Ikinci Eş olmak?

Çocuk varsa düğün-nikah fotoğrafları da atılamaz, atılmamalı.
Bunlar çocuğun hatıraları. İleride o sahip çıkacak onlara.
Ben de babamın fi tarihinden kalma eski fotoğrafları, yadigar eşyaları, saati falan hep var. Annem atmamış benim için saklamış Boşanma yeniden evlenme durumunda babamın fotoğraflarını yada evlilik fotoğraflarını atsalar ciddi olay çıkarırım.
Saçmalıyorsunuz bu nedenle

Fotografa tahammulun yok yeri gelecek bunlar cocugu icin gorusecekler konusacaklar ona nasil tahammul etcen adamin hayatini zehretceksen hic girme hayatina..

Valla canım çocuklu boşanmış biriyle evleniyorsun herseyin farkında olman lazım. Sonuçta bir çocuk var eninde sonunda iletisime çocuk için geçecekler. Eğer kaldiramayacaksan evlenme sonra çok pisman olan sen olursun.

Bu arada benim konuştuğum kişi de başindan bir evlilik geçtigini ve 2 sirin kizi olduğunu söylemişti ,bana gönderdiği resimlerden birinde eski karisi da vardi ama kadina kadin demek haksizlik olur,iki cocuğa rağmen taş gibi birseydi- maşallah :)
Normal bir insan nasil tepki verirdi bilmiyorum ama ben 'çocuklarin senden uzak olduğu için şanssizlar ama en azindan harika genlere sahipler' demiştim
Evlenir miyiz? Hiç sanmiyorum, ama öyle bir evreye gelirsem (o veya başka bir bekar baba ile) sorun çıkartmayacağima inaniyorum. İleride ben de bekar anne konumuna gelirsem (ki insanlik hali) hayatima alacagim adamin aman evinde resmin var-cocuğu birakmaya yalniz gitme tarzo cümleler kurmasini istemezdim.

Başlığı görünce evli bir adama kuma gideceğinizi sandım valla. Adı üstünde boşanmış, ama o bir baba. Elbette çocuğuna karşı sorumlulukları var.

İyi ölçüp tartmak lazım. Sen sabırlı olursan, adam da adaletli olursa bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Tabi kadın arıza değilse.

Arkadaşlar çocuk 18 yasında ve üniversiteye başladı bu sene küçük bir çocuk değil benim varlığımdan haberdar evleneceğimizi de biliyor hatta Düğüne de gelecek evde bulduğum resimler küçüklük resimleri daha önce ki yıllarda çekilmiş eski eşte var ama resimlerde Çocuğum için sakladım dedi

Canım senin için büyük bir çocuk olabilir ama anne baba gözünde sevgiye şefkate muhtaçtır her yaşta. Ki öyle de zaten.

Yani takılmam gereksiz mi

40 yaşındayım 40
Annemde babamda öldüler
Hala bakıyorum resimlere diyorum ama yorumları dikkate almıyorsunuz:))
Ayrıca eşimin ilk eşiyle ortak iki çocuğu var, bir çok anıyı annelerinin yerine ben saklıyorum çünkü bu benim geçtiğim bir yol. Şunu kabullenin o insanlar bilmem kaç yıl birlikte bir hayat yaşadılar, evlatları var asla iki yabancı gibi olamazlar. Bunu kabullenemeyecekseniz bu yola girmeyin. Eşimin kızı 18 oğlu 13 yaşında, görüşme gerektiren bir sürü durum oluyor mesela geçen gece oğlu hastalandı eşimi hastaneye çağırdılar ve gitti sabaha karşı geldi. Dönerken sakın gece gece taksiye binmelerine izin verme eve bırak dedim, yahu siz kanka mısınız dedi dalga geçti benimle:)) bunlar olağan şeyler ya kabulleneceksiniz ya da başlamayacaksınız

Ee yani? 18 yaşında oldugu, buyuk olduğu için gecmisteki küçüklük fotoğraflari yok edilsin mi istiyorsunuz nedir? Adam aciklamis işte; hatıra diye sakliyormus. "Artik büyümüş bu çocuk; hatiraya ihtiyaci yok" diye mi dusunuyorsunuz? Hayret bir sey.

Ben ikinci eşim , eşimin ilk evliliginden bir oğlu var , allah sağlıklı ömür versin . Normalde çocukla aramız çok iyi bize geldiğinde keyifli zaman geçiