- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Sevdiğin falan yok, gururun kirildi, ozguvenin gitti, sebebi de bu adam, gelsin tamir etsin, sana kendini degerli, asil sevilen, tercih edilen hissettirsin istiyosun, saglikli insan boyle bi adami sevemez.sevıyorum o ıgrenc ınsanı
Yabiş birakmaBuradaki kadınlardan beklediğin cevap ne peki tam olarak ?
Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.. nasıl alıyor içiniz ? Gururunuz onurunuz nerede çöpe mi attınız..kabullenemıyorum bıseyler yapmasını bu kadar basıt olmayı yedıremıyorum..
Ya o ara kafa karışıklığıyla insan kendine güzel bahaneler arıyor yeminle. Manipülasyonda iyiyse oooSizinki alışkanlık mı ? Bağışıklık mı kazandınız acaba? Yok gerçekten yargılamıyorum yanlış anlamayın çok üzülüyorum böyle şeylere ama aldatılan sadece seni aldatmıyor kendini de aldatıyor yoldan çıkıyor ve kadın hep sorunu kendinde görüp hala adama kör kütük aşık kalabiliyor. Benim kafam bu olaya basmıyor..
Kurtulmak istemediğiniz için kurtulamamış olabilir miniz? Takıntılı ve bağımlısınız.hepsını bılıyorum hepsını ben yasadım hala kurtulamadım bu adamdan
Sevgi böyle bir şey değil, sizdeki sevmekten çok takıntı...sevıyorum o ıgrenc ınsanı
Zamanı geri mi alacak?Kabullenemiyorum çok canım acıyo o kadar acızım kı her yerden engelledim ama bıseyler yapması ıcın beklıyorm gözüm telefonda
Nişanlıykende bir tokat atmıştı diyenlere ne demeli? Burada öyle konularda okuduk yani bile bile lades insan bazen kendi kaderini kendi eliyle çiziyor.Bugün aldatan evlenince neler yapmaz? İşte kadınların en büyük sorunu bu..
Sen ev hanımı olursun, onda para pul olur, ayrılsan ortada kalırsın, bıraksan bırakamazsın, bütün bunları bilmene rağmen devam edersin evliliğe mecburi olarak.
Peki sorarım sana, mutluluk bu mudur?
Seviyor olabilirsin tamam.Onsuz sevmeye devam et onu emin ol daha az canın yanar
Kendine saygın olsun.
Bi tanıdığım da defalarca aldatıldı affetti hemde defalarca şimdi yine anne evinde adam evdeki telefonla yakalanınca yedek telefon almış işyerinde kullanıyormuş orada kendine yeni bir gardrop yapmış işe diye çıkıp orda giyinip süslenip kadınlara gidiyormuş kadınaKabullenemiyorum çok canım acıyo o kadar acızım kı her yerden engelledim ama bıseyler yapması ıcın beklıyorm gözüm telefonda
O zaman boynuza alışan toslamayi ögrensin alfjdktjtkNişanlıykende bir tokat atmıştı diyenlere ne demeli? Burada öyle konularda okuduk yani bile bile lades insan bazen kendi kaderini kendi eliyle çiziyor.
Şu an acınız çok yeni kendinize zaman verin,acınızı yaşayın,sonra zaman geçecek iyileşeceksiniz (tabi isterseniz ve çaba gösterirseniz)..Size ulaşsa bile umarım üçüncü bir şansı vermezsiniz.Kabullenemiyorum çok canım acıyo o kadar acızım kı her yerden engelledim ama bıseyler yapması ıcın beklıyorm gözüm telefonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?