İkinci Çocuk İsteyenler

canım bak ben de eşimde biz hiç istemiyor düşünmüyorduk pat diye geldi ..sonra pat diyede iki tane oldular :)
şaka bir tarafa boşver yaa kardeşlik çok güzel allah sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebek nasip etsin
böylesi belki daha iyi olacak şimdi iyi taraflarını düşünmeye çalış bence
biz öyle yaptık vede şuan çok mutluyum

haklsın.. çocuğu weren allah sabrını kısmetini de getirir.. hayılrı olur inşallah.. sen de hayırlısyla yaparsın doğumunu bebeğini kucağına alısın inşalllah

2. çocuk istiyorum istemiyorum derken hamile kaldım :) duyrulur.. karmaşık duygular içerisindeyim.. :5:

allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canım, ilk hamileliğimde ben de bahsettiğin gibi olmuştum... galiba hormonlarla alakalı bir şey... simdi ikinci kez hamile kalırsam daha olumlu düşüneceğim, tadını çıkaracağım diyorum ama vakti gelince ne olur bilmem... ama şu anki ruh halimle keyfini çıkar diye tavsiyede bulunabilirim :34: şu kısa ömrümüzde kaç kez hamile kalıp,n kaç kez bu mucizeye tanıklık edeceğiz ki... özel olduğunu düşün, tadını çıkar...

Son düzenleme:
selam kızlarr
bir bakayım ne var ne yok dedim nasılsınız neler yapıyorsunuz
ben fena değilim,evde işte durumlar şimdilik iyi gidiyor,19 haftalığız ama görenler doğum ne zaman diyor
karnım çok büyüdü ve de büyüyor ama baka bir sıkıntım yok çok şükür
oğlumlada aramız iyi,ikizlerin odasını oğlumla birlikte ayarlıyoruz felan iyi gidiyor bakalım
ayy biz çok fena merak ediyoruz artık bebekleri biran önce doğsunlar istiyoruz yaa
annelik babalık her seferinde bir başka güzel oluyormuş demekki

gerçekten de bebek beklemek çok heyecanlı, hem siz iki bebiş bekliyorsunuz... allah kolaylıklar versin...

ne güzel pat diye gelse olsun mu olmasın mı derdinden kurtulursun

aslında çok haklısın canım
bizde mesela istemiyorduk erken diyorduk vs ama bir taraftanda acaba haksızlık mı yapıyoruz deyip kendimizi üzüyorduk
ama böyle birdne gelince şok oluyorsun evet ama sonra inanki rahatlıyor insan

gerçekten de bebek beklemek çok heyecanlı, hem siz iki bebiş bekliyorsunuz... allah kolaylıklar versin...

evet canım,ikiz olması bizi ayrıca heyecanlandırdı,
birde herşeye yani bir bebek bakımı konusunda herşeye hakim olduğunu tecrübeli olduğunu bilince insan inanki çok sıkıntı çekmiyorsun
ne bileyim ben şuan hiçbir şeyden korkmuyorum mesela oğlum 7 ay gaz sorunu çekti o 7 ay boyunca elim ayağıma dolaşmıştı
ama şimdi düşünüyorum bu bebeklerde gaz sorunu olsa ne yaparım diye hiç telaşlanmadan yapılacak herşeyi yaparım diyorum
tamam ilk bebeklik zamanları ağlamalar gece uykusuzlukları bunlar zor şeyler ama çekilmeyecek kadarda değil
gecelerce uykusuz kalıyor insan ama bebeğini bir koklayıp öpse dünyayı unutuyor

bizde mesela istemiyorduk erken diyorduk vs ama bir taraftanda acaba haksızlık mı yapıyoruz deyip kendimizi üzüyorduk

evet canım,ikiz olması bizi ayrıca heyecanlandırdı,
birde herşeye yani bir bebek bakımı konusunda herşeye hakim olduğunu tecrübeli olduğunu bilince insan inanki çok sıkıntı çekmiyorsun
ne bileyim ben şuan hiçbir şeyden korkmuyorum mesela oğlum 7 ay gaz sorunu çekti o 7 ay boyunca elim ayağıma dolaşmıştı
ama şimdi düşünüyorum bu bebeklerde gaz sorunu olsa ne yaparım diye hiç telaşlanmadan yapılacak herşeyi yaparım diyorum
tamam ilk bebeklik zamanları ağlamalar gece uykusuzlukları bunlar zor şeyler ama çekilmeyecek kadarda değil
gecelerce uykusuz kalıyor insan ama bebeğini bir koklayıp öpse dünyayı unutuyor

sana hak veriyorum canım... bir yerde duymuştum ikici çocuğu büyütmek bildiğin bir yolda keyifle yürümektir diye... allah herkese nasip etsin,o keyfi

merhaba kızlar.....

benim de bu ay gelsem mi gelmesem mi dedi misafirim... 4 gün gecikti... ama sonunda geldi... hamile değilmişim yani... geç yumurtlamışım gerçekten....

bu ay bakalım neler olacak.... ben de katılıyorum hamilelik çok güzel bir olay... hele sonunda o çirkin ördek yavrusuna kavuşmak...

