evet galibaAcele etme. 5 yilini vermus olman ömrünü vermene sebep degil bunu da unutma. Evlilik zaten kolay degilken sen kafanda acabalarla bunu gerceklestirirsen senin için zor gunler olabilir.
5 yıl uzun bir süre bahsettigin gibi olsaydı yani unutamamis olsaydi hertürlü anladınız. Bu ciddi bir sorumluluk ister siz hazır hissediyorsaniz evlilik neden olmasin. Ayrıca sizden güzel bile olsa eski esi cogu davranış tutum hata güzelliğini göstermez insanin gözüne. Onu sevmiyor ki ondan ayrılmış. Böyle düşün5 yıllık bir ilişkim var bu yaza kadar evlenmeyi planlıyoruz evleneceğim kişi benden önce de bir evlilik yapmış 18 yaşında bir çocuğu olan biri. ailelerimizde tanıştı çocukla da tanıştık hersey gayet yolunda hayatımdaki kişiyi de seviyorum ama bu aralar yani son birkaç aydır önceki evliliğinde de çok mutlu olmuş mudur eski mutlu günlerini özlüyor mudur? ben kötü mü yapıyorum birinin babasıyla evleniyorum önceki eş benden daha mı güzel daha mı iyi hala onu seviyor mudur gibi düşüncelere kapılıyorum ister istemez ve sağlıklı düşünemediğimi hissediyorum bu duygularda bana zarar veriyor bunlardan nasıl kurtulabilirim? bu arada bir hayli zaman geçmiş ayrılalı.
lütfen kırıcı olmadan yanıtlar vermenizi rica ederim.
kesin aynı kişi.
5 yıllık birliktelik
18 yaşında çocuk (dün 17 yaşında erkek olarak belirtilmişti.) çocuk dediğine göre yine erkek.
hala ilk eşi akında mıdır tereddütleri.
Kafamdan bu takıntıyı atamıyorum5 yıl uzun bir süre bahsettigin gibi olsaydı yani unutamamis olsaydi hertürlü anladınız. Bu ciddi bir sorumluluk ister siz hazır hissediyorsaniz evlilik neden olmasin. Ayrıca sizden güzel bile olsa eski esi cogu davranış tutum hata güzelliğini göstermez insanin gözüne. Onu sevmiyor ki ondan ayrılmış. Böyle düşün
Hasta Olacağım neredeyseİlkiyle çok mutlu olsa boşanır mıydı sence? Boşanmak öyle kolay mı? Ki ayrılalı uzun zaman olmuş diyorsun unutamamış falan olsa bin lere yeniden denerdi. Boşuna vesvese yapma kendine.
Senin hayatına giren ilk insan mı bu şahıs?Hasta Olacağım neredeyse
Hayır değilSenin hayatına giren ilk insan mı bu şahıs?
Kafamdan bu takıntıyı atamıyorum
Eee sen eski sevgilini unutamadın mı? Bu yeni kişiyi eskisiyle kıyaslıyor musun? Eskisini daha yakışıklı daha çekici falan buluyor musun? Eskisini daha mı çok sevmiştin???Hayır değil
hayır alakası bile yok aklıma bazen geliyor ama bşy hissetmiyorum aradan 7 yıl geçti.Eee sen eski sevgilini unutamadın mı? Bu yeni kişiyi eskisiyle kıyaslıyor musun? Eskisini daha yakışıklı daha çekici falan buluyor musun? Eskisini daha mı çok sevmiştin???
Aynı şey işte
Tamma adamın da ayrılalı kaç sene geçmiş üstünden, unutamamış olsa seni mi takardı? Çocuğunun annesi , gider tekrar denerdi. Demekki bitmiş gitmiş ki adam sizle evlenmek istiyor. Kimin evlendiği insan hayatındaki ilk insan ki? Hepimizin geçmişte başka başka deneyimleri oldu. Ben kendi adıma eşimin eski nişanlısı hakkında tek bir benzer düşünceye sahip olmadım. İsteseydi onla devam ederdi zaten , istememiş ki benle evlendi. Keza ben de isteseydim başkasıyla devam ederdim, eşime aşıktım ve onla evlendim.hayır alakası bile yok aklıma bazen geliyor ama bşy hissetmiyorum aradan 7 yıl geçti.
Hayır bahsetmiyorTamma adamın da ayrılalı kaç sene geçmiş üstünden, unutamamış olsa seni mi takardı? Çocuğunun annesi , gider tekrar denerdi. Demekki bitmiş gitmiş ki adam sizle evlenmek istiyor. Kimin evlendiği insan hayatındaki ilk insan ki? Hepimizin geçmişte başka başka deneyimleri oldu. Ben kendi adıma eşimin eski nişanlısı hakkında tek bir benzer düşünceye sahip olmadım. İsteseydi onla devam ederdi zaten , istememiş ki benle evlendi. Keza ben de isteseydim başkasıyla devam ederdim, eşime aşıktım ve onla evlendim.
Bu kadar. Boşuna zehir etme hayatı kendine. Bu düşüncelerden kurtulamamanda sevgilinin payı olabilir mi? Yanında eski eşinden bahsediyor mu?
Kim Demiş onuİkinci eşler daha kıymetli olur diye düşünürsen aşarsın
Çok huzursuzum evet5 yıldır aklınıza gelmeyen konular şimdi rahatsız ediyorsa düğün stresidir bence.
Aklınıza gelmesini engelleyemezsiniz elbette ama ona yansıtmayın.
Aklında yoksa bile sürekli aklına getirirsiniz.
Kendiniz bu düşünceleri atmaya, başka düşünceler, meşgaleler bulmaya çalışın.
Başaramazsanız bir uzman yardımı alın derim. Böyle devam ederseniz boş yere huzursuz edersiniz hem kendinizi hem eşinizi.
Ben diyorum meselaKim Demiş onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?