Niye bekliyorsunuz? Üçüncü kez aldatılmak için mi?Kabullenemiyorum çok canım acıyo o kadar acızım kı her yerden engelledim ama bıseyler yapması ıcın beklıyorm gözüm telefonda
hepsını bılıyorum hepsını ben yasadım hala kurtulamadım bu adamdanDaha 1 sene olmamis bir ilişki.2 kez aldatılma.deger vermeme.senin yüzüne seni eskiden seviyordum demek.yedigin 2 poğaçanin lafını etmek.
Ben daha fazla saymak istemiyorum.
20 senelik evlilikler bitiyor aldatma yüzünden.cocuklu kadınlar bir saatte yıllarca beraber oldukları adamı kapı dışarı ediyor.bu kadar mı irade yok ablacım sende.bkr tek sözüne dayanamayip neden döndün ilk seferde.daha ne yapsın bu adam evlenince üzerine kuma getirse ne yapcan.bunun adı sevgi aşk değil kusura bakma
Kurtulmayi düşünüyor musun.arasin mesaj atsın bişey yapsın diye telefona niye bakıyosun.hepsını bılıyorum hepsını ben yasadım hala kurtulamadım bu adamdan
Bence adam senden kurtulamamış, yapışmışsn! Daha ne yapması lazım yani..hepsını bılıyorum hepsını ben yasadım hala kurtulamadım bu adamdan
ılkını affedemedım zaten ortada vardı bı huzursuzluk guvensızlık olustu ,,telefonu acmayınca yalan soyledıgını hııssedınce ıkıncı defa yıne bıseylere kalkıstıgını dusuunup engelledım.. her neyse o degıl de zayıf anımda buraya yazıyorum da sızın su agır yorumlarınız bıraz kendıme getırıyo benıAffetmek daha kolay , engeli kaldır ve seni affettim de. İlkini nasıl unuttuysanız , ikinciyi de öyle unutacaksınız .
Bu da benim ilk ve son mesajım . Yazık şimdi herkes size bir sürü dil dökecek. Aklınızı başınıza toplayın diye . Ama siz bildiğinizden şaşmayacaksınız .
hepsını bılıyorum hepsını ben yasadım hala kurtulamadım bu adamdan
Allah kolaylık versin. Muhtemelen iki değildir. Sizin bildiğiniz iki tane olmuştur. İnşallah kendinize bu adamdan uzak bir hayat kurarsınızKabullenemiyorum çok canım acıyo o kadar acızım kı her yerden engelledim ama bıseyler yapması ıcın beklıyorm gözüm telefonda
Destek almalıyım bunu araştıracağım sorunnn kaynağı bu görünüyorSenin kendinle olan sorununu çözme lazım önce.gecmisden gelen sorunlarını çözme lazım.kendini sevmem güvenmen lazım.en önemlisi acil olarak destek alman lazım.sen aldatmaya gelene kadar kendini aldattigin herşeyi temize çekmen lazım.bunlari da kızgınlıkla yapıp sonra unutup sil baştan baslamadan yapman lazım.biz sana ne kadar ağır konussakda sende bir problem olduğu sürece kendine gelmeyeceksin.kendini tedavi et.doktora git.ozguvenini kazan.kendine güven.kendini sev.sonra bak yanındakine.o adama zaten dönme derdim ama bide aynı evde yaşıyorsun.ne yapacaksın.adam eve hiç mi gelmeyecek.gelmedi diyelim gelmiyo diye bu sefer kapıda beklersin sen.geldi diyelim eve almam deme anında alır sarilirsin boynuna.ne diyelim şimdi biz sana.gercekten sana üzülüyorum ben.yapma artık şunu kendine
Yani canım bunca zamandır niye arastirmiyosun.onceki konularda herkes destek al demedi mi sana.maddi olarak zor gelecekse üniv.hastanelerinden randevu al.faydasi olacaktır.Destek almalıyım bunu araştıracağım sorunnn kaynağı bu görünüyor
Kabullenemiyorum çok canım acıyo o kadar acızım kı her yerden engelledim ama bıseyler yapması ıcın beklıyorm gözüm telefonda
ılkını affedemedım zaten ortada vardı bı huzursuzluk guvensızlık olustu ,,telefonu acmayınca yalan soyledıgını hııssedınce ıkıncı defa yıne bıseylere kalkıstıgını dusuunup engelledım.. her neyse o degıl de zayıf anımda buraya yazıyorum da sızın su agır yorumlarınız bıraz kendıme getırıyo benı
Baskılamadın değil baskılayamadın. İzin vermedi. Merak etme, yalnız kalınca arar o.kabullenemıyorum bıseyler yapmasını bu kadar basıt olmayı yedıremıyorum.. hıcc baskılamadım uzerıne gıtmedım nasıl bır baskasını dusunebılır benım aklımda sadece o varken nasıl o arayısa gırebılır ,,pısman olup gelmesını beklıyorum ama geldıgınde de bı huzur olmuyor yanında artık guvende hıssetmıyorum sadece sacma takıntılı hastalıklı bı baglılık alıskanlık sevgı mı bu ıyı degılım atlatmıs gıbı yapıyorum bı bakıyorum yıne onu dusunurken aglarken buluyorum kendımi,,o yıne keyfınde asırı degersız hıısedıyorum kendımı...sadece ondan kurtulmak ıstıyorum keske kendıne alıstırmasaydı bastan bellı etseydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?