- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi cactuslove_
-
Bu nasıl bi sorudur ya, ı kadar 2. Evlilik yapan var illa özel bir neden mi olmalıçocuklarının anasını neden bırakmış sizi özel yapan ne
Iyi bir adam,iyi bir baba, iyi bir koca olsa ilk eşi ile neden ayrılsınlar??
Kesinlikle katılıyorum. Benim de eşimin ikinci evliliği benimle olan. Tabikii hemcinslerimizi korumalıyız ama sitede kim ikinci evlilik konusu geçse illa kesin erkek suçlu kesin erkek kötü diyor. Nasıl bu kadar eminler ve kesin konuşuyorlar bilmiyorum . Hem de genelleyerek. Vallahi benim eşim gayet düzgün efendi..Bir kere evlilik yapıp boşandı diye kötü biri olarak hiç yargılamadm tanıştığım da. Sadece eşimin anlattıklaryla da hareket etmedim . İyice araştırdım herşeyi..şükür mutlu bir evliliğim varBu nasıl bi sorudur ya, ı kadar 2. Evlilik yapan var illa özel bir neden mi olmalı
Bana da öyle geldi, birde kendimi ezdirmem demis konu sahibi sanırsınız karşısında düşmanlar kol geziyorÇocuklar küçük ve 4yildir birlikteyiz dediğiniz için bende evliyken beraber olduğunuzu düşünüyorum. Bu yüzden evet çocuklar büyüyünce sizden nefret edip, ayrılığın sebebi olarak sizi görecekler.
İnşaallah çok mutlu olursun canım, her şey kader kısmet bazı insanlar bunu anlamıyor işte hep 2.este özel bi neden arıyorlar , gerçekten kötü eşler olacağına inanıyorum ama içlerinde iyisi de vardır elbet, birde 2. Eş seçiminde özel bir neden mi olacak bazen hiç anlamıyorumKesinlikle katılıyorum. Benim de eşimin ikinci evliliği benimle olan. Tabikii hemcinslerimizi korumalıyız ama sitede kim ikinci evlilik konusu geçse illa kesin erkek suçlu kesin erkek kötü diyor. Nasıl bu kadar eminler ve kesin konuşuyorlar bilmiyorum . Hem de genelleyerek. Vallahi benim eşim gayet düzgün efendi..Bir kere evlilik yapıp boşandı diye kötü biri olarak hiç yargılamadm tanıştığım da. Sadece eşimin anlattıklaryla da hareket etmedim . İyice araştırdım herşeyi..şükür mutlu bir evliliğim var
vardır elbet ama benim için bir neden olmalı 3 çocuklu bir evliliği bitirmek içinBu nasıl bi sorudur ya, ı kadar 2. Evlilik yapan var illa özel bir neden mi olmalı
Teşekkürler canım hepimiz mutlu olalım inşallahİnşaallah çok mutlu olursun canım, her şey kader kısmet bazı insanlar bunu anlamıyor işte hep 2.este özel bi neden arıyorlar , gerçekten kötü eşler olacağına inanıyorum ama içlerinde iyisi de vardır elbet, birde 2. Eş seçiminde özel bir neden mi olacak bazen hiç anlamıyorum
Böyle arkadaşıma diller döken,pervane olan adam,şimdi"o eşyayı alacaksan kızıma sor önce,oğluma ben saygılı ol diyemem,ne olmuş suratına kapıyı çarptıysa,o kadar da inceleme herşeyi,sosyeteden mi geldin"diyebiliyor rahatça yayıldığı yerden.Ya ona kalsa yapamazlar izin vermem diyor başka bir şey demiyor.
Babama da aynı şeyi söylüyor, öyle bir şey yok diyor ama ne biliyim...
Bir kadın için de aynısını söyleyebilir misiniz acaba? Bu ne saygısızlık ya.kesinlikle bir adam boşanmış ise hele çocuklu ise benim için mimlidir
ülke şartlarında kadın profilini anne yi değerlendirmenizi rica etsemBir kadın için de aynısını söyleyebilir misiniz acaba? Bu ne saygısızlık ya.
İkinci eş olmak değil de cocuklu adama ikinci eş olmak büyük sıkıntı, burada bu konuyla ilgili o kadar konu açıldı, pişman olmayanı görmedim
Yanlış hatırlamıyorsam sizin de ikinci evliliğiniz ve zaten bir çocuğunuz vardı, konu sahibinin durumuyla aynı değil sizinki bana kalirsa.Bana hic denk gelmemissiniz herhalde
Hic pisman degilim , tam tersi iyi ki diyorum , iyi ki cikmis karsima ve iyi ki evlenmisim
Yanlış hatırlamıyorsam sizin de ikinci evliliğiniz ve zaten bir çocuğunuz vardı, konu sahibinin durumuyla aynı değil sizinki bana kalirsa.
Mutluluğunuz daim olsun:)
Canlar , ikinci eş olacağım ve bu durum beni ürkütüyor.
Ürküttürüyorlar daha doğrusu herkes ilk eşinden olan çocukların bana kötü davranacağı , biraz akılları erince annelerinden ayrılma sebebi olarak beni göreceklerini rahatsızlık vereceklerini söylüyor. Hayatımda ki adama bakıyorum peşimde pervane yıllardır, hayatının merkezi benim. Asla beni üzmelerine izin vermez gibi geliyor bana ve tanıyanlara ama bilemiyorum...
Bende kendimi asla ezdirmeyeceğim için daha mı büyür olaylar bilemiyorum ki ya...
2.Eş Olan var mı aramızda? Çevresinde olan veya? Nelere dikkat etmek gerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?