• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikıncı defa aldatıldım

selinnn2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
366
144
53
31
Kabullenemiyorum çok canım acıyo o kadar acızım kı her yerden engelledim ama bıseyler yapması ıcın beklıyorm gözüm telefonda

Çekirge 3 kere sıçrarirmis ondan bekliyorsunuz siz..bir dahakine senin var ya diyip hiç oralı olmayacaksınız demek..ben öyle anladım.

Sizinki alışkanlık mı ? Bağışıklık mı kazandınız acaba? Yok gerçekten yargılamıyorum yanlış anlamayın çok üzülüyorum böyle şeylere ama aldatılan sadece seni aldatmıyor kendini de aldatıyor yoldan çıkıyor ve kadın hep sorunu kendinde görüp hala adama kör kütük aşık kalabiliyor. Benim kafam bu olaya basmıyor..

Kabullenemiyorum çok canım acıyo o kadar acızım kı her yerden engelledim ama bıseyler yapması ıcın beklıyorm gözüm telefonda
Sen beklemeye devam et o da yenı aldatacagı kişiler bulsun .Gercekten bunumu ıstıyosun ?

kabullenemıyorum bıseyler yapmasını bu kadar basıt olmayı yedıremıyorum.. hıcc baskılamadım uzerıne gıtmedım nasıl bır baskasını dusunebılır benım aklımda sadece o varken nasıl o arayısa gırebılır ,,pısman olup gelmesını beklıyorum ama geldıgınde de bı huzur olmuyor yanında artık guvende hıssetmıyorum sadece sacma takıntılı hastalıklı bı baglılık alıskanlık sevgı mı bu ıyı degılım atlatmıs gıbı yapıyorum bı bakıyorum yıne onu dusunurken aglarken buluyorum kendımi,,o yıne keyfınde asırı degersız hıısedıyorum kendımı...sadece ondan kurtulmak ıstıyorum keske kendıne alıstırmasaydı bastan bellı etseydı

gecmıyor cok canım acıyo ,, ısımı yapamaz oldum
Canım niye kendine bile bile acı cektiriyosun.aldatilmaya alismayi acı cekmemeyi mi umuyorsun.hayir sen çok seviyorsun anladık.bagiliyim kopamiyorum diyosun.sende bu hastalık olursa nasıl kurtulmayi dusunuyosun.her seferinde bı bahane ile barışmak seni nasıl rahatlatiyo.aci çekmen normal acı çekeyim diye bu heriften ayrilmiyosun resmen.arasin bişey yapsın diye bekliyorsun.

Back
X