İkinci eş kuma meselesi

Kendi sizi evden çıkartmıyorsa siz niye onu çıkartıyorsunuz engel olun anlasın, o cok seviyor mevzusu tamamen hikaye kendini kandırma. Seven adam dizinin dibinden ayrilmaz nadiren disari cikar sensiz uyumaz

Arkadaşım öncelikle Allah yar ve yardımcın olsun. Kendi çerçevende haklısın tabiki ilgi bekliyorsun biz kadınlarin yaradılışı ilgi üzerine kurulu. Ama erkekler malesef bizden farklı. Onların odak noktası duygusallıktan ziyade cinsellik. Boşanmak çözüm olur mu bilmiyorum kolay bişey değil boşanırken her anlamda iyice düşünün ama öncesinde iyi bir aile terapistine gidin. Cinsel anlamda doğumdan sonra bazı kadınlarda hatta bazı erkeklerde de soğuma olabiliyor anne veya baba sıfatı farklı etkileyebiliyor. Herşeyi yakıp yıkmadan önce cinsel anlamda da destek olabilecek bir terapistle görüşebilirsiniz. Eşiniz haklı demiyorum ama evlilikte cinsellik gerçekten önemli sadece onun için değil sizin için de önemli. Cinsel doyum olmadıkça yanlış anlamalar öfke patlamaları olması doğal. İnşallah çözüme kavuşturursunuz

Son 10 gündür böyle yaptı. Normalde haftada 2 kez falan çıkar. Diğer zamanlar gelince çocukla oynar ilgilenir. Birden bire uzaklaşır ve yine aynı muhabbetten kavga ederiz. O sıralarda da eve geç gelir bu şekilde. He tabi normal zamanda evet çocuğumu da dışarı çıkaramıyorum

Canim hafta 7 günden ibaret zaten

Boşanmaya kaba etlerim yok diyor kısaca, klasik. Sahiden o raddeye gelince kimsenin gözü çoluk çocuk görmüyor.

Kendi bilir vallahi. Ben hiç bu olayın şaştığını görmedim. Kendisi dışarıya avcı kurt gibi çıkıyor kadını eve kapatıyor.
Kesinlikle şaşmiyor
Ama bunu bizler tecrube ederken bu arkadaşlar nasıl tecrübe etmemiş oluyor fanusta. Mi yasiyorlar anlayabilmiş degilim

Cinsel terapist ya da aile terapisti deneyebilirsiniz ama biraz bu konuya önem verin bence çünkü bu defa erkekler başkasına bakıyor ve yine sen kadınlık yapamadın aldatmami kaldır diyor o duruma gelmeden çözün sorunu bence

İnşallah ne güzel yaklaşımınız çok teşekkür ederim ben cinsel soguklugumu onun bana değer vermemesine sadece yatak performansı beklemesine bağlıyorum. Mesela ondan saçımı sevmesini oksamasini istesem benlik değil şefkat bana şehvet lazım diyor. Ben şefkat de istiyorum diyorum. Gel sana başka şekilde göstereyim diyor. O işi de uyuyarak yapıyorsun hiç benim tarzım değil diyorum naapyim sen iticisin anca öyle oluyor diyor.

Evet zaten kadınlık yapmıyorsun harama girmeemk için de başka yollara başvuracağım dedi

Sizin gitmeye gönlünüz yok.
Giden kadın alır çocuğunu kadın sığınma evine gider, birde gizlilik kararı çıkartır.
Ondan sonra bulur sizi….

Kararlarını vermis kadınların neler yaptığını görüyoruz.

Gitmiyor / eşinizi seviyorsanız; Ya kuma gelecek yada bu hayatı yaşayacaksınız.

Kendi sizi evden çıkartmıyorsa siz niye onu çıkartıyorsunuz engel olun anlasın, o cok seviyor mevzusu tamamen hikaye kendini kandırma. Seven adam dizinin dibinden ayrilmaz nadiren disari cikar sensiz uyumaz
Ben de diyorum ben de arkadaşlarınla cikmani istemiyorum gitme o zaman diyorum. Gülüp geçiyor

Bu adına evlilik dediğiniz rezillik çok mu güzel de çocuğunuz için bırakmıyorsunuz? Şimdi 2 seçenek var 1) kocanız çoçuğunuz ve kumanız kocaman bir aile olarak bu esir hayatını yaşamaya devam edeceksiniz 2) boşanıp kendi hayatınıza bakacaksınız.

Habire onu istemiyorum bunu yapamam bu olmaz yazıp durmuşsunuz. Boşanmanız için ne yapması gerek eşinizin bir evlilikte olmaması gereken ne varsa mevcut sizde

Evet zaten kadınlık yapmıyorsun harama girmeemk için de başka yollara başvuracağım dedi
İşte kısaca bazı şeyler için yol yapuyor yapmaması lazım insan rahatsız olabilir belki psikolojik olarak kaldırmaya bilir ya da lohusa depresyonunda olabilirsiniz .kısaca eşinizin yaptığı doğru değil ama biran önce onu ikna edin cinsel terapist yada aile terapisti ne gidin .bunlar olma dimi sonunuz aldatılma ve boşanma .baktınız düzelmiyor en son seçenek boşanmayı düşünebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…