kızlar biliyor musunuz... benim doğumum üniversite hastanesinde oldu o yüzden doğumum kalabalık bir ekiple oldu asistanlar alan 9 kişi vardı...:)) oğlum doğduğunda ağzını burnunu temizlemek için kenara aldılar ama görebildiğim bir yerdeydi.. gözlerimi alamıyordum ondan... o kadar güzeldi ki... nasıl güzel bir bebek di mi diye sordum ordakilere..... tık yok.... :))) şimdi otolara bakıyorum.... çirkinmiş benim kadayıfım...ama bana o kadar güzel gelmişti ki.. bu nasıl bir hormonsa... yemin ederim gözlerimi alamıyordum ondan.... Allah sağlık versin yeter ki bebeklerimize.... elbette bakılacaklar bir şekilde... ben de duyuyorum herkesten 2.yi büyütmek zevk veriyor tecrübeden dolayı diye... çok daha kolay oluyormuş... sonuçta neler yaşanacağını biliyoruz az çok.... yeter ki sağlıklı olsunlar....

aaaa ben bilmiyordum ikiz olduğunu! :) ne güzel yaaaa :16:

Son düzenleme:
merhaba kızlar.....

benim de bu ay gelsem mi gelmesem mi dedi misafirim... 4 gün gecikti... ama sonunda geldi... hamile değilmişim yani... geç yumurtlamışım gerçekten....

bu ay bakalım neler olacak.... ben de katılıyorum hamilelik çok güzel bir olay... hele sonunda o çirkin ördek yavrusuna kavuşmak...

kızlar biliyor musunuz... benim doğumum üniversite hastanesinde oldu o yüzden doğumum kalabalık bir ekiple oldu asistanlar alan 9 kişi vardı...:)) oğlum doğduğunda ağzını burnunu temizlemek için kenara aldılar ama görebildiğim bir yerdeydi.. gözlerimi alamıyordum ondan... o kadar güzeldi ki... nasıl güzel bir bebek di mi diye sordum ordakilere..... tık yok.... :))) şimdi otolara bakıyorum.... çirkinmiş benim kadayıfım...ama bana o kadar güzel gelmişti ki.. bu nasıl bir hormonsa... yemin ederim gözlerimi alamıyordum ondan.... Allah sağlık versin yeter ki bebeklerimize.... elbette bakılacaklar bir şekilde... ben de duyuyorum herkesten 2.yi büyütmek zevk veriyor tecrübeden dolayı diye... çok daha kolay oluyormuş... sonuçta neler yaşanacağını biliyoruz az çok.... yeter ki sağlıklı olsunlar....

inanki öyle gerçekten bak ikinci hamileliğim içimde o kadar çok heveslerim varki
ilk çocukta tecrübesiz bilgisiz acemiliklerim yanlışlarım oldu onları yapmayacağım için mutluyum
ilk çocuğumda yapamadığım içimde uhde kalan şeyleri şimdi yapmak istiyorum
ilk doğumdan sonra eve gelenler akraba vs herkes bir akıl veriyordu sinirlendiriyorlardı ama şimdi kim akıl vermeye kalkabilirki
evde bir çocuk büyütmüüm zaten :1: herkesten en iyi ben biliyorum
buna benzer çok şey var o yüzden ikinci çocuğu beklemek ayrı bir heves ayrı bir heyecan veriyormuş vallahi..

aaaa ben bilmiyordum ikiz olduğunu! :) ne güzel yaaaa :16:

evt canım oda ayrı bir heyecan vallahi evde bir çocuk birde ikizler çok çok zorlanacaz belki ama
bizim evde halimizi görsen hiç çocuk yok sanarsın o derece rahat ve keyifliyiz vallahi
eşimde bende her durumdan güzel bir pay çıkarabiliyoruz
kuzenlerimiz var bekar gençler bazen bizde toplanırız onlar bazen üç kişi birden bağırıyorlar bana
anne su ver biri ekmek ver diyor biri başka bişey
şimiden üç çocuğa alış diyorlar
eşimin dediği hep şu oluyor..oğlumuzu severken ' ayyy bu tat bu lezzet 3 kat artacak çıldırırım ben'
vs vs vs
evdeki hallerimiz böyle eğlenceli... inşallah sonrasıda böyle devam eder

evt canım oda ayrı bir heyecan vallahi evde bir çocuk birde ikizler çok çok zorlanacaz belki ama
bizim evde halimizi görsen hiç çocuk yok sanarsın o derece rahat ve keyifliyiz vallahi
eşimde bende her durumdan güzel bir pay çıkarabiliyoruz
kuzenlerimiz var bekar gençler bazen bizde toplanırız onlar bazen üç kişi birden bağırıyorlar bana
anne su ver biri ekmek ver diyor biri başka bişey
şimiden üç çocuğa alış diyorlar
eşimin dediği hep şu oluyor..oğlumuzu severken ' ayyy bu tat bu lezzet 3 kat artacak çıldırırım ben'
vs vs vs
evdeki hallerimiz böyle eğlenceli... inşallah sonrasıda böyle devam eder

