İkinci eş kuma meselesi

Evli kalmak istemiyorsanız gibi görünüyor. Yada ne istediğinizi bilmiyorsunuz biraz düşünün derim

Nasıl yani ? Ben de burada dertlesiliyor sanıyordum resmen dalga geçiyorsunuz
Canım bırak kim dalga geçiyorsa geçsin bu bir evlilik hayatı ve sen kendini mutsuz hissediyorsun burda dertleşmek istemişsin iyi yapmışsın şimdi öncelikle eşinizle oturup cinsel hayatınız hakkında ince bir konuşma yaptınızmı onun neleri sevdiyini sizin neleri sevdiyini oturup konuştunuz mu şimdi diyeceksinki neden direkt cinsel konuyu söylüyorsun sebebi şu. Evlilikte aşk ilk sırada gelir ikinci sırada cinsselik vardır bir süre sonra aşk monotolaşır ve ilk sırayı cinselliğe bırakır eyer cinsellikte monotonlaşırsa işte onun yerini soğukluk alır bu arada çoçuguniz kaç yaşinda

Arkadaşlarıyla denize gidiyor çocuğunu götürmüyor, gezmeye gidiyor, çocuğuna hapis hayatı yaşatıyor. Eve gelince 10 dakika oyalamasını dahil ilgi sanıyorsunuz muhtemelen. Çocuğunuz için sürekli evde olmakta sağlıklı değil hiçbir açıdan. Ama herşeye onun için katlanıyorsunuz. Diyecek birşey yok. Sizi dışarı çıkarmayan adamdan çocuk yapmakta o çocuğa baştan haksızlık zaten.

Müsade etmiyor..
Arkadaşım sen anasın ana. Kocaman kadın olmuşsun. Herif senin velin değil. O adam çocuğunu düşünmüyorsa sen düşüneceksin. Belli yaştan sonra insan anasına babasından bile izin almaz. Değil ki elin herifinden izin istiyorsun. Sen ona gitme diyormuşsun o seni tınlıyor mu ki sen onu bu kadar tınlıyorsun. Çocuğun olsam nasıl kızarım sana. Annem beni alırdı yanımıza da yiyecek bir şeyler alırdı parklarda gezdirirdi. Sen yapamaz mısın şimdi bunu çocuğuna ? Sebep ? Herif izin vermiyor...

Konu sadece ilişkinizin toksik olması mı gerçekten.
Aynen çok seviyor seni aşkına kul köle

Çocuğum bir yaşında. Çok teşekkür ederim pozitif yaklaşımınız için . Yani konuşmadık o evliliğin başından beri afederisniz gözü kapalı uyur halde oluyor o sırada. Ben bunu sevmiyorum enerjimi düşürüyor. Ben daha canlılık istiyorum aksi halde ilgimi çekmiyor. Ama o uyuması benim itici olmamdanmış çok odunmuşum anca öyle yapabiliyormuş ihtiyaç görme gibi. Bana resmen öyle dedi. Halbuki her sonunda sorardım iyi miydi falan diye hep de öyle der. Sorun ne anlamiyorum

Sana yapılan muameleyi hakaret olarak algılamana sevindim zira gerçekten öyle. Kıskançlık değil yaptığı eziyet zulüm. Sevmek hiç değil. Kim zannetmiyor bu pezevenk kendini markete çıkmamak ne demek ya

Bunların hepsi toksiklikten kaynaklaniyor
Sende haklısın. Adam toksiklikten kuma teklif ediyor. Hazırda bekliyor haberin olsun. Bi bakmışsın çocuğuna yeni kardeş gelir aklın şaşar.
O yüzden çıkartmıyor evden seni.
Kendi karı kız peşinde, karısı da adam peşine düşer diye bu evhamı.
Evdeki hanımı artık bu denyoyu beğenmez biliyor çünkü. Çünkü kişi kendinden bilir işi. Hiç baskın değilsin. Adam senin üzerine toprak atmış haberin yok. Kusura bakma böyle.

Arkadaşım sana büyü falan mı yapıldı ? Bu muhabbeti yapan iki insan mı sevgisinden ayrılmıyor? Sen çıksana marketine (tabi ekonomik şiddet de yapıyordur paran da yoktur yüksek ihtimal) gitsene parka bahçeye ne takıyorsun onu ya.

Bide cinsellik olmayışı adli olarak evlilik birliğinin bitmesi bir kusur sayılıyor ve kusurlu olarak siz gozukurseniz tazminat alamıyorsunuz bu konuyu avukat arkadaşlar daha iyi bilir ama bildiğim bu .tabiki buna neden olan sebepler eşinizin bu tutumu artı başka şeyler .terapiste giderseniz ikinizin eksik olduğu yerler belirlenir sizin eşten beklentiniz üçüncü bir ağızdan ifade edilir onunda sizden beklentisi .denenebilir bir yol

Çok doğru. Nasılsa iki kavga edip oturuyorlar popo üstü. Bari kısıtlı yaşamasın.

Valla sadece şunu söylemek isterim problemleri çözmeye eylimli olun çünkü severken boşanma çok zor olamlidir

Eşinizin sizi hiç aldatmadığından emin misiniz? Size böyle davranan, bunları söyleyen birinin gece gelmemeleri ve arkadaşlarıyla yaptığı tatiller bana çok masum gelmedi açıkçası. Günahını da almak istemem ama bu ihtimalin üzerine de düşünün bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…