bilsen işyerinde ne engelleri atlattık, müdüre bile rest çekti ama müdüre yaptığını bir şu kadına yapamıyor![]()
eski eşler kıymetli oluyorlarmış demekki... tatlım sen kaç yaşındasın bu arada :)...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilsen işyerinde ne engelleri atlattık, müdüre bile rest çekti ama müdüre yaptığını bir şu kadına yapamıyor![]()
eski eşler kıymetli oluyorlarmış demekki... tatlım sen kaç yaşındasın bu arada :)...
ben 33 sevgilim 42 cnm. küçük de değiliz yani ki böle oyunlarla uğraşalım
bizimkinde gurur denen bişey yok inan kendimi bazen onun yerine koyuyorum asla böyle şeyler yapamazdım bittiyse bitti daha ne arayıp yüzsüzleşcem kime niye yapıyolar belli değil kendinemi yapıyo döner diye böyle yapıp kim kime döner acaba bize yapıyo huzursuz etmek için artık 4sene oldu daha niye uğraşıyosun ben artık alıştım ama eşim hala alışamadı numarasını gördükçe çıldırıyo zamanında eşim ne küfürler etti ağza alınmıcak kelimeler kullandı aramasın diye yok olmuyo ne dersen de onlar yine yapıcaklarını yapıyolar kesinlikle olan çocuklara oluyo Allahtan büyük kız farkında olanların ama nede olsa annesi tabikide annesinden yana olacak babasıda bende büyüdükçe farkında olacaklarını düşünüyoruz bakalım
takip edemedim yahu. eski sayfada kalmışım. :)
kızlar size tavsiyem, çok ama çok düşünün. pişmanlık olmasın sonradan. sevgili ya da nişanlısınız, gerçekten çok ama çok iyi düşünün. eşimin evlenmiş olması benim için şu an büyük sorun. eskiden öyle değildi zamanla sorun oluyor. çoğu günlerde hep " benim de hakkım değil miydi ... ? " şeklinde sorular soruyorum. bununla bir muhasebe içindeyim. bunu hissedip sorgulamaya başlarsanız inanın sonrasında hayatınızı mahvettiğinizi düşünüyorsunuz.
al işte ne bu yaa şimdi sırası değil kii içim parça parça çok kötüyüm beenama sevgime yenilmek istemiyorum tekrardan. çünkü aynı sorunlar hep vardı yine olacak
![]()
peki ya bu içimizdeki sevgi. daha bugün 3.gün ama içimin acısından duramıyorum saatlerdir. düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor
anladım canım, seviyorsun belli. kendisiyle bir kere daha konuşabilirsin. içindeki duyguları dök, şu an neler yaşadığını anlat ama eski sorunlarla da devam edemeyeceğinden de bahset özellikle. hem o nasıl ki bu günlerde ?
o çalışıyor içerde şu an. bana müzik seti ısmarlamıştık o geldi kargoyla. onla ilgilendi. kargo onun adına gelmiş. soğuk değildi.. ama kaç kere ayrılıp barıştık hatırlamıyorum bile, sorunlar hep var hiç yok olmadı ki, şimdi barışsam bile yine aynı şey yine aynı şey.sorun kabullenilmedikten, tavır koyulmadıktan sonra evlenince de aynen senin yaşadıkların bende tekrar edecek. diyorum ya sen benim gelecekteki halimsin diye :) galiba en iyisi zamana bırakmak haklısın...
günaydın kızlar,
bizim bitti inşallah sizler sorunlarınızı çözersiniz bizim yaşadığımız sonu yaşamazsınız.sorunları kabullenmiyor halen, paranoyak olmakla suçluyor beni. bir de korkaksın şölesin bölesin dedi yargıladı yaraladı eleştirdi, daha da çok kırıldı kalbim. ama eğer yanınızda olan,size hak veren destek olan bir eşiniz varsa asla pes etmeyin..
sizleri takipte olacağım yine, Allah yardımcınız olsun![]()
ayrıldınızmı canım hakkında hayırlısı olsun
evli olmayan arkadaşlar, unutmayın mecbur değiliz bunları çekmeye,sadece ve sadece sevdiğimiz için katlandık ve katlanıyor bazılarımız. ama asla mecbur değiliz. sorunları çözmekle yükümlü olanlar sevgililer eşler. sorumluluk onların, biz kimseye mecbur değiliz.ne yaptıysak sevgimizden yaptık.onlara olan mecburiyetimizden değil. ama bir yere kadar...evli olunca durum değişir tabi. o konuda evli olmadığım için yorum yapamıyorum...![]()
günaydın kızlar,
bizim bitti inşallah sizler sorunlarınızı çözersiniz bizim yaşadığımız sonu yaşamazsınız.sorunları kabullenmiyor halen, paranoyak olmakla suçluyor beni. bir de korkaksın şölesin bölesin dedi yargıladı yaraladı eleştirdi, daha da çok kırıldı kalbim. ama eğer yanınızda olan,size hak veren destek olan bir eşiniz varsa asla pes etmeyin..
sizleri takipte olacağım yine, Allah yardımcınız olsun![]()
tabi kimse kimseye mecbur değil, plansız gebeliğim olmasaydı hayatımı farklı şekilde yönlendirirdim. bu demek değil ki ilerde böyle olmaz, olabilir. sineye çekmek zorunda değil kimse, mutsuzluğa katlanmak zorunda da değil. hayırlısı neyse o olsun, inşallah ne diyelim.
bu konuda böyle suçlamalar yapmasına hak veremedim. hayırlısı inşallah canım, böylesi daha iyi olur. biraz sıkıntı yaşayacak, üzüleceksin belki ama bir bir ömür boyu üzülmekten, sorunlu bir beraberlik, evlilik geçirmekten çok ama çok daha iyi.
günaydın canım, bu kararı aldıktan sonra çok rahatladım bir de ben suçluymuşum gibi geçmişte işyerinde yaşadığımız sorunlar yüzüme vuruldu sen o zamanlar napabildin ki şimdi bana birşey yapmıyorsun diyorsun, korkaktın kaçtın hata bende ki senin arkanda durdum denildi. ortada senin paranoyalarından başka birşey yok denildi. ne çabalarla neler atlatarak bu ilişkiyi yürütmeye çalıştığımı anlamadı. sağlık olsun napalım. şu lafları duyduktan sonra ilerisini düşününce aldığım kararın doğruluğunu binlerce kez daha anlıyorum.
günaydın canım. anlamıyor bu erkekler, anladığında da çok geç oluyor. harem mi kuracaklar anlamıyorum ki. sen böyle üzülürken bu tür suçlamalar yapmasına anlam veremedim. hayırlısı diyelim canım.