İkinci eş kuma meselesi

Kadınlık yapmamanızdan ziyade asıl kocalık yapmayan bir eş var karşınızda ayrı takılarak ve suçunu da asla kabullenmeyecek gibi duruyor.. Bize söylediğiniz gibi her şeyi bam bam söyleyin, düzelme konusunda bir şey söylerse ona göre davranırsınız, yağ gibi üste çıkarsa evliliğimizin miyadı dolmuş deyip boşayın size zahmet..

Adam 2. kadın diyor,üstünede hep seviyoruz barışıyoruz diyorsunuz.
Tüküreyim böyle sevginin içine.

Evet çok doğru yorumladiniz gerçekten. Dediğim gibi ben bekarken çok istekliydim bu konudaki hayatımın çok renkli farklı olacağını düşünürken böyle şeyler yaşiyorum ve bunu onun beni kısıtlamasina bağlıyorum. Ne zaman bana yaklaşsa içimde bir ses hep "oh ne güzel hem kısıtla hem istediğin gibi gez toz canın isteyince de gel oldu" diyor. Bakış açım bu şekilde onunla değişti

Aslında ben bekarken çok istekliydim o konuda yeni evliyken de. Zamanla yaklaşımları beni itti kendime bile bakmaz oldum
Erkekler gözleriyle kadınlar kulaklariyla sever diye bir söz var.
Sizin kulaklarınız duymayinca onun da gözleri görmeyince kopukluk oluşmuş. İkiniz de kendinize çeki düzen verin.
Eşinize siz de onun kadar net olun ruhumu doyurmayan adamın ben de bedenini doyuramıyorum deyin.
Biraz da o düşünsün.

Baskın karakter hala markete gidemiyor..

Adam sizi seviyor, kendinizi kandırmayın. Ayrıca baskın karakter de değilsiniz. Kafanız mı güzel, adam hapis hayatı yaşatıyor size. Baskın olmasanız ne olacaktı acaba? Böyle dangalakça konuşmalarını geçtim, benim için içinde bulunduğunuz hapis bile boşanmak için başlı başına bir sebep zaten.

Çok doğru söylüyorsunuz ben de öyle demiştim sizin öyle olsa napardiniz diye. Onun ailesinde benden daha idare eden insanlar olduğu için onlara göre ben dik başlı kalıyorum o yüzden dedim. Ben de başından beri dengeli olmadığını düşünüyoum ama boşanmak gözümü korkutyotr

Çok kez söyledim hatta gitmekle tehdit ettim artık şu yasaklar konusunda. Sonra baktı olmuyor tamam istediğini yap özgürsün dedi. Sadece iki gün sürdü ben beceremedim dedi.

Onu da kabul etmiyor bu nasıl sevgi diyorum asıl sen beni bu hale getirdin diyor çok sevmiş ilgilenmiş ben odunmuşum sogutmusum.
Şu söylediğinize kendiniz ikna oluyorsanız sorun yok.
Boşanmayı kabul etmek zorunda değil. Açarsınız davanızı. Er geç boşanırsınız. Onun tercihine bağlı değil yani. Bilgilendirme yapayım dedim.

Yaww hee adam aşkından ölüp bitiyor o yüzden kırıyor bu kadar.
Sevmese kırmaz ki, bu kadar kısıtlamaz mesela ya da çocuğu bırak naparsan yap demez.
İşte sırf sevgi çokluğundan bunlar, evet

Sizin nereniz baskın acaba adam eve hapsetmiş, ağzına geleni söylüyor, kuma getiricem diyor siz hepsine pısıp kalıyosunuz. Aşırı çekinik ve pasif bi karaktersiniz kesinlikle.

Böyle adamlar bana göre bir sans hak etmiyor. Ama madem hemen bosanmak istemiyorsunuz profesyonel destek alin. Ikinizin de davranislari normal degil. Cocugunuza madem iyilik olsun diyorsunuz mutlaka ikinizde tedavi olun. Toksik evlilikleri sürdürmek cocuklara fayda saglamaz. Heleki kiz cocugunuz varsa böyle bir iliskiyi "normal olarak" görmesini var gücünüsle engellemelisiniz

Kesinlikle ev işleriyle ilgilenmediğini söyler kendisinin eve çivi cakmışlığı yok. Akşam gelir muhabbet etmez
Sizin nereniz baskın acaba adam eve hapsetmiş, ağzına geleni söylüyor, kuma getiricem diyor siz hepsine pısıp kalıyosunuz. Aşırı çekinik ve pasif bi karaktersiniz kesinlikle.
Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Ben bu gece de geç gelirsen eve almicam dedim. Şu anda da kapıyı kilitledim. Bilmiyorum ne olur artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…