böyle bi tercih yaptığınızı yazmıştınız, ikisi de erkek olunca mı öyle oldu acaba
işte bende ilkini ihmal etme durumundan dolayı hiç yada 5 yıl istemiyorum kızım 16 aylık tüp bebek . onu o kdr cok bekledımkı sımdı nası ıkıncı bı cocuk ıcın onu gerı plana atayım. bebek bakımı malum ister istemez 1. gerıde kalıyo bende ılk cocugum bende aynı seylerı yasadım. çok uzuldum yasadıklarınıza. gercekten cocugumuza kardesolsun aradan cıksın dıye degıl once kendımız hazır ve saglıklı ve huzurlu olmalıyız yoksa ardarda 2 cocuk ınsana kafayı yedırtebeılır. tabı herkesın sartları farklı.Büyük oğlum o kadar kıskandı o kadar psikolojisi bozuldu anlatamam. Küçük oğlan çok yaramaz çıktı emdiğim sütü burnumdan getirdi. Her çocuk tabi ki farklıdır. Ama ben bin pişmanım büyük oğluma yaşattıklarımdan ötürü. Bu sene 1'e başlıyor tam düzelmiş değil. Malesef. Sizin için hayırlısını dilerim bende durum bu.
2. Mi düşünüyon:))Kimse yokmu buralar da :)
Suan sadece dusunuyorum pratikte bisey yok2. Mi düşünüyon:))
Ben düşünüyorum çokta istiyorum. İlki kaç yasında sen kaç yaşındasın ..Suan sadece dusunuyorum pratikte bisey yok![]()
Oglum 3 yasında ben 26 yasındayım canım sen ??Ben düşünüyorum çokta istiyorum. İlki kaç yasında sen kaç yaşındasın ..
Allah bağışlasın sen daha gençsin.. Senin yerinde olsam ben düşünmeye başlardım ama acele etmezdim. İlki okula gitmeden ikinci olursa birincinin dersleri etkilenmez diyorlar.Oglum 3 yasında ben 26 yasındayım canım sen ??
Hayırlısı canım ama cok yas da beb ıstemıyorum oyle akısına bıraktım. Sen basla bence anca dogana kadar 2 olur. :)Allah bağışlasın sen daha gençsin.. Senin yerinde olsam ben düşünmeye başlardım ama acele etmezdim. İlki okula gitmeden ikinci olursa birincinin dersleri etkilenmez diyorlar.
Ben 32 yaşındayım oğlum 1.5 yasında. Ama aileden gelen yumurta tembelliği ve erken menepoz vakaları sebebiyle çabucak olsun istiyorum ben..
Hakkımızda hayırlısı olan cnm..
Yahuu şu peş peşe lafına cok takılıyorumoluyorum sinir oluyorum..alısıla gelmiş.basma kalıp bi laf geliyor bana önceliklee..15 aylık cocugunuz daha cook kücük ana kuzusuhalen sıze cookihtiyacı var.neden bı ıkıncı düsğnme fıkrı atarlar ortaya anlamam.eskıden 4 5 çocugu arka arkaya dogurup salarlarmıs dısarı..ama zaman sımdı oyle degıl ben mesela 9 yasındaki oğlumu kapı önü cıkaramıyorum.ortam kötü.dolayısıyla arka arkaya cocuklar okunca olan anneye oluyoo .iki cocuk arasında kalıyoo.ama bırıncı şöyle 4 yada 5 oldugunda ikşnci cocuk olması bana göre ideal..ki oglumla kızımın arasında 5 bucuk yas var.ve cook rahat ettım.ikisininde tadını sindire sindire yasadım..oglumun anaokulu zamanı gelmustı.ookuldayken kızım yenı bebektı onunla lgilenıyodum.sımdı oglum 9 bucuk kızım 4.yanı sız bılırsınız ıyı düsünün derımkızım 15 aylık ben de şu aralar ikinci çocuk isteği var peşpeşe doğurusan beraber büyür diyo herkes yaşları yakın anneler bana yardım edebilir mi?