slm arkadaslar...oğlum 14 yaşında ve ben 36 yaşındayım..çok geç kaldım biliyorum ama eşimde bende 2.bebeği düşünmeye başladık...çok gec oldu farkındayız ama,kafamızda karıştı çok
bu yaş farkı sorun olurmu bilemiyorum..sizler neler dersiniz acaba bu duruma?
yok canım bence çok takma kafaya,ilk zamanlar evet anlaşılmıyor ama büyüyünce kardeşlik daha iyi hale dönüşüyor
ben evin en küçüğüyüm abim ablam yaşça benden çok büyükler,
ben küçükken onlar gençti benimle oynamazlardı ama ben ne zaman büyüdüm aramızda kopmayack bir bağ oluştu
muhteşem bir duygu abimle çarşıda felan dolaşırken bizi sevgili sananlar olurdu sarmaş dolaşız
ablam desen benim sırdaşım yoldaşım tek dostum kardeşlik yaş ne olursa olsun eşsiz bişey.
allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese
,haklısın canım doğru zamanı ancak ben kestirebilirim zoruma giden ilk teklifin benden gelmesi... ilk bebeğimizde de öyle olmuştu... askerlik problemi var diye tereddütleri vardı haklı olarak.. ben de sen gidince bana arkadaş olur diye ikna ettim onu... gerçekten de kızım olmadan zor geçermiş bir sene...bu durumu eşim sonradan hiç dile getirmedi ama....
sen şanslı bir kadınsın bana göre... demekki eşin seni yeterli görüyor... dün geceden beri neler geldi aklıma... beni acaba beceriksiz olarak mı görüyor felan... belki de çok abarttım..
canım bazen erkekler isteklerini duygularını dışarı vuramazlar.. tabiki her erkek farklıdır kimisi çocuk istemez kimisi ister
ama bebek doğduktan sonra sevmeyen baba görmedim ben
benim eşim ilk hamileliğimde çok heyecanlı sürekli bi hazırlık yapmak ister, her durumda etrafımdaydı ama hiç elini karnıma koyupta sevdiğini hatırlamam
neyse oğlum doğdu eşimi zorla eve gönderdim hastanede ,hadi git yat dinlen diye
bak şimdi ben ikiz bebeklerime hamileyim,korunuyorduk istemiyorduk hele eşim gelecekte nasıl bir ülkede yaşayacak çocuklar diye asla diyordu
allah işte spirale rağmen hamile kaldım ilk aklıma gelen allahım ya eşim istemezse dedim
eşime gittim suratım asık şaşkınım.. hamileyim napacaz dedim
oda hemen doğacak tabiki dedi aldırmayı düşünüyorsan kesinlikle dedi (halbuki aklımdan bile geçmemişti:)
sonra ikiz olduklarını öğrendik eşim isteksiz karşılayacak sandım tam aksine
şimdi benden çok istiyor ,şimdiden arabayı değiştireyim artık kalabalıklaştık diyor
bazen bana takılıyor 3 çocukla napacaz kimseye misafirliğe de gidemeyiz diyor
her konu açıldığında konuştuğunda gözlerindeki o sevgiyi mutluluğu görüyorum
yani düne kadar ikinci çocuğa asla diyordu eşim çocuklar gelince gözleri ışıldıyor
belkide çoğu erkekte bu vardır önce yok felan derler ,bazende isteklerini dışa vuramazlar