İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İlk evliliği olunca Alain Delon mu oluyorlar?
Sorunlu insan sorunludur, 20'sinde evlenir burnundan getirir 30'u bekler ömründen çalar, farketmez; sorunlu insan sorunludur ilke sona bakmaz.
Boşanmış olmalarına şu noktada dikkat etmelisiniz, anlaşamıyor olmalarına rağmen 2 çocuk yapıyorlar en sonunda ne tasdikliyor da ''aa biz anlaşamıyormuşuz'' diyorlar? Siz bu anlamda evliliğin neden bittiğini bence bilmelisiniz, aynı muameleye maruz kalabilirsiniz.
Ha çocuklar için size kimse akıl veremez, kendiniz seçeceksiniz yolunuzu. Ben karnımda taşımadığım kanımdan olmayan çocuklara eşimin çocukları deyip merhamet duyarım, ablalık ederim, ilgilenir,severim diyorsanız buyurun. Bıkınca atamazsınız bunu bilin

Seviyesiz yorumlar yapılmış doğru.
Hakaret etmişsiniz o da savunmaya gecmiş.
Öyle mi
Üvey ana olursun cümlesine o cevapları yadırgamıyorsunuz yani
Ayrıca hakaret edene değil olumsuz yorum yapan herkese bu şekilde cevap verdi konu sahibi mesajların içinde hakaret yoktu

Siz konuyu okumamışsınız tam olarak yada işinize geldiği gibi okumuşsunuz
Yada algılayamamışsınız maalesef
Bakın hakaret etmedim konu sahibinin tarzıyla cevap verdim

Yo ben gayette okudum anladım.
Siz kendi içinde Bulunduğunuz önyargılardan çıkıp düzgün bir okuyun isteseniz yeniden.

Yo ben gayette okudum anladım.
Siz kendi içinde Bulunduğunuz önyargılardan çıkıp düzgün bir okuyun isteseniz yeniden.
Niye konu sahibinin mükemmel bir üvey anne olacağım cümlesi vardı da senden tam bir üvey anne olacak sözüne alınmasına haklı görüyorsunuz
Düzgün okumayı nilgün bodur fanlarından öğrenecek değilim

Kendileri ikinci eş olan arkadaşlarımız özellikle bazı yorumlara tepki göstermişler ama bu konu sizinkiyle aynı değil çok fark var. Konu sahibi arkadasımız daha 19 yaşındayken peşine düşen 3 çocuklu adamdan bahsediyoruz burada. 19 yasında bir genç kız ve 3 çocuklu koca adamdan bahsediyoruz. Toy ve tecrübesiz kızı bir şekilde etkilemiş ne şekilde etkilemiş bilmiyorum artık. Aradaki yaş farkını hiç söylemiyorum bile.
Yukarıda 2 arkadas bana da laf dokundurmus ama etiketleyıp polemik yaratmayacağım. Kimsenin kimseye iftira attığı yok. Ben 19 yasındayken 3 çocuklu adam bana gelse aşkını ilan edip tahta oturtup kafama taç taksa dahi , sen ne diyorsun amca yürü git çocuklarınla ilgilen derdim. Kendim çocuktum zaten o yaşta . O yasta adam 19 yasındakı genc kızla ne paylasabılır Allah aşkına az mantık cercevesınde düşünelim . Adama söylenecek daha çok söz var da banlanmak istemiyorum.
Son olarak da konu sahibi ister kız ister öfkelen ama o adamla mutlu olamazsın. Kendi yasına kendı konumuna uygun bekar birini bul onla evlen ılklerıni senle yaşasın. Sana düşmanlık olsun diye yazmıyorum kendini yakma . Davul bile dengi dengine. Bu da bu konuya son yorumumdu.

