kk nün güzel bayanları bana yardım. ben 28 eşim 36 yaşında. bir kızımız var ellerinizden öper. eşim tabiki ikinci çocuk istiyor. burada iki ya da daha fazla çocuğu olan arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum. ben çok fazla istemiyorum ikinci çocuğu ama tek çocuk kardeşsiz olmaz diyorum. şu an kızım 4,5 yaşında. hadi allah verirse yapalım diyorum. aralarındaki yaş farkı nasıl olmalı. kocamıda çok seviyorum. ikinci çocuk hevesini kırmak istemyorum. ama kendimi iki çocuklu kadın olarak hayal edemiyorum. kilolar gelecek memeler iyice kötüleşecek. off walla bana akıl verin arkadaşlarım. yardımlarınıza çok ihtiyacım var. ikinci çocuk illa olmalı mı? yaş farkları nasıl olmalı? ikinci çocuğu yaptım kilo vermede hiç sıkıntı çekmedim diyen var mı? sizleri şimdiden çoook öpüyorum değerli cevaparınızı bekliyorum.
kk nün güzel bayanları bana yardım. ben 28 eşim 36 yaşında. bir kızımız var ellerinizden öper. eşim tabiki ikinci çocuk istiyor. burada iki ya da daha fazla çocuğu olan arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum. ben çok fazla istemiyorum ikinci çocuğu ama tek çocuk kardeşsiz olmaz diyorum. şu an kızım 4,5 yaşında. hadi allah verirse yapalım diyorum. aralarındaki yaş farkı nasıl olmalı. kocamıda çok seviyorum. ikinci çocuk hevesini kırmak istemyorum. ama kendimi iki çocuklu kadın olarak hayal edemiyorum. kilolar gelecek memeler iyice kötüleşecek. off walla bana akıl verin arkadaşlarım. yardımlarınıza çok ihtiyacım var. ikinci çocuk illa olmalı mı? yaş farkları nasıl olmalı? ikinci çocuğu yaptım kilo vermede hiç sıkıntı çekmedim diyen var mı? sizleri şimdiden çoook öpüyorum değerli cevaparınızı bekliyorum.
Aman ALLAH'ım kendim açtım sandım bu konuyu bu kadar benzerlik olur mu ? :)) ben de 28 yasımdayım eşim de 36 ve kızımız var 4.5 yaşında
Tek farkımız ikimizde çocuk istemeye korkar olduk ...Sanırım tek çocukla kalacağız.
Ben ille de olacak gözüyle bakmıyorum duruma ALLAH evladıma sağlıklı uzun ömürler versin..Ben bakabileceğim kadarını yapmayı istiyorum..Bize de soruluyor ne zaman düşünüyorsunuz 2.ciyi diye..Ben de ALLAH kızıma uzun ömürler versin ama düşünmüyorum diyorum..
Hem zor bir gebelik geçirdim hem de aşırı şekilde vucudum deforme oldu birdaha düşünemiyorum.
ahahhah nasıl güldüm varya
Benim çocuğum yok, hiç evlenmedim ancak 4 kız çocuklu bir aileye mensubum. Her zaman derim annemin yaptığı en güzel iş kardeşlerim =)
Kardeşler arası diyaloğumuz çok iyi, her biri yoldaşım, arkadaşım. Hele yaşlar şöyle 25 i falan geçince daha bir güzel oluyor ilişkiler. Herkese kardeş lazım diye düşünüyorum. Annemizde babamızda öldü, akrabalık ilişkileri zaten uzak. Dördümüz birbirimize hep destek olduk. Annem hastalığında 8 yıl yattı, ne koşturmalar ne zorluklar yaşadık, tek başıma olsaydım bilemiyorum ne yapardık.
Zor günleri geçirdik, kız kardeşlerimin hepsinin birer çocuğu var, yeğenler, biz, enişteler yeni bir aile kurduk. Büyüklerimiz yok ama ilişkiler çok güzel, o yüzden herkesin kardeşi olmalı diye düşünüyorum. Elden dost olmuyor ve et tırnaktan ayrılmıyor, eğer imkanınız varsa, hazır hissettiğinizde 2. bir çocuk yapın, evladınız yalnız kalmasın. Kardeş çok tatlı bir şey =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?