- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Henüz 3 yaşında ama 15 yaşına gelse de istemeyeceğim gibi geliyorİlk cocuk kac yaşında
İstemiyorsaniz yapmayınHenüz 3 yaşında ama 15 yaşına gelse de istemeyeceğim gibi geliyor
Camdan olsa geri dönüşümlü olurdu oysaİstemiyorsaniz yapmayın
Çünkü olduktan sonra geri dönüşümü yok
Tabi bu kısım da olabilir belki benim çocugum ilerde kardeşsiz kaldığında biz kardeşi olanlara özenerek bakarız hiç belli olmaz.evet, acima kısmı cok gereksiz detay olmuş zaten size kalmaz bunun tasası. Misal esiniz bu kadar istiyorken çocuğu olsa acinacak ne var?
Nasil ki tek cocuk isteği yargilanmamali iki çocuk istegi de yargilanmamali. Kimse kimseye acimasin zaten. Iki cocuklularda size acir belki cocugunuzun kardesi yok diye. Gerek var mi ?bence yok.
Annenizin sözlerini ben mantığa oturtamadim. Duz bir bakış açısıyla konuşmuş sanırım. Baska aciklamasi olamaz.
Insan neden illa 2. Cocugu istesin yahu?
İnsan istemeden de yapsa çocuğunu sever öyle denir mi yaa? Çok üzücüBenim ablam istemeye istemeye çocuğu olduğu için her gün hayatimi mahvetti bu deyip duruyor.oyle bı duruma düşmeyin bence ...
Bekleyin biraz
Ben sizin istemedginiz icin degil rahattan caymamak için yapmadginizi düşünüyorum. Bence bunu iyice degerlendirin. Pisman olabilirsiniz siz çünkü net degilsiniz.Tabi bu kısım da olabilir belki benim çocugum ilerde kardeşsiz kaldığında biz kardeşi olanlara özenerek bakarız hiç belli olmaz.
Bende çok üzülüyor ve kızıyorum ama bı kulağından girip ötekinden çıkıyor ugrasamicam artık . yıldım kendisindenİnsan istemeden de yapsa çocuğunu sever öyle denir mi yaa? Çok üzücü
Yalnız değilmişimBen tek çocuklulara bile acıyorum, iki çocuklulara çok çokkk acıyorumbenimde 3 yaşında çocuğum var ve asla düşünmüyorum ikinciyi. Ben istemedikten sonra da eşim yırtınsın dursun valla yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?