İnsanlara seviyesiz demek algılamıyorsun demek sizin için hakaret sayılmıyor sanırım
O mesajları beğendiğinize göre

Burda sanirim 2.esler birbirini likelayacak diye ara sira da konu sahibi gelip bize laf sokacak diye biz konusamiyoruz ama oyle bir dunya yok. Kaldi ki bizim derdimiz 2.es meselesi de degil konu sahibinin tutumu ve verdigi cevaplar.
Evlenecek orayi anladik bu kendi karari bize danisacak hali de yok orasi da tamam ama israrla konuyu kapattirmak gibi bir eylemi yok. Derdi tam olarak ne orayi anlamadim? Boyle dedim diye ins.ozelden yazmaz beni cozmus nasilsa ama keske kendini bir cozse de rahatlasa

Güzelim umarım adam evliyken adamla goruşmemişsindir.Yuva yikanin yuvası olmazdaEger ki bosandiktan sonra tanistiysan alnin ak bir sekildr tabiki icin rahat ewlenebilirsin.En azindan cocuklar karsi ciktiginda annenizle bosanmisti bitmisti dersin

"
Birinden darbe yediysem intikamımı alana kadar soğumaz içim kurar dururum kafamda, erkek arkadaşımın 2. karısı olacağım yakın zamanda ve hala her gece şey diyorum acaba onu daha mı çok sevdi acaba aklına o geliyor mu 5 senedir kurtulamadım bu kuruntudan.

Sesi tuhafsa hemen aldatıyorsun diye saldırıya geçiyorum...
Kimseye hiç bişeye güvenmiyorum... "

Evet bu da konu sahibi arkadasın yaptığı eski bir paylaşım.
Adamla 5 yıldır beraberim demiş yani adamın karısı yeni doğum yaptığında bunların ilişkisi başlamış.
Konu sahibi bizi bır daha aptal yerine koyma sandığından daha akıllıyız, neyın ne olduğunu bız basında anladık zaten.

eger bu dogruysa tabiki o cocuklar sorumlu tutar tabiki o eşin ahı cikar. Burada bircok ikinci eş kendi yerine koyarak destek cikti ama ben de şüpheleniyorum 19 yasinda ne isi var 3 cocuklu adamla.. Yuva yikanin yuvasi olmaz olmasin da.
O adama da yaziklar olsun. Ki zaten 50 yasina gelince konu sahibi daha genc olacak bakalim o zaman adamin cocuklari evleneceginde kendini cocuklara ezdirmeyen konu sahibi düğünlerine gitmesine izin verecek mi?
Umarim dogru değildir yoksa yorum bile yapmak istemezdim.

Söylediklerinden o sonuç çıkıyor. Burada 4 yıldır adamın hayatının merkezındeyım 4 yıldır beraberim diyor, ama baska konuda 5 yıldır beraberim diyor. Adamın küçük çocuğu 6 yasındaymış . Yani ne oldu da adam birdenbire üçüncü çocuğunu doğuran karısından lohusayken anlasamayıp ayrılmaya karar verdi.

baska seyler de okudum kuran hatmi yapan cocuklar icin calisan elhamdülillah rabbim inşaallah kelimelerini kullanan mazbut bir kiz imaji veren birinden beklenmeyecek seyler

Burayi zaten cok sukur hepimiz anladik. Konu sahibinin anlamadigi sey bizde zeka geriligi ya da algilama sorunumuz olmadigi. Evliyken hayatinda olmasini da anlarim bir yere kadar onaylamasam da! nihayetinde herkesin kendi tercihidir ama burda butun ipuclari varken israrla bize gerizekali muamelesi yapmasi? Belki kendini cok zeki saniyor arkadas bu da muhtemel. Anlamadigi su burda herkes onun gibi olamaz ve istedigi cevaplari veremez. Bu hakaret degil. Cok okuyan cok bilen insan kurdugu cumlelerde kullandigi takilarin ne anlama geldigini biliyor olmasi lazim. Ne de olsa sabahtan beri kitap tavsiyeleri veriyor Bunu biz iftira ve hakaret amaci ile yapmiyoruz kendi yazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…