- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
!oradaki arkadaş yapmanız gerekeni yazmış siz asıl SAÇMA SAPAN ünlem işareti koymuşsunuz
klavye bilmişinin kim olduğu belli
bebekle yolculukta nasıl durmayacaksınız merak ettim
artı sizsiniz boşşşş
Arkadaşım neden ünlem atıyorsunuz. Başkası mi yazıyor karşınızdakine ünlem atmak kızmak mi? Bunu da gördüm
Negatif benim kiTest sonucunuz çıktı mı? Eşimle bende iki ay önce covid geçirdik, eşim çok ağır atlattı hastanede yattı, ben daha hafif geçirdim. İki gündür yine biraz öksürük başladı eşimde, çok tedirginim aynı şeyleri yaşamaktanTest sonuçları da yumurtlama döneminde negatif çıkıyor
Ben yazıyorumArkadaşım neden ünlem atıyorsunuz. Başkası mi yazıyor karşınızdakine ünlem atmak kızmak mi? Bunu da gördüm ya
banı yer yakında :)Arkadaşım neden ünlem atıyorsunuz. Başkası mi yazıyor karşınızdakine ünlem atmak kızmak mi? Bunu da gördüm ya
Kandan bakıldı derken? Kandan covid olup olmadığı anlaşılamaz ki. Sürüntü bakılması gerekirdi sizin yaptırdığınız covid testi değil. Ben pozitif olduğumda akciğer röntgenim kan tahlillerim temizdi. Negatifim diye eve gittim sürüntü sonucum pozitifti.Negatif benim ki
İnşallah sizinki de değildir
Test yaptırmayı düşünüyor musunuz
Kandan da bakıldı bana
Baya tetkik yapıldı
Ne güzel sevindim adınıza. İnşallah değildir, şikayetleri artar yada devam ederse yaptıracağız. Kötü bir süreçti o yüzden sanırım biraz evham da yapıyorum, Allah kimseye yaşatmasın tekrarını.Negatif benim ki
İnşallah sizinki de değildir
Test yaptırmayı düşünüyor musunuz
Kandan da bakıldı bana
Baya tetkik yapıldı
Hem sürüntü hem kan hem akciğer hepsine bakıldıKandan bakıldı derken? Kandan covid olup olmadığı anlaşılamaz ki. Sürüntü bakılması gerekirdi sizin yaptırdığınız covid testi değil. Ben pozitif olduğumda akciğer röntgenim kan tahlillerim temizdi. Negatifim diye eve gittim sürüntü sonucum pozitifti.
Amin ..Ne güzel sevindim adınıza. İnşallah değildir, şikayetleri artar yada devam ederse yaptıracağız. Kötü bir süreçti o yüzden sanırım biraz evham da yapıyorum, Allah kimseye yaşatmasın tekrarını.
!banı yer yakında :)
Belirtiler neydi siZdeKandan bakıldı derken? Kandan covid olup olmadığı anlaşılamaz ki. Sürüntü bakılması gerekirdi sizin yaptırdığınız covid testi değil. Ben pozitif olduğumda akciğer röntgenim kan tahlillerim temizdi. Negatifim diye eve gittim sürüntü sonucum pozitifti.
Negatif çok şükürHavalar soğudu birden üşütmüş olabilirsiniz. Yine de önleminizi alın tabi. Rabbim şifa versin. İnşallah değilsinizdir.
Nasıl oldu eşinizNe güzel sevindim adınıza. İnşallah değildir, şikayetleri artar yada devam ederse yaptıracağız. Kötü bir süreçti o yüzden sanırım biraz evham da yapıyorum, Allah kimseye yaşatmasın tekrarını.
Ateş, öksürme, bacak ağrısı, halsizlikti ilk başta. Ilk gittiğimde üşütmüşsün dediler çünkü röntgen ve kanlar temizdi. Ama yinede sürüntü verdim. Covid değilim diye çıktığım hastaneden akşamına covid oldugumu ogrendim. Zaten sonradan sırt ağrım başladı tat ve koku gitti. Siz bence sürüntü verinBelirtiler neydi siZde
İyi çok şükür bir şikayeti kalmadı, insan bir kere bu bela hastalığı geçirince çok tedirgin oluyor, ben gereksiz evham yapmışım sanırım :)Nasıl oldu eşiniz
Sürüntü verdim zaten , tam 22 saat sonra düştü e nabız a be negatif şükür ..Ateş, öksürme, bacak ağrısı, halsizlikti ilk başta. Ilk gittiğimde üşütmüşsün dediler çünkü röntgen ve kanlar temizdi. Ama yinede sürüntü verdim. Covid değilim diye çıktığım hastaneden akşamına covid oldugumu ogrendim. Zaten sonradan sırt ağrım başladı tat ve koku gitti. Siz bence sürüntü verin
Ya tedirgin olmamak zaten mümkün değil ki , covid olduğumda nerden nasıl kaptım aklım şaştı Çünkü aşırı dikkat ediyordum aşırı hem de ...İyi çok şükür bir şikayeti kalmadı, insan bir kere bu bela hastalığı geçirince çok tedirgin oluyor, ben gereksiz evham yapmışım sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?