İkinci eş olmak.....

Çocuklar Bana Rahatsızlık Vermeye Çalışırlar Mı?

• Kesin sorun yaparlar!

• Babaya bağlı...

• Yapmazlar.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu nasıl bi sorudur ya, ı kadar 2. Evlilik yapan var illa özel bir neden mi olmalı
Kesinlikle katılıyorum. Benim de eşimin ikinci evliliği benimle olan. Tabikii hemcinslerimizi korumalıyız ama sitede kim ikinci evlilik konusu geçse illa kesin erkek suçlu kesin erkek kötü diyor. Nasıl bu kadar eminler ve kesin konuşuyorlar bilmiyorum . Hem de genelleyerek. Vallahi benim eşim gayet düzgün efendi..Bir kere evlilik yapıp boşandı diye kötü biri olarak hiç yargılamadm tanıştığım da. Sadece eşimin anlattıklaryla da hareket etmedim . İyice araştırdım herşeyi..şükür mutlu bir evliliğim var

Bana da öyle geldi, birde kendimi ezdirmem demis konu sahibi sanırsınız karşısında düşmanlar kol geziyor

İnşaallah çok mutlu olursun canım, her şey kader kısmet bazı insanlar bunu anlamıyor işte hep 2.este özel bi neden arıyorlar , gerçekten kötü eşler olacağına inanıyorum ama içlerinde iyisi de vardır elbet, birde 2. Eş seçiminde özel bir neden mi olacak bazen hiç anlamıyorum

Bu nasıl bi sorudur ya, ı kadar 2. Evlilik yapan var illa özel bir neden mi olmalı
vardır elbet ama benim için bir neden olmalı 3 çocuklu bir evliliği bitirmek için
ülkemizde bir kadın hele bu anne ise kolay kolay yuvasını dağıtmaz ki kadın biraz daha naif duygusaldır
bir evlilikte ilk erkeği sorgular neden ararım
ha evlilik bozulmuş ise ikinci evlilikte muhtemel davranışlar tekrar eder sorun çıkarır

Teşekkürler canım hepimiz mutlu olalım inşallah seninle aynı düşüncedeyim.

Ya ona kalsa yapamazlar izin vermem diyor başka bir şey demiyor.
Babama da aynı şeyi söylüyor, öyle bir şey yok diyor ama ne biliyim...
Böyle arkadaşıma diller döken,pervane olan adam,şimdi"o eşyayı alacaksan kızıma sor önce,oğluma ben saygılı ol diyemem,ne olmuş suratına kapıyı çarptıysa,o kadar da inceleme herşeyi,sosyeteden mi geldin"diyebiliyor rahatça yayıldığı yerden.
Evlenmeden hepsi prens,iş nikahtan sonra kurbağaya fareye dönüşüp dönüşmemesinde:)

İkinci eş olmak değil de cocuklu adama ikinci eş olmak büyük sıkıntı, burada bu konuyla ilgili o kadar konu açıldı, pişman olmayanı görmedim

Bana hic denk gelmemissiniz herhalde
Hic pisman degilim , tam tersi iyi ki diyorum , iyi ki cikmis karsima ve iyi ki evlenmisim

Bana hic denk gelmemissiniz herhalde
Hic pisman degilim , tam tersi iyi ki diyorum , iyi ki cikmis karsima ve iyi ki evlenmisim
Yanlış hatırlamıyorsam sizin de ikinci evliliğiniz ve zaten bir çocuğunuz vardı, konu sahibinin durumuyla aynı değil sizinki bana kalirsa.
Mutluluğunuz daim olsun:)

ülke şartlarında bir kadın yuvasını kolay kolay dağıtmaz
buna sosyo kültürel etki ekonomik özgürlük erkeklerimizin baskın olması etkidir
ülkemizde erkek profili baskındır
erkek şiddet uygular erkek eşit şartlarda yaşamayı kabul etmez
çocuklardan bağamsızdır
ailesine saygı aidiyet bekler
ki ülkede kadın cinayetleri bu duruma örnektir
bu sebepten ben erkeği hep sorguladım sorgularım
tabiki istisnalar kaideyi bozmaz Cileklivanilinn kadın erkek eşitliği eşit şartlatda geçerlidir ne zaman daha adil bir hayat o zaman daha adil bir yorum

Yanlış hatırlamıyorsam sizin de ikinci evliliğiniz ve zaten bir çocuğunuz vardı, konu sahibinin durumuyla aynı değil sizinki bana kalirsa.
Mutluluğunuz daim olsun:)

Tesekkur ederim guzel dileginiz icin
Ilk evliligim olsaydi da aynisi olurdu , burada kisiler cok onemli
Konu sahibine ne dense bos cunku onu da adami da tanimiyoruz , cocuklu evliliklerde is ebeveyn kim ise ona dusuyor ve o cocuklarin anne yada babasina , ucunun de olgun oldugu durumlarda gayet mutlu evlilikler yasaniyor

Benim en yakin arkadasim ilk evliligini cocuklu bir adamla yapti ama adam o kadar iyi yonetti ki , adamin cocugu arkadasima annecim diyor anne bile degil , olay tamamen adamda bitiyor

Çocuklar kısmı beni ürküttü açıkcası..
Ben bekarım ama burada 2.evliliğini yapmış kadınları çok okudum ve evlendikleri adamların genelde 1 çocuğu vardı ve ondan bile veryansın ediyorlardı. Çocukla anlaşamıyoruz, annesi bana karşı çocuğu çok dolduruyor, çocuk sürekli ilgi bekliyor hafta sonu hiç bize kalmıyor vs.
Bir de siz çocuk düşünüyorsunuz eğer aynı evde olacaksa etti mi sana 4 çocuk adamın 3 çocuğu var değil mi?
Bana 3 çocuk çok riskli geldi, biriyle hadi çabaladınız anlaştınız 2 tane daha var, bilemedim..
İyi cesaret ama bence hayır..

Bu forum; bile isteye sizin gibi evlenip birkaç ay sonra "Eşimin ilk evliliğinden olan çocuklara bakmak zorunda mıyım, çocuklarla ilgilenmesi gereken kişi annesi değil mi ben neden ilgileniyorum, eşimin ilk evliliğinden olan çocukları artık hayatımda istemiyorum vb." sözleri çok duydu. Ben bu tip durumlarda ne eski eşe, ne kocaya, ne yeni eşe üzülürüm. Sadece çocuklara üzülüyorum ne yazıkki...
Tek diyebileceğim şey; kaldıramayacağınız yükün altına girmeyin. En kötü ihtimali dahi hesap edin, katlanabilirim diyorsanız yola çıkın. Sonra konu açıp hayatınızdan şikayet ettiğinizde alacağınız tepkilere kızmayın.

Tanıdığım hiç evlenmemiş bir bayan, eşi vefat etmiş bir adam ile evlendi. Adamın çocukları da vardı. Ama yaşları lise çağındaydı. Çocuklar o kadar benimsediler ki kadının annesine anneanne bile diyorlardı. Ne zaman görsem kadının yanındalar. Bilmiyorum biraz da sizin ve çocukların mizacıyla ilgili bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…