inşallah.. allah kolaylık werir sana.. çocuk evin neşesi her zaman ki hele 3 çocuk! zor olsa da onlar tat getirecek daha fazla evinize.. sağlıkla doğsunlar inşallah.. biliyor musun (latife yapacam :) bu bebek durumu beni nasıl bakıcam diye sıkıntıya düşürse de seni hatırlayınca rahatlıyorum :37: şakası bir yana 1 çocuk da bir ikisi de.. allah ona göre güç weriyor insana sanırım..
ben de ilikinde içimde uhde kalanları, bu bebeğimde gerçekleştircem :)
doğum yaptığım gün herşey karman çorman olmuştu, ne hastenede bir resmim ne kucak dolsu çiçeklerim war.. hepsinden istiyorum :)

saadetiniz bir ömür boyu sürsün inşallah...:))))

saol canım allah herkesin mutluluğunu daim etsin

inşallah.. allah kolaylık werir sana.. çocuk evin neşesi her zaman ki hele 3 çocuk! zor olsa da onlar tat getirecek daha fazla evinize.. sağlıkla doğsunlar inşallah.. biliyor musun (latife yapacam :) bu bebek durumu beni nasıl bakıcam diye sıkıntıya düşürse de seni hatırlayınca rahatlıyorum :37: şakası bir yana 1 çocuk da bir ikisi de.. allah ona göre güç weriyor insana sanırım..
ben de ilikinde içimde uhde kalanları, bu bebeğimde gerçekleştircem :)
doğum yaptığım gün herşey karman çorman olmuştu, ne hastenede bir resmim ne kucak dolsu çiçeklerim war.. hepsinden istiyorum :)

ay canım benim :)
hiç sorma ilk doğumumda ben saçlarımı öylesine toplayıvermişim hastanede hiç farkında değilim vs
şimdi herşeyimi en ince ayrıntısına kadar güzelce hazırlayıp yapacam bende :))

kızım 15 aylık ben de şu aralar ikinci çocuk isteği var peşpeşe doğurusan beraber büyür diyo herkes yaşları yakın anneler bana yardım edebilir mi?

bende aynı senin gibi kızım 15 aylık yapsam bir arada buyurler birbirlerine arkadaş olurlar diyorum ama eşim istemiyor eşinden istiyorsa bence hiç düşünüp zaman kaybetme ben çok istiyorum her gün eşimi sık boğaz ediyorum ki benim kızım o kadar ki zor büyüdü

bende aynı senin gibi kızım 15 aylık yapsam bir arada buyurler birbirlerine arkadaş olurlar diyorum ama eşim istemiyor eşinden istiyorsa bence hiç düşünüp zaman kaybetme ben çok istiyorum her gün eşimi sık boğaz ediyorum ki benim kızım o kadar ki zor büyüdü

benim oğlum 27 aylık. ikinci bi bebek düşüncesi yok değil ama daha oğlum minicik daha.ona haksızlık olur diye de düşünüyorum.eşime de güvenemiyorum açıkçası.1 tane yeter diyorum ama eşim tek çocuk ve ben isyan ediyorum bazen ailenin tek geliniyim ve çok zorluk çekiyorum.gelinimin benden nefret etmesini istemiyorum açıkçası:1::1::1:

benim oğlum 27 aylık. ikinci bi bebek düşüncesi yok değil ama daha oğlum minicik daha.ona haksızlık olur diye de düşünüyorum.eşime de güvenemiyorum açıkçası.1 tane yeter diyorum ama eşim tek çocuk ve ben isyan ediyorum bazen ailenin tek geliniyim ve çok zorluk çekiyorum.gelinimin benden nefret etmesini istemiyorum açıkçası:1::1::1:

ben de tek gelinim ne gibi zorluklar çekiyosun merak ettim canım ben çok şükür zorluk yaşamıyorum aksine çok şanslı olduğumu düşünüyorum iyi ki eltim yok bile diyorum bir de oğlun küçük am acok da minicik deil:1:yani cocugu 3 aylıkken 6 aylıkken hamıel kalanlar var onlara üzülüyorum hemen abi abla oluyorlar ama mısal sen sımdı hamıle kalsan araları 3yas olucak ne cok ne az bence normal yani:34:

kızım haftaya 26 ayllık olacak bende bebek düşünüyorum eşim bu aya kadar hep tamam derdi bu ay iş ciddiye binince gözü korktu istemiyorum dedi
ben istiyorum o istemiyor bakalım ne olacağız o da istiyor aslında ama kızım sakindi ağlayan çocukları falan görünce gözü korkuyor nasıl büyüteceğiz nasıl eğiteceğiz diye
üstün dökmen 2. çocuğu daha çok ilk çocuğuna arkadaş olsun diye yapanlar büyüyünce biz seni abine arkladaş ol diye yaptık diyebilecekmsiniz diyordu geçen gün bana onu söylüyor :))
dayanamayacak o da istiyor biliyorumda bakalım ne zaman razı olacak

Back
X