İkinci eş kuma meselesi

Ne aile terapisi ne cinsel terapi adam sizi yaşatmamakla tehdit ediyor. Burda kadınlarımız öğrendiler aile terapisi diye bir şey, yapıştırıyorlar her yere. Tehdit eden bir insanın yeri mahkemedir, hapistir, potansiyel olarak katil olan bir adamdan bahsediyoruz. Gün aşırı cinsel ilişki zaten fazla, bunun üstünü talep edip karşılanmayınca kuma lafı etmesi kendisinde bir sorun olduğuna işaret ediyor. Mesele yetmeyen cinsellik değil, çok eşlilik özlemi. Sizin sorununuzu ancak şikayet+ tehditi kanıtlama+koruma+boşanma çözer başka da yorumum yok.

ya adami sevmiyorsunu ya da cinsellik sevmiyorsunuz, iki durumda da evlilik ne kadar saglikli olur bilemiyorum. ayrica cinsellik bir gudu, varsa vardir, yoksa yoktur. hamilelikle cocukla mide bulantisiyla cok alakasi yok bence. isteyen her halukarda sevisir. bazi insanlar sadece girip cikma yerine daha atesli bir seyler isteyebilir. siz istedigini yapiyorum deyip aman bitip cik modundaysaniz arzini alamiyor olabilir. haftada iki az degil ama bazi insanlar daha istekli olabiliyor.

Ben sizi uyumlu buldum. Ne esiniz 2.kadini getirir ne siz bosanirsiniz. Sayet bosanmak gibi bir derdiniz olsa ayrildiktan sonra ailenizin yanina gidip gidemeyeceginizi, mesleginiz olup olmadigini yazardiniz. Kocaniz ise 2 kadina yetecek enerjide ve ruh halinde degil, bir bogaz daha mi besleyecek, hic sanmıyorum. Yine barisirsiniz merak etmeyin

Bir de ablası yuvayı dişi kuş yapar diyor falan yazmışsınız. Bu ne bilimsizliktir ya kadınları ezmek için bütün ülke el ele vermiş. Yuvayı erkek kuş yapar. Ha çocuğunuz eğer biraz akıllıysa şansınıza, yaşadığı evden kurtulmak için çok çalışır ve canını kurtarıp ayrılır 18 yaşında. Çocuk için çok üzüldüm umarım şanslıdır, genetik olarak zor görünüyor ama belli olmaz bu işler.

İnanın bazen onları düşünüyorum. Üst üste olduğu için. Gitmeyi, Kenarda biraz param var ailemin evinin üstüne yarım kat yapmayı da düşündüm. Evden kendi çapımda az da olsa gelirim var gerekirse fazlası için de çalışırım diye düşündüm

Ama ben şehvet konusunda evliliğin ilk zamanları çok çok fazlaydim. Zamanla yaklasim ve tutumlar beni eşimden uzaklaştırdı. İsteğim var ama o bana ihtiyaç karşılama ve yapmakta zorunlusun olmazsa ikinci eş hissi verdiği için sogugum

Ne kuması lafı bile edilemez , boşanın...

Yapmayın o çocuğa yazık böyle bir aile evini hak etmiyor.
Mecbur değilsiniz o adama siz köle değilsiniz. Tamam boşanmak hem pskolojik olarak hemde maddi olarak zor ama geçiyor o zorluk.

Bir ömür bu köleliği aşağılamayı çekmeyin yazık etmeyin kendinizede çocuğada. O yavru yarın büyüyünce sizin için normalleşmiş rutin kavgalarınızı görünce size dönüp ne diyecek ah annecim benim için katlandın mı?? Madalya da verilmeyecek.
Biz kadınlar güçlüyüz bunu fark edin.. ve size yakışanı yapın.

Metres tutar onun yerine , iki hediye ile savuşturur, kimsenin bilmediği imam nikahı (!) kıyıp vicdanını da rahatlatır ooooh mis.

İyi ki baskın karaktersiniz evden dışarı çıkamıyorsunuz

öncelikle sizi sevmiyor, çocuğu da istemiyor ama bırakamayacağınızı bildiği için blöf yapıyor, aileniz arkanızdaysa, size destek oluyorsa 1dk bile düşünmeden kurtulun ondan. O bir şe ve hayat arkadaşı değil, sizi kendisine hizmetçi gören bencil biri. Konu umarım fakedir, kadınların bu halde olmalarını kaldıramıyorum artık..

İyi ki
Birde baskın karakter olmasaydı nolurdu kim bilir
Tek fark, çevresindeki kadınlar susup oturuyor , konu sahibi vıdı vıdı konuşup oturuyor. Hepsi de sonunda oturuyor yani varılan nokta aynı gidilen yol farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…