İnşallah ama benim bebegim çok usluydu ikincide öyle olur insallahAraları 18 ay olacak demek fena sayılmaz yani hayırlı olsun sağlıkla gelsin yavrunuz :)
Peki yaşımız 30-35 arasındaysa ne düşünürsünüz*yaşınız 20-25 arasında ise 4-5 yaş
•yaşınız 25-30 arasında ise 2.5-3 yaş
Diye düşünmekteyim :)
Peki yaşımız 30-35 arasındaysa ne düşünürsünüz
Ayyyy ne güzel konu tam da benim oğlum 3 aylıkken eşim bir tane daha olsun ikiz gibi büyüsünler demişti.
Şimdi 6 ay bitmek üzere.
Bende çok istiyorum ama korkuyorum :))
İki yaş sendromunu atlattıktan sonra düşünün derim ben...
Üç dört yaş aralığı ideal bence de..
4 yas ara olmasin da. Kardes kiskacligindan anam agliyor benim
Bence yas farki az olmasi daha iyi. Ilkini el bebek gul bebek buyutup ustune kardes ekleyince kuma getirmisiz gibi davraniyorlar. Yani bizimki öyle oldu
Cocuklarin kiskanmasi acisindan ya 2 yildan az ya da 6 hatta 7 yildan fazla ara olmali diyor uzmanlar. Ben ilk alternatifi denedim, cok zorlaniyorum. Bence siz 2. Yi deneyin
Valla bizim iflahimizi söktü, öyle diyeyim..Bu 2 yaş sendromu neymiş yahu kaç kişi yazmış korktum
Simdiden sabir diliyorum o zaman sizeAyhh ikinci bana çok eşime de, zor da olsa 1. candır
Simdiden sabir diliyorum o zaman sizeben 9-9,5 aylikken hamile kalmistim, sutum bitmisti zaten. Sut vermeye devam ettiginiz surece bence hamile kalmayin. İlk cocugunuzun o hakkini elinden almayin
Benim oğullarımın arası 2 yaş 9ay çok iyi geçiniyorlar bana hiçbir zorlukları yok heryere beraber herşeyi beraber yapıyorlar şuan 9 ve 6 yaşındalar.
Bence artıları var aralarının az olmasının, ikisi birden büyüdü, küçükte 3 yaşında kreşe başladı ve ben yine ben oldum işe tekrar döndüm sosyal hayatım var.
Bebekkende sorun yaşamadım büyüğü 3 yaşında kreşe yarım gün gidiyordu ve ben küçükle ilgileneniliyordum, yine olsa tam aynısını seçerdim.
Valla bizim iflahimizi söktü, öyle diyeyim..
Kızım tam bu sendromun zirvesinde iken ikinci kızıma hamile kaldım ben..
Epey zorlandım hamilelikte ve lohusalıkta..
Şimdi dört yaşında büyük kızım, ancak atlattik o zorlukları...
Hakkınizda hayırlısi olsun
Amin canım Cümlemizinkide. Teşekkür ederimNe güzel sağlıkla huzurla büyüsünler inşallah:)
istedikleri 2 cocukmus hemen ardarda büyüsün diye dusunmusler hele birde bir kiz bir erkek olunca tamamdir demisler ama sonra ben supriz yapmisim 3 bucuk sene sonra sizin icinde hayirlisi ne ise o olsunUhhh annenizi tebrik ediyorum ama ben ona cesaret edemem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?