İkinci defa korona olan var mı ?

Ben de hala halsizdim nefes daralması yaşıyordum
İlçeye gittim bir kaç kere alışveriş için ....

Test sonucunuz çıktı mı

Peki şuan kendinizi izole ettiniz mi? Eğer pozitifseniz çevrenizde risk altında değil mi? Şifa diliyorum inşallah değilsinizdir ama tedbirinizi alın yined
Heralde eve dönerken saçarak gideceksiniz?( kendi aracınızla bile gitseniz illa bebekten ötürü mola vereceksiniz ) ve test yaptırmıyorsunuz sehir değistiriyorsunuz? Baska insanlrın canını önemsemiyorsunuz ama kendiniz icin endiselenmissiniz! Anlıyorum soruya cvp vereyim 2. Kez olunduğunda daha hafif geçirenler. Cogunlukta

Herşeyi siz bilip herkesi siz düşünüyorsunuz !!!
Hayatımda okuduğum en saçma yorum
Saça saça gitmek ne demek ! Nasıl geldiğimi yazacam ama değmez !

!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!
!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!

!

Eşimin 3 kardeşi de eş zamanlı korona oldular. Birbirlerine sürekli gidip geldiler zaten. İkinci oluşları ramazan bayramındaydı. Ailece toplanıp bayram kutladılar :S Çok ağır atlatmamışlar ikinciyi ama yine de hafif bir hastalık değil neticede.

Herşeyi siz bilip herkesi siz düşünüyorsunuz !!!
Hayatımda okuduğum en saçma yorum
Saça saça gitmek ne demek ! Nasıl geldiğimi yazacam ama değmez !
Covid olduğundan süphelenip, yolculuk yapacak mısın yapacaksın? Hakkaniyet cok önemli bir mefhum he kardes ısınlanacaksın heralde

Çok uzuldum 1 kez gecırdım inşallah 2. Sı olmaz .Umarım sızde corona deılsınızdır .Annenıze babanıza yaklaşmayın.Insallah hava degısımıdır

Benim doktorum 3 kez kovid geçirdi
Hemşire arkadaşım aşı olmasına rağmen iki kez geçirdi
Benim ciddi hastalıklarım var, kovid geçirdim, doktorumun en çok korktuğu ikinci kez kovid olmam

Heralde eve dönerken saçarak gideceksiniz?( kendi aracınızla bile gitseniz illa bebekten ötürü mola vereceksiniz ) ve test yaptırmıyorsunuz sehir değistiriyorsunuz?
Covid olduğundan süphelenip, yolculuk yapacak mısın yapacaksın? Hakkaniyet cok önemli bir mefhum he kardes ısınlanacaksın heralde
!

ne gereksiz cevaplar böyle kusura bakmayın da
gerçekten kovid şüpheniz varsa orda test yaptırıp yerinizden kıpırdamamanız gerekirdi
Şöyle gereksiz şeyler yazmayın!
Kendi özel aracımla köyden çıkıp hiç bir yerde durmadan evime bile girmeden direk hastaneye gitmeyi sizden İyi biliyorum !!
ben yaşadım bu hastalığı ve Allah düşmanıma bile yaşatmasın diye o günlerde nasıl dua ettim !
klavye bilmişliği ne kadar da itici !!!!!!!
çok yanlış kişiye çok yanlış bir yazı
Boşşş!!!

Test sonucunuz çıktı mı? Eşimle bende iki ay önce covid geçirdik, eşim çok ağır atlattı hastanede yattı, ben daha hafif geçirdim. İki gündür yine biraz öksürük başladı eşimde, çok tedirginim aynı şeyleri yaşamaktan Test sonuçları da yumurtlama döneminde negatif çıkıyor

oradaki arkadaş yapmanız gerekeni yazmış siz asıl SAÇMA SAPAN ünlem işareti koymuşsunuz
klavye bilmişinin kim olduğu belli
bebekle yolculukta nasıl durmayacaksınız merak ettim
artı sizsiniz boşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…