İkinci Çocuk İsteyenler

Ikinci gebelik icin kaç ay beklediniz acaba?

oğlum 14aylık ve bende 15 haflalık hamileyim bende yalnızımyardım konusunda ama birlikte büyüsünler birbirlerini kıskanmasınlar diye isteyerek yaptım iyikide yaptık şimdilik iyiz oğlum beni üzmüyor tabi daha çok erkennn..:KK52::KK49::KK49::KK49:
Merhaba, konu çok eskilerde kalmış gerçi ama, benim oğlum şuan 12 aylık ve ikinciyi düşünüyoruz. Sizden tecrübelerinizi bi tekrar dinlemek istedim :KK46:

Merhaba, konu çok eskilerde kalmış gerçi ama, benim oğlum şuan 12 aylık ve ikinciyi düşünüyoruz. Sizden tecrübelerinizi bi tekrar dinlemek istedim :KK46:
Büyük oğlum o kadar kıskandı o kadar psikolojisi bozuldu anlatamam. Küçük oğlan çok yaramaz çıktı emdiğim sütü burnumdan getirdi. Her çocuk tabi ki farklıdır. Ama ben bin pişmanım büyük oğluma yaşattıklarımdan ötürü. Bu sene 1'e başlıyor tam düzelmiş değil. Malesef. Sizin için hayırlısını dilerim bende durum bu.

Büyük oğlum o kadar kıskandı o kadar psikolojisi bozuldu anlatamam. Küçük oğlan çok yaramaz çıktı emdiğim sütü burnumdan getirdi. Her çocuk tabi ki farklıdır. Ama ben bin pişmanım büyük oğluma yaşattıklarımdan ötürü. Bu sene 1'e başlıyor tam düzelmiş değil. Malesef. Sizin için hayırlısını dilerim bende durum bu.
Ya çok üzüldüm, oysaki kıskanmasınlar diye böyle bi tercih yaptığınızı yazmıştınız, ikisi de erkek olunca mı öyle oldu acaba

kızım 0 aylık bende düşünoyurm. aslında hamilelik dogum derken 3 yaşına gelmiş olacak. ama baska bi şehre taşınmayı istiyoruz. gözüm korkmuyor değil hani. tek başıma hem çalışıp hem çocuklar nasıl olacak düşünüyorum.

işte bende ilkini ihmal etme durumundan dolayı hiç yada 5 yıl istemiyorum kızım 16 aylık tüp bebek . onu o kdr cok bekledımkı sımdı nası ıkıncı bı cocuk ıcın onu gerı plana atayım. bebek bakımı malum ister istemez 1. gerıde kalıyo bende ılk cocugum bende aynı seylerı yasadım. çok uzuldum yasadıklarınıza. gercekten cocugumuza kardesolsun aradan cıksın dıye degıl once kendımız hazır ve saglıklı ve huzurlu olmalıyız yoksa ardarda 2 cocuk ınsana kafayı yedırtebeılır. tabı herkesın sartları farklı.

Çok istiyorum ama annem olmaz kesinlikle bakamam diyor Çalışıyorum ve bakıcak kimsem yok. Ve bakıcıda tutamam zaten anca geçiniyoruz evim kira.Ve yaşım ilerliyor benim için çok zor bir ihtimal çocuğum bir başına kalıcak :(

Galiba uzun süre bebek istediğim için 35 yaşıma kadar korunmayı düşünmüyorum.şimdilik 6 aylık hamileyim.bebeğim doğunca fikrim değişmez inşallah.

Oglum 3 yasında ben 26 yasındayım canım sen ??
Allah bağışlasın sen daha gençsin.. Senin yerinde olsam ben düşünmeye başlardım ama acele etmezdim. İlki okula gitmeden ikinci olursa birincinin dersleri etkilenmez diyorlar.
Ben 32 yaşındayım oğlum 1.5 yasında. Ama aileden gelen yumurta tembelliği ve erken menepoz vakaları sebebiyle çabucak olsun istiyorum ben..

Hakkımızda hayırlısı olan cnm..

Allah bağışlasın sen daha gençsin.. Senin yerinde olsam ben düşünmeye başlardım ama acele etmezdim. İlki okula gitmeden ikinci olursa birincinin dersleri etkilenmez diyorlar.
Ben 32 yaşındayım oğlum 1.5 yasında. Ama aileden gelen yumurta tembelliği ve erken menepoz vakaları sebebiyle çabucak olsun istiyorum ben..

Hakkımızda hayırlısı olan cnm..
Hayırlısı canım ama cok yas da beb ıstemıyorum oyle akısına bıraktım. Sen basla bence anca dogana kadar 2 olur. :)

kızım 15 aylık ben de şu aralar ikinci çocuk isteği var peşpeşe doğurusan beraber büyür diyo herkes yaşları yakın anneler bana yardım edebilir mi?
Yahuu şu peş peşe lafına cok takılıyorumoluyorum sinir oluyorum..alısıla gelmiş.basma kalıp bi laf geliyor bana önceliklee..15 aylık cocugunuz daha cook kücük ana kuzusuhalen sıze cookihtiyacı var.neden bı ıkıncı düsğnme fıkrı atarlar ortaya anlamam.eskıden 4 5 çocugu arka arkaya dogurup salarlarmıs dısarı..ama zaman sımdı oyle degıl ben mesela 9 yasındaki oğlumu kapı önü cıkaramıyorum.ortam kötü.dolayısıyla arka arkaya cocuklar okunca olan anneye oluyoo .iki cocuk arasında kalıyoo.ama bırıncı şöyle 4 yada 5 oldugunda ikşnci cocuk olması bana göre ideal..ki oglumla kızımın arasında 5 bucuk yas var.ve cook rahat ettım.ikisininde tadını sindire sindire yasadım..oglumun anaokulu zamanı gelmustı.ookuldayken kızım yenı bebektı onunla lgilenıyodum.sımdı oglum 9 bucuk kızım 4.yanı sız bılırsınız ıyı düsünün derım

Ben de öyle yaptim kizlarimin arasinda 4, 5 yas var.Bu yazinin üzerinden baya gecmis kücuk iki yasinda sevgiler:)))

selam kızlar ne zaman eve bir bebek gelse kendimi bu formlarda gezerken buluyorum sıyırmama az kaldı

Back
X