- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Önlem AlıyorumPeki şuan kendinizi izole ettiniz mi? Eğer pozitifseniz çevrenizde risk altında değil mi? Şifa diliyorum inşallah değilsinizdir ama tedbirinizi alın yinede
Ayy inşallah bir sorun yaşamazsınızÖnlem Alıyorum
köyde annem ve ben varız bir de bebeğim
İnşallah moralim çok çok çok bozuk maalesefAyy inşallah bir sorun yaşamazsınız
Korona gecrmedm hic ama insallh deilsinizdr cok cok gecmis olsunBen Ocak sonu çok ağır hastanede yayarak korona geçirdim ama çok zor geçti
Dünden beri aynı his olan üşüme et ağrısı halsizlik be nefes darlığı yaşamaya başladım , memlekette köydeyiz en erken yarın akşam evinde olacağım ve gece hemen gidip test yaptıracağım ama çok üzgünüm ....
Çok zor atlatmıştım şuan bana ne olduğunu bilmesem de moralim çok çok çok bozuk
AranıZda ya da çevrenizde ikşnci defa geçiren poZitif hikayeleri duymak istiyorum sanırım
Grip olduğunudaki hisler korona dönemindekine benzer miydi ?Henüz eski halinize dönememiş olabilir misiniz?
Koronadan sonra ayda 1 grip oldum(çocuk okula başladı ondan sanırım), birisinde sırt ağrısı ve nefes darlığı oldu.
2.ye geçirmiş olabileceğimi düşünüyorum ben de.
Ama ciğerlerim de korona öncesi gibi değil, batma, nefes darlığı olabiliyor ara ara.
Asla rahatlayamıuorum yaCovid sonrasında bir kez nezle oldum, ama test yaptırmadım belki covid de geçirmiş olabilirim :) sizinki de belki sadece normal bir hastalıktır, testinizi yaptırın tabii ki ama bu kadar kaygılanmayın, sakin olun lütfen. Moral tüm hastalıkların ilacı. Rabbim şifa versin <3
Aynı şeylerden kastınız tam olarak nedir ?Bende 12 aralikta ilk pozitif sonucumu aldim sonra ayni seyler nisanda tekrarladi gidip 2 kere test yaptirdim.
Negatif idi.
Oradaki personel ve sonrasinda kendi doktorum 6 au gecmeden 2. Kere olmanin anlatildigi kadar kolay olmadigini soyledi bana.
Nitekim baska biseymis zate hastaligim o da gecti.
Ama suan 6 ayim bitti ve asi siramda gelmedi bende korkmaya basladim bu aralar yine
İnşallah değildirBende aynı sebeple foruma girdim konuyu gördüm. 23 martta corona oldum geçti,şimdi 3 ay tam bitmeden coronoamıyım diye testte yaptırdım. İnanılmaz bir nefes darlığım var hava verildi. Ama bende alerjik astım var. Arabada klima çarptı asıl düşüncem bu fakat yinede tırsıyorum olan varmı acaba üstüste? Test sonucu yarın sabah çıkarmış
Kan alındı mı yoksa sadece pcr mı verdinizBende aynı sebeple foruma girdim konuyu gördüm. 23 martta corona oldum geçti,şimdi 3 ay tam bitmeden coronoamıyım diye testte yaptırdım. İnanılmaz bir nefes darlığım var hava verildi. Ama bende alerjik astım var. Arabada klima çarptı asıl düşüncem bu fakat yinede tırsıyorum olan varmı acaba üstüste? Test sonucu yarın sabah çıkarmış
Bu seneki tüm gripler oğlumla başladı, belirtiler standart soğuk algınlığı.Grip olduğunudaki hisler korona dönemindekine benzer miydi ?
o pis et ağrısı üşüme hissi şuan bende aynı
Özellikle sırtımın erleri ilmek ilmek üşüyor resmen
Ciğerlerim benim de asla aynı değil, şuan test yaptırana içim içimi yiyecek
Korona olduğumda testi geciktirmiştim , ciğerleri kaplamıştı siz grip oldum dediğiniDe korkmadınI mı korona olmuş olmaktan ? Kaç günde geçti grip ateş vs var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?