- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
İnşallah6 ay antikor uretiyomus vucut sizin daha 6 ay olmamis korkmayin
Ben de hala halsizdim nefes daralması yaşıyordumSırt ağrısı, zor nefes alma, baş ağrısı, inanılmaz halsizlik ve öksürme. Şikayetlerim buydu 3 5 güne geçti. Ama halsizlik bende 6 aydır devam ediyor hiç geçmedi, önceden çok rahat yapabildiğim şeyleri hala dinlenerek yapıyorum gücüm yetmiyor sanki hiç birseye.
Corona olma ihtimaliniz varmı köyde, birileriylemi görüştünüz?
Test sonucunuz çıktı mıBende aynı sebeple foruma girdim konuyu gördüm. 23 martta corona oldum geçti,şimdi 3 ay tam bitmeden coronoamıyım diye testte yaptırdım. İnanılmaz bir nefes darlığım var hava verildi. Ama bende alerjik astım var. Arabada klima çarptı asıl düşüncem bu fakat yinede tırsıyorum olan varmı acaba üstüste? Test sonucu yarın sabah çıkarmış
Eşim yaptirmisti 2 ay sonra 70 küsürlerde bi rakam çıkmıştıÇok geçmiş olsun
Peki ilkinden sonra antikor testi yaptırmış mıydınız
Peki şuan kendinizi izole ettiniz mi? Eğer pozitifseniz çevrenizde risk altında değil mi? Şifa diliyorum inşallah değilsinizdir ama tedbirinizi alın yined
Heralde eve dönerken saçarak gideceksiniz?( kendi aracınızla bile gitseniz illa bebekten ötürü mola vereceksiniz ) ve test yaptırmıyorsunuz sehir değistiriyorsunuz? Baska insanlrın canını önemsemiyorsunuz ama kendiniz icin endiselenmissiniz! Anlıyorum soruya cvp vereyim 2. Kez olunduğunda daha hafif geçirenler. CogunluktaBen Ocak sonu çok ağır hastanede yayarak korona geçirdim ama çok zor geçti
Dünden beri aynı his olan üşüme et ağrısı halsizlik be nefes darlığı yaşamaya başladım , memlekette köydeyiz en erken yarın akşam evinde olacağım ve gece hemen gidip test yaptıracağım ama çok üzgünüm ....
Çok zor atlatmıştım şuan bana ne olduğunu bilmesem de moralim çok çok çok bozuk
AranıZda ya da çevrenizde ikşnci defa geçiren poZitif hikayeleri duymak istiyorum sanırım
Herşeyi siz bilip herkesi siz düşünüyorsunuz !!!Heralde eve dönerken saçarak gideceksiniz?( kendi aracınızla bile gitseniz illa bebekten ötürü mola vereceksiniz ) ve test yaptırmıyorsunuz sehir değistiriyorsunuz? Baska insanlrın canını önemsemiyorsunuz ama kendiniz icin endiselenmissiniz! Anlıyorum soruya cvp vereyim 2. Kez olunduğunda daha hafif geçirenler. Cogunlukta
!!!!!!!!!!!!!!!!!Heralde eve dönerken saçarak gideceksiniz?( kendi aracınızla bile gitseniz illa bebekten ötürü mola vereceksiniz ) ve test yaptırmıyorsunuz sehir değistiriyorsunuz? Baska insanlrın canını önemsemiyorsunuz ama kendiniz icin endiselenmissiniz! Anlıyorum soruya cvp vereyim 2. Kez olunduğunda daha hafif geçirenler. Cogunlukta
!Heralde eve dönerken saçarak gideceksiniz?( kendi aracınızla bile gitseniz illa bebekten ötürü mola vereceksiniz ) ve test yaptırmıyorsunuz sehir değistiriyorsunuz? Baska insanlrın canını önemsemiyorsunuz ama kendiniz icin endiselenmissiniz! Anlıyorum soruya cvp vereyim 2. Kez olunduğunda daha hafif geçirenler. Cogunlukta
Covid olduğundan süphelenip, yolculuk yapacak mısın yapacaksın? Hakkaniyet cok önemli bir mefhum he kardes ısınlanacaksın heraldeHerşeyi siz bilip herkesi siz düşünüyorsunuz !!!
Hayatımda okuduğum en saçma yorum
Saça saça gitmek ne demek ! Nasıl geldiğimi yazacam ama değmez !
Çok uzuldum 1 kez gecırdım inşallah 2. Sı olmaz .Umarım sızde corona deılsınızdır .Annenıze babanıza yaklaşmayın.Insallah hava degısımıdırBen Ocak sonu çok ağır hastanede yayarak korona geçirdim ama çok zor geçti
Dünden beri aynı his olan üşüme et ağrısı halsizlik be nefes darlığı yaşamaya başladım , memlekette köydeyiz en erken yarın akşam evinde olacağım ve gece hemen gidip test yaptıracağım ama çok üzgünüm ....
AranıZda ya da çevrenizde ikşnci defa geçiren poZitif hikayeleri duymak istiyorum sanırım
Benim doktorum 3 kez kovid geçirdiBen Ocak sonu çok ağır hastanede yayarak korona geçirdim ama çok zor geçti
Heralde eve dönerken saçarak gideceksiniz?( kendi aracınızla bile gitseniz illa bebekten ötürü mola vereceksiniz ) ve test yaptırmıyorsunuz sehir değistiriyorsunuz? Baska insanlrın canını önemsemiyorsunuz ama kendiniz icin endiselenmissiniz! Anlıyorum soruya cvp vereyim 2. Kez olunduğunda daha hafif geçirenler. Cogunlukta
Heralde eve dönerken saçarak gideceksiniz?( kendi aracınızla bile gitseniz illa bebekten ötürü mola vereceksiniz ) ve test yaptırmıyorsunuz sehir değistiriyorsunuz?
Covid olduğundan süphelenip, yolculuk yapacak mısın yapacaksın? Hakkaniyet cok önemli bir mefhum he kardes ısınlanacaksın heralde
!Covid olduğundan süphelenip, yolculuk yapacak mısın yapacaksın? Hakkaniyet cok önemli bir mefhum he kardes ısınlanacaksın heralde
İnşşlah uzak olsun artıkBenim doktorum 3 kez kovid geçirdi
Hemşire arkadaşım aşı olmasına rağmen iki kez geçirdi
Benim ciddi hastalıklarım var, kovid geçirdim, doktorumun en çok korktuğu ikinci kez kovid olmam
Doktorum hastaneye yatmadan ama ağır şekilde geçirdiİnşşlah uzak olsun artık
Onlar tekrarlayan covid leri nasıl geçirdiler peki ?
!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!
!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!
ne gereksiz cevaplar böyle kusura bakmayın da
Şöyle gereksiz şeyler yazmayın!ne gereksiz cevaplar böyle kusura bakmayın da
gerçekten kovid şüpheniz varsa orda test yaptırıp yerinizden kıpırdamamanız gerekirdi
!ne gereksiz cevaplar böyle kusura bakmayın da
gerçekten kovid şüpheniz varsa orda test yaptırıp yerinizden kıpırdamamanız gerekirdi
oradaki arkadaş yapmanız gerekeni yazmış siz asıl SAÇMA SAPAN ünlem işareti koymuşsunuzŞöyle gereksiz şeyler yazmayın!
Kendi özel aracımla köyden çıkıp hiç bir yerde durmadan evime bile girmeden direk hastaneye gitmeyi sizden İyi biliyorum !!
ben yaşadım bu hastalığı ve Allah düşmanıma bile yaşatmasın diye o günlerde nasıl dua ettim !
klavye bilmişliği ne kadar da itici !!!!!!!
çok yanlış kişiye çok yanlış bir yazı
Boşşş!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?