ikinci eş olma duygusu nasıl aşılır?

Zaten uzun bi birlikteliğin varmış adam seninle mutlu seni istemese neden 5 sene beklesin deli mi adam.Demek ki seviyor hem 1 2 farketmez gönül seviyorsa gelecekte onunla yaşlanmayı görüyorsanız kimsenin dediğine bakma sevdiğine eminsen evlen

eminim aslında ama işte ama lar içimi kemiriyor

eminim aslında ama işte ama lar içimi kemiriyor
Herkes bişey der boşver kulaklarını tika mutluluğun tadını çıkar ilk eşini unutmasaydi çoktan ona dönmeye calisirdi ve siz buraya kadar gelmwzdiniz mantıklı düşününce sende bu düşüncelerinin yanlış olduğunu göreceksin boşuna mutluluğuna gölge düşürme

biz şu an uyum içindeyiz ve yasının buyuk olması benım içinde avantaj sağlıyor kendı yasımda bırıyle yapamazdım çünkü
Yanlıs düşünüyorsunuz bence.ılerıde acısı kotu çıkar ama...'Penceremden'ın dedıklerıne sonuna kadar katılıyorum..Bır defa yasdonumu yanı yaklaşık 5olerden sonra yaslanma surecı hızlanır..ve asıl o saatten sonra enerjı uyuşmazlığı olur...hele kı yaşlılıkta bı kac yol bıle fark edıyomus...davul dengı dengıne...doga kanunları bıle denklik-ahenk uzerıne kuruludur...ancak akranlar bırbırını daha ıyı anlar ve tamamlar ve ılıskılerı uzun soluklu-doyumlu olur...

Bu düşüncelerle mutlu olamazsın. Herkesin işi değil ikinci eş olmak.. ben yapamam mesela,içim içimi yer.. adam sevmiş ki evlenmiş,mutlu olmuş vsvs..

Evleniyoruz

Istisnalarda olabiliyor ama o biraz da yapı. Meselesi

Boşanmış insanlar için ikinci evliliğe karar vermek çok zor. O kadar çok kistasin oluyor ki. Ve diğer bir taraftan da göze alamiyorsun. Boşanmak zor bir süreç, Allah herkesin mutluluğunu daim etsin.
Yani güzel kardeşim o adam seninle beş yıllık ilişkiden sonra evlenmek istiyorsa seni çok sevdiği içindir. Bu düşüncelerle kendini harap edip mutsuz olma. Şu an dünyanın en Güzel en mutluluk verici kadını sensin onun için.

Kesınlıkle katılıyorum..hele kı çocuklu bosanmıslar genelde 2.evlılıgı göze alamıyo

Yorumalarin bazilarini irkilerek okudum..
Seni sadece seninle ayni durumda olanlar anlar..ben de 2.esim..biz de 5 yillik iliskiden sonra evlendik..benimkinin cocugu yok olsa ne yapardim bilmiyorum..ben de senin gibi takintili dusuncelere cooookk takildim..
Fakat beni takan esimin arkadas cevresi ki eski esiyle ortak arkadaslari coktu..ve esimin ailesi oldu..
Bunlarin uzerine eski es belirli araliklarla esimi aradi..taaa ki evlendi gitti deddigim anda esimin bir akrabasini aradi nasillar vs diye..hala kendime gelemedim..buraya da konu actim hatta..
Bir de cocugu olsaydi ne yapardim bilniyorum..
Oyle evlenmeseydin bosan o zamn demek kolay..
Bazen kendini hasta ruhlu gibi hissediyorsun seni anliyorum ben..
Ben ne kavgalar ettim esimle..halbuki ona guveniyorum..
Senin durumun daha farkli cocuk var..daha zor sanki..cunku ebedi bir bag gibi...ama ben de senin gibi hissediyorum sanki kadin esimle ebedi bir bag kurmak istiyor gibi demek istiyor ki ben de evlensem o da evlense ben bi varim yani burdayim..
Buraya konu actim gene kesmedi beni sag olsun oyle ozel insanlat var ki burda..
Birazdan esimle konusayim diyorum korkuyorum kavga ederiz diye..

Ha bir de eskilerin bir lafi var..amiyane halk agziyla soylenen yanlis anlayin hanimlar..var yani bu soz kulturumuZde..
Ilk kari şaril şaril ikinci kari şiril şiril işermiş..
Bu soz beni gulduruyor rahatlatiyor..belki sana da iyi gelir..

Valla bende 2. Evliliğimi yaptım ama benim eşim hiç evlenmemişti. Gelen gideni aratır diyorlar orası doğru yaşadım neyse, birde ne diyorlar biliyomusun? Bir adamın 2. Eşi olucaksın. Okadar özen gösteriyormuş. Ama karar senin insan başkasını sevince eskiyi unutuyor. Ben eskiye dair çok az şey hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…