İkinci eş kuma meselesi

İnanın çocuk olmasa ben durmam bile. İçimden istemsiz bir sevgi var ama ona bakmazdim. Tek olsam. Sonrasını düşünmek korkunç oluyor o yüzden adım atamıyorum sanırım bundan dolayı pasif kalıyorum.

Oysa ki beni çok seviyor... Mu ?

Sen kendi dediğine kendin inanıyor musun?

Ben anneme gidicem diyorum çocuğu bırak kıyamete kadar git diyor halbuki gitmemi istemiyor.

Adam git demiş. Halbuki gitmeni istemiyormuş. Sevgilim beni 4 aydır aramıyor çünkü radyasyondan etkilenmemi istemiyor gibi oldu bu.

Aslında inanmıyorum ama o bunu hep dile getiriyor çok seviyorum diye ve Allah korkusundan hala seninleyim gibi konuşuyor
İyi ki korkuyormuş. Bir de korkmasa neler yapacak acaba... Bu arada karısını eve kapatıp kendi fıldır fıldır geziyorsa kendi %99 bir şeyler karıştırıyordur. Şaşmaz genelde.

İyi ki korkuyormuş. Bir de korkmasa neler yapacak acaba... Bu arada karısını eve kapatıp kendi fıldır fıldır geziyorsa kendi %99 bir şeyler karıştırıyordur. Şaşmaz genelde.
Ama hanımefendiyi buna ikna edemeyeceğizz, bariz saf ve kör olmuscasina bakıyor mevzuya

Boşanmayın da aman diyim naparsanız yapın , eskaza boşanırsınız falan neyinize lazım dikkatli trip atın.

Yani şöyle gitmeye kalkınca çevirip seni çok seviyorum düşününce çok korkunç geldi ben sensiz yaşayamam dediği oldu o yüzden
İkiniz de çok ve boş konuşuyorsunuz icraat yok. Safi çenesiniz karı koca.

Evet her seferinde öyle oluyor ne çözüm var ne bitirmek var bir süre çok iyi geçiniyoruz bir anda gene konu hortluyor
Siz geçinmiyorsunuz , birbirinizi yemekten yorulunca bir müddet dinleniyorsunuz .

Çocuğa nasıl bir faydası var eşinizin?
Sizinle vakit geçirmiyor, dışarı çıkmanıza izin vermiyor. Aynı şekilde çocukta hapis hayatı yaşıyor.
Çocuğunuz için evli kalınca ne oluyor tam olarak söyler misiniz?
İnanın çocuk olmasa ben durmam bile. İçimden istemsiz bir sevgi var ama ona bakmazdim. Tek olsam. Sonrasını düşünmek korkunç oluyor o yüzden adım atamıyorum sanırım bundan dolayı pasif kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…