ikinci eş olma duygusu nasıl aşılır?

5 yıl uzun bir süre bahsettigin gibi olsaydı yani unutamamis olsaydi hertürlü anladınız. Bu ciddi bir sorumluluk ister siz hazır hissediyorsaniz evlilik neden olmasin. Ayrıca sizden güzel bile olsa eski esi cogu davranış tutum hata güzelliğini göstermez insanin gözüne. Onu sevmiyor ki ondan ayrılmış. Böyle düşün

Kafamdan bu takıntıyı atamıyorum

İlkiyle çok mutlu olsa boşanır mıydı sence? Boşanmak öyle kolay mı? Ki ayrılalı uzun zaman olmuş diyorsun unutamamış falan olsa bin lere yeniden denerdi. Boşuna vesvese yapma kendine.

5 yıldır berabermişsiniz hala bu düşünce nasıl yer edebiliyor sizde yeni bir ilişki de değil yani.Yaşanmış bitmiş bunca zaman niye sizle olsun evlilik düşünsün ama şunu da unutmayın çocuk var arada eski eşle irtibatları olacak bir şekilde sindiremeyeceksiniz evlenmeyin

AKlında bu düşüncler varken evlenme. Asla mutlu olamazsın. Atamıyorsan da evlenme. Bence atamazsın.... Kısacası senin için evlenilecek bir ilişki değil bu. Hme kendinin hem de o adamın hayatını mahvetme

Eee sen eski sevgilini unutamadın mı? Bu yeni kişiyi eskisiyle kıyaslıyor musun? Eskisini daha yakışıklı daha çekici falan buluyor musun? Eskisini daha mı çok sevmiştin???

Aynı şey işte
hayır alakası bile yok aklıma bazen geliyor ama bşy hissetmiyorum aradan 7 yıl geçti.

hayır alakası bile yok aklıma bazen geliyor ama bşy hissetmiyorum aradan 7 yıl geçti.
Tamma adamın da ayrılalı kaç sene geçmiş üstünden, unutamamış olsa seni mi takardı? Çocuğunun annesi , gider tekrar denerdi. Demekki bitmiş gitmiş ki adam sizle evlenmek istiyor. Kimin evlendiği insan hayatındaki ilk insan ki? Hepimizin geçmişte başka başka deneyimleri oldu. Ben kendi adıma eşimin eski nişanlısı hakkında tek bir benzer düşünceye sahip olmadım. İsteseydi onla devam ederdi zaten , istememiş ki benle evlendi. Keza ben de isteseydim başkasıyla devam ederdim, eşime aşıktım ve onla evlendim.

Bu kadar. Boşuna zehir etme hayatı kendine. Bu düşüncelerden kurtulamamanda sevgilinin payı olabilir mi? Yanında eski eşinden bahsediyor mu?

Hayır bahsetmiyor

5 yıldır aklınıza gelmeyen konular şimdi rahatsız ediyorsa düğün stresidir bence.
Aklınıza gelmesini engelleyemezsiniz elbette ama ona yansıtmayın.
Aklında yoksa bile sürekli aklına getirirsiniz.
Kendiniz bu düşünceleri atmaya, başka düşünceler, meşgaleler bulmaya çalışın.
Başaramazsanız bir uzman yardımı alın derim. Böyle devam ederseniz boş yere huzursuz edersiniz hem kendinizi hem eşinizi.

Çok huzursuzum evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…