33 yaş 2. İçin güzelHerkese merhaba,
1 tane evlâdım var 4.5 yaşında, 10 yıllık evliyiz. maddi sorunlardan dolayı ertelemiştik. 5. Yılımızda nasip oldu.
Daha sonra farklı sorunlar oldu eş, eşimin ailesi maddi kayıplar vs. Neyse geçti gitti çok şükür, kısaca eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyoruz (onlar istemiyor)
Çocuğumuz 1 tane olduğu için çevremden çok baskı yiyorum. Kımse selam versem 2.yi soruyorlar. Tabi ki bizi ilgilendirir biz karar veririz fakat sonradan pişman olur muyum diye korkuyorum.
Maddi anlamda ben çalışmazsam sıkıntı çekeriz o yüzden evde duramıyorum calısmam gerekıyor.
Eşimin ailesinden kimseyle görüşmediğimiz için ve benim ailemden de kardeşlik akraba vs bağları çok kuvvetli olmadığı için bayramlar bile buruk geçiyor. (akrabalar memlekette istanbulda sadece annem ablam kardeşim var)
Herkesın fıkrı su, size bırsey olursa onlar bırbırıne dayanak olur. Araları çok kötü olan kardeşlerde var. Bizim sıcak bir bağımız olmadığı için ya çocuklarında öyle olursa diye hiç istemiyorum. Allah korusun bize birşey olsa çocuğuma bakacak annemden başka kimsem yok.
Eşimle iyiyiz hiç-bir sorunumuz yok şükür, 33 yasımdayım rahat 2 3 sene olmaz zaten durumlardan dolayı e zaten yaşta geçiyor.
İçim daraldı bu konudan, sizin fikirlerinizi merak ediyorum???
Herkese merhaba,
1 tane evlâdım var 4.5 yaşında, 10 yıllık evliyiz. maddi sorunlardan dolayı ertelemiştik. 5. Yılımızda nasip oldu.
Daha sonra farklı sorunlar oldu eş, eşimin ailesi maddi kayıplar vs. Neyse geçti gitti çok şükür, kısaca eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyoruz (onlar istemiyor)
Çocuğumuz 1 tane olduğu için çevremden çok baskı yiyorum. Kımse selam versem 2.yi soruyorlar. Tabi ki bizi ilgilendirir biz karar veririz fakat sonradan pişman olur muyum diye korkuyorum.
Maddi anlamda ben çalışmazsam sıkıntı çekeriz o yüzden evde duramıyorum calısmam gerekıyor.
Eşimin ailesinden kimseyle görüşmediğimiz için ve benim ailemden de kardeşlik akraba vs bağları çok kuvvetli olmadığı için bayramlar bile buruk geçiyor. (akrabalar memlekette istanbulda sadece annem ablam kardeşim var)
Herkesın fıkrı su, size bırsey olursa onlar bırbırıne dayanak olur. Araları çok kötü olan kardeşlerde var. Bizim sıcak bir bağımız olmadığı için ya çocuklarında öyle olursa diye hiç istemiyorum. Allah korusun bize birşey olsa çocuğuma bakacak annemden başka kimsem yok.
Eşimle iyiyiz hiç-bir sorunumuz yok şükür, 33 yasımdayım rahat 2 3 sene olmaz zaten durumlardan dolayı e zaten yaşta geçiyor.
Bi kızım var 18 aylık. 28 yaşımdayım. 2.çocuğu düşünmüyorum. Ne maddi ne manevi olarak ikisinede yetemem. İlkine yaptığımı ikinci çocuğuma yapamam. Bi tane olsun elimden geleni onun için yapıyım istiyorum.Herkese merhaba,
Bu hayattaki herşeyim kız kardeşim olduğu için çok objektif olamıcam galibaHerkese merhaba,
Aslında oğlum bebekken maddi anlamda çok sıkıştık hemde baya 0 daydık resmen. Birde oğlum komikti gece hiç uyumayan bir bebek oyuzden lohusalığımı zor atlattım ve genel olarak evdeydim. 10 yıldır borç ödüyorduk . Biraz rahat ettim maddi manevi korkutuyor şuan açıkçası, aslında uykusuzluk en kolay kısmıydı.Tam en zor zamanlari atlatmissiniz, tekrar uykusuz gecelere hazir misiniz? Her seye en bastan baslayacaksiniz. Eger hazirim diyorsaniz neden olmasin..
İşte maalesef benim öyle değil. Ablam çok soğuktur yataklara düşsem nasılsın diye aramaz. Bana değil herkese anneme karşı bile öyle tuhaf bi soğukluğu var. Kardeşim deseniz oda aynı babamda öyleymiş annem baba tarafına çekmiş diyor onlar için. Eşim de abisiyle 3 yıldır hiç görüşmüyor.Bu hayattaki herşeyim kız kardeşim olduğu için çok objektif olamıcam galiba
Bi kardeşim var keşke daha kalabalık olsaydık
Kızımın da hep bi kız kardeşi olsun istiyordum nasip bi oğlum var ikincisi de yolda
Çocukken hep birbirimizi yerdik ama şimdi en iyi arkadaşım sırdaşım dostum yaş araligimizda az birbirimizin her zaman destekcisiyiz
Bu sizin vereceğiniz bir karar.
Ama 2. Çocuğunuz olduktan ve onlar biraz büyüyüp birbirlerine yoldaş olduktan sonra insan anlıyor ki, çocuğunuza holding bıraksanız, 1 kardeşin yerini dolduramaz.
En iyi şekilde yetiştirip büyütseniz, sizden sonra başı sıkışınca ağlayacak omzu olmaz.
Bunu ancak ikinciyi yaparsanız anlayabilirsiniz, o sebeple karar sizin.
Bi kızım var 18 aylık. 28 yaşımdayım. 2.çocuğu düşünmüyorum. Ne maddi ne manevi olarak ikisinede yetemem. İlkine yaptığımı ikinci çocuğuma yapamam. Bi tane olsun elimden geleni onun için yapıyım istiyorum.
1 çocuğum var 1 yaşında❤Ikinciyi bazen düşünüyorum bazen de kızım yeter bize diyorum maddi sıkıntımız da yok ama zor geliyor bana çocuk ve ben çalışıyorum.Calisan annenin cocuguna Baskalari bakıyor maalesef yani bu tür şeyler yüzünden kararsız kalıyorum.
Bu bizim verebileceğimiz karar değil, bu kadar özel birşeyi millet çocuk soruyor veya sizin fikriniz nedir diye sorup ona göre adım atılmaz. Sorumluluk senin bedelini iyi veya kötü herneyse ödemek senin
Millet için çocuk yapılmaz bu fikri silin atın kafanızdan. İkinciyi yapınca da bu sefer üçüncüyü soracaklar. Bakabilecrkseniz kardeş en güzelidir tabi. :) 4 yasında oglum 1 yasında kızım var evimin cennet gülleri çok güzel oynuyorlar gülüşleri, kahkahaları dünyalara bedelbir üçüncüye bakabileceğimi bilsem tekrar dogururum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?