İkinci Çocuk İsteyenler

yok canim stres yapmiyorum. ben kizim icin 3.5 sene bekledim. doktorlar senin asla cocugun olmaz dedigi halde Allahtan hicbir zaman ümidimi kesmedim ve Rabbim nasip etti.bu sefer de öyle pazartesi doktora gitcem herhangi bir engelim olup olmadigii ögrenmek icin. Sagligimla ilgili bir sorunum yoksa Rabbim verecegi zamani bilir. yaklasik 5 aydir ugraiyoruz. ama rahimde zaten kendini ancak hazirliyor. biraz da olay psikolojik. kafaya takmassak rahat olursak o zaman oluyor.

anladım canım sters yapmıyosan sorun yok o zaman:34: benım oglum hemen oldu dogum kontrol hapını bırakınca ama ben dogumdan sonra 3 aylık ıgne kullandım esım korunmayınca sonra bıraktırdı ıste sımdı neden olmuyo dıyo dedım normal hem olsun dıye bı cabamız yok calısma yapmıyoruz ozellıkle:1: hem de dedım madem bu akdar erken cocuk ıstıyodun kenıdn koruncaktın ıgnede yazıyor tekrar hamıle kalmak 6-18 ay sürebilir diye etkisi vücuttan gec atılıyomus 5 ay oldu benımde ben takmıyorum tabı kı olmuyor ıdye düşünmüyorum esasen

bu sabah regl oldum heryerim agriyor...:2::2::2::2::2::2: kizim hasta uyurken oksuruyor distellerimden yiyemiyorum acim accc:56::56::56::56: reglim bitince discime soracagim hamile kalama istegimi soyliycegim.kontrollerde bi sakincasi olurmu?:18::18:

benimde kızım 16 ayına girdi ikinciyi çok istiyorum ama cesaret yok çok kararsızım kızlar ya nisan mayıs gibi başlasam mı diyorum o doğana kadar kızım 2 yaşını geçmiş olur diyorum hem öle de böle de eve bağlıyım yapsam ikisi birden yaşları yakın büyür diyorum kızımı çok seviyorum ona kıyamıyorum aslında çocuk bakmayı çok seviyorum fikirlerinize ihiyacım var

benimde kızım 16 ayına girdi ikinciyi çok istiyorum ama cesaret yok çok kararsızım kızlar ya nisan mayıs gibi başlasam mı diyorum o doğana kadar kızım 2 yaşını geçmiş olur diyorum hem öle de böle de eve bağlıyım yapsam ikisi birden yaşları yakın büyür diyorum kızımı çok seviyorum ona kıyamıyorum aslında çocuk bakmayı çok seviyorum fikirlerinize ihiyacım var[/QU
beni de boyle dusunceler sarmisti ama artik sorularimi kendi kafamda azlta azalta iki sik biraktim eger cv biraktim yerde is olursa bebegi erteliycegim.olmazsa bebek insaalah allahin izniyle. kizim 13.5 aylik:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: aralarinda olursa 2 yas olucak:51::51::51::51: iki aydir bende dusunmekten yorulmustum kendimce karalar aldim zaten gece uykularim delik desik kizim cok istahsiz.belki iknci bebek kizima iyi gelir.genelde iki cocuk olanlar istahli oluyorlar birbirlerine bakarak yiyorlar:52::52::52::52:

anladım canım sters yapmıyosan sorun yok o zaman:34: benım oglum hemen oldu dogum kontrol hapını bırakınca ama ben dogumdan sonra 3 aylık ıgne kullandım esım korunmayınca sonra bıraktırdı ıste sımdı neden olmuyo dıyo dedım normal hem olsun dıye bı cabamız yok calısma yapmıyoruz ozellıkle:1: hem de dedım madem bu akdar erken cocuk ıstıyodun kenıdn koruncaktın ıgnede yazıyor tekrar hamıle kalmak 6-18 ay sürebilir diye etkisi vücuttan gec atılıyomus 5 ay oldu benımde ben takmıyorum tabı kı olmuyor ıdye düşünmüyorum esasen

ben bu sefer o hatayi yapmadim. hap igne hicbir sey kullanmadim. bu sefer esimin korunmasini istedim. we öyle oldu. gereksiz hormon bizi de mahfediyor üstelikte hamilelige hazir oldugumuz zaman da cocuk olmasini engelliyor. hic gerek yok yani. yaklasik 1 haftadir almanyada ailemin yaninda. normalde kizim ewde hic rahat wermez cok inatcidir istedigi herseyi elde etmeye calisir ama aglayarak ama inatlasarak. cok müsaade etmesemde aldirmasamda onun inatlasmalarina. 1 haftadir kizim degisti. burda ablamin cocuklari war. cocuklarla bir araya gelince onlarla oynayinca can slklntisi ortadan kalkinca o da bambaska bir cocuk oldu. uysal,sakin o inatlasmalari gitti. esimede anlattim ve yanlizdiktan kizimizin öyle yaptigini düsünüyoruz. Hem bize hemde yawrumuza bir kardes cok iyi gelecek ALLAHIN izniyle....

ben bu sefer o hatayi yapmadim. hap igne hicbir sey kullanmadim. bu sefer esimin korunmasini istedim. we öyle oldu. gereksiz hormon bizi de mahfediyor üstelikte hamilelige hazir oldugumuz zaman da cocuk olmasini engelliyor. hic gerek yok yani. yaklasik 1 haftadir almanyada ailemin yaninda. normalde kizim ewde hic rahat wermez cok inatcidir istedigi herseyi elde etmeye calisir ama aglayarak ama inatlasarak. cok müsaade etmesemde aldirmasamda onun inatlasmalarina. 1 haftadir kizim degisti. burda ablamin cocuklari war. cocuklarla bir araya gelince onlarla oynayinca can slklntisi ortadan kalkinca o da bambaska bir cocuk oldu. uysal,sakin o inatlasmalari gitti. esimede anlattim ve yanlizdiktan kizimizin öyle yaptigini düsünüyoruz. Hem bize hemde yawrumuza bir kardes cok iyi gelecek ALLAHIN izniyle....

hayırlısı olsun canım ıns dedıgın gıbı olur kızına ıyı gelır kardes her cocuk bır olmuyo kımısı daha da hırcınlasıyo kıskanıyo fılan

meryem meryem nerelerdesin canım arçak81 neler yapıyosun kızlar huuu yok mu duyan

kızlar merhaba hamile kalan varmı.bu topiği aradım bende.şaduman sen güncelledin iyi oldu valla.kızlar ben malesef adet oldum yine.

hayırlısı kuzum ne demekki geleceği zamanı biliyo;)

aynen:9::9:aslında ıs yerındekı tepkılerden korkmasam bende artık düşünmeye baslıycam arası fazla acılmadan olsun bıtsın bıdaha ugrasmak cok zor gelecek cunku sımdıden bunu anlayabılıyorum :19:

meryem meryem nerelerdesin canım arçak81 neler yapıyosun kızlar huuu yok mu duyan

selam kızlarr birkaç gün izinliydim evde işler vardı ikizlerimin odasını yaptık karyolalar felan geldi kuruldu
ağır işleri bitirdik şimdi ufak tefek alışverişler kaldı onlarla uğraşıyorum
diğer taraftanda işyerinde işlerimi toparlamaya çalışıyorum acil bir durum olur izne ayrılmam gerekir diye
bende durumlar öyle...

oğlumla da çok keyfiliyiz evde,her konuda iyi bakalım üzmüyor beni
ikizlerin durumuda çok iyi sürekli kıpır kıpır karnım ayy çok tatlı geliyor

öpüyorum herkesi

selam kızlarr birkaç gün izinliydim evde işler vardı ikizlerimin odasını yaptık karyolalar felan geldi kuruldu
diğer taraftanda işyerinde işlerimi toparlamaya çalışıyorum acil bir durum olur izne ayrılmam gerekir diye
bende durumlar öyle...

öpüyorum herkesi

hayırlı olsun odaları canım saglıkla büyüsünel içinde inşallah ıyı olmana sevındım görüşürüz :34:

bende durumlar öyle...

öpüyorum herkesi

ne güzel.. hep mutlu olun.. sağlıkla gelsinler inşallah.. odanızda hayırlı olsun.. bu arada canım rüyamda ultrasonla bakıyor doktor ikiz diyor bana :26:

ne güzel.. hep mutlu olun.. sağlıkla gelsinler inşallah.. odanızda hayırlı olsun.. bu arada canım rüyamda ultrasonla bakıyor doktor ikiz diyor bana :26:

saol canım,allah her isteyene nasip etsin
belli mi olur kız belki sende ikiz annesi olursun
ama çok eğlenceliymiş gerçekten zor olsada ağır olsada ikiz bebeklerinde ayrı bir tadı varmış
rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

canım nasıl gidiyo tek gebelikle ikiz gebeliğinn farkı neymiş şimdi sen daha iyi bilirsin kaç ay kaldı

mrhb benimde yirmi aylık bi oğlum var aslında kendimde farkettim galiba ikinciyi istiyorum oğlum çok zor bi bebekti halende öyle ama hazır çalışmıyorken çocuğuma kendim bakabilecekken neden olmasın diyorum sonrada yok daha bununla baş edemiyorum neyime ikinci diyorum öyle gelgitler işte allah hakımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin

saol canım,allah her isteyene nasip etsin
belli mi olur kız belki sende ikiz annesi olursun
ama çok eğlenceliymiş gerçekten zor olsada ağır olsada ikiz bebeklerinde ayrı bir tadı varmış
rabbim herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

amin canım allah isteyen herkese wersin..
tabi ki güzeldir ikiz bebebek ama ben ne bileyim ikiz bebeğe nasıl bakarım düşünemiyorum.. zaten gurbetteyim kimsemiz yok.. aileler uzakta..üstelik tahammülsüz biriyim :) allah hayırlsını wersin hakkımda ..

canım nasıl gidiyo tek gebelikle ikiz gebeliğinn farkı neymiş şimdi sen daha iyi bilirsin kaç ay kaldı

selam canım
sağlık açısından ; tekil gebeliklere göre çoğul gebelik dah ağır ve riskli geçiyor,sürekli erken doğum riski var vs vs
ama çok şükür dikkat edilirsede bir sıkıntı yaşanmıyor yada en aza indirilebiliyor..
normal doğum zamanım mayıs 20 lerde felan ama dediğim gibi ikiz olduğu için erkende gelebilirlermiş
o yüzden şimdiden bütün hazırlıkları bitirdim,ne olur ne olmaz diye

amin canım allah isteyen herkese wersin..
tabi ki güzeldir ikiz bebebek ama ben ne bileyim ikiz bebeğe nasıl bakarım düşünemiyorum.. zaten gurbetteyim kimsemiz yok.. aileler uzakta..üstelik tahammülsüz biriyim :) allah hayırlsını wersin hakkımda ..

amin canım allah hayırlısını versin herşeyin

Back
X