- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi cactuslove_
-
Seviyesiz yorumlar yapılmış doğru.İnsanlara seviyesiz demek algılamıyorsun demek sizin için hakaret sayılmıyor sanırım
O mesajları beğendiğinize göre
Öyle miSeviyesiz yorumlar yapılmış doğru.
Hakaret etmişsiniz o da savunmaya gecmiş.
Yo ben gayette okudum anladım.Öyle mi
Üvey ana olursun cümlesine o cevapları yadırgamıyorsunuz yani
Ayrıca hakaret edene değil olumsuz yorum yapan herkese bu şekilde cevap verdi konu sahibi mesajların içinde hakaret yoktu
Siz konuyu okumamışsınız tam olarak yada işinize geldiği gibi okumuşsunuz
Yada algılayamamışsınız maalesef
Bakın hakaret etmedim konu sahibinin tarzıyla cevap verdim
Niye konu sahibinin mükemmel bir üvey anne olacağım cümlesi vardı da senden tam bir üvey anne olacak sözüne alınmasına haklı görüyorsunuzYo ben gayette okudum anladım.
Siz kendi içinde Bulunduğunuz önyargılardan çıkıp düzgün bir okuyun isteseniz yeniden.
Hasta mısın ?Niye konu sahibinin mükemmel bir üvey anne olacağım cümlesi vardı da senden tam bir üvey anne olacak sözüne alınmasına haklı görüyorsunuz
Düzgün okumayı nilgün bodur fanlarından öğrenecek değilim
Yok gayet iyiyim sizi bilememHasta mısın ?
Bilme de zatenYok gayet iyiyim sizi bilemem
Gerekte yokBilme de zaten
İnsanlara seviyesiz demek algılamıyorsun demek sizin için hakaret sayılmıyor sanırım
Neden sadece 2 3 kisiye boyle soyluyorum. ?İnsanlara seviyesiz demek algılamıyorsun demek sizin için hakaret sayılmıyor sanırım
Güzelim umarım adam evliyken adamla goruşmemişsindir.Yuva yikanin yuvası olmazdaCanlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...
eger bu dogruysa tabiki o cocuklar sorumlu tutar tabiki o eşin ahı cikar. Burada bircok ikinci eş kendi yerine koyarak destek cikti ama ben de şüpheleniyorum 19 yasinda ne isi var 3 cocuklu adamla.. Yuva yikanin yuvasi olmaz olmasin da."
Birinden darbe yediysem intikamımı alana kadar soğumaz içim kurar dururum kafamda, erkek arkadaşımın 2. karısı olacağım yakın zamanda ve hala her gece şey diyorum acaba onu daha mı çok sevdi acaba aklına o geliyor mu 5 senedir kurtulamadım bu kuruntudan.
Sesi tuhafsa hemen aldatıyorsun diye saldırıya geçiyorum...
Kimseye hiç bişeye güvenmiyorum... "
Evet bu da konu sahibi arkadasın yaptığı eski bir paylaşım.
Adamla 5 yıldır beraberim demiş yani adamın karısı yeni doğum yaptığında bunların ilişkisi başlamış.
Konu sahibi bizi bır daha aptal yerine koyma sandığından daha akıllıyız, neyın ne olduğunu bız basında anladık zaten.
Söylediklerinden o sonuç çıkıyor. Burada 4 yıldır adamın hayatının merkezındeyım 4 yıldır beraberim diyor, ama baska konuda 5 yıldır beraberim diyor. Adamın küçük çocuğu 6 yasındaymış . Yani ne oldu da adam birdenbire üçüncü çocuğunu doğuran karısından lohusayken anlasamayıp ayrılmaya karar verdi.eger bu dogruysa tabiki o cocuklar sorumlu tutar tabiki o eşin ahı cikar. Burada bircok ikinci eş kendi yerine koyarak destek cikti ama ben de şüpheleniyorum 19 yasinda ne isi var 3 cocuklu adamla.. Yuva yikanin yuvasi olmaz olmasin da.
O adama da yaziklar olsun. Ki zaten 50 yasina gelince konu sahibi daha genc olacak bakalim o zaman adamin cocuklari evleneceginde kendini cocuklara ezdirmeyen konu sahibi düğünlerine gitmesine izin verecek mi?
Umarim dogru değildir yoksa yorum bile yapmak istemezdim.
baska seyler de okudum kuran hatmi yapan cocuklar icin calisan elhamdülillah rabbim inşaallah kelimelerini kullanan mazbut bir kiz imaji veren birinden beklenmeyecek seylerSöylediklerinden o sonuç çıkıyor. Burada 4 yıldır adamın hayatının merkezındeyım 4 yıldır beraberim diyor, ama baska konuda 5 yıldır beraberim diyor. Adamın küçük çocuğu 6 yasındaymış . Yani ne oldu da adam birdenbire üçüncü çocuğunu doğuran karısından lohusayken anlasamayıp ayrılmaya karar verdi.
"
Birinden darbe yediysem intikamımı alana kadar soğumaz içim kurar dururum kafamda, erkek arkadaşımın 2. karısı olacağım yakın zamanda ve hala her gece şey diyorum acaba onu daha mı çok sevdi acaba aklına o geliyor mu 5 senedir kurtulamadım bu kuruntudan.
Sesi tuhafsa hemen aldatıyorsun diye saldırıya geçiyorum...
Kimseye hiç bişeye güvenmiyorum... "
Evet bu da konu sahibi arkadasın yaptığı eski bir paylaşım.
Adamla 5 yıldır beraberim demiş yani adamın karısı yeni doğum yaptığında bunların ilişkisi başlamış.
Konu sahibi bizi bır daha aptal yerine koyma sandığından daha akıllıyız, neyın ne olduğunu bız basında anladık zaten.
Aynen aynen ben de okudum da neyse .baska seyler de okudum kuran hatmi yapan cocuklar icin calisan elhamdülillah rabbim inşaallah kelimelerini kullanan mazbut bir kiz imaji veren birinden beklenmeyecek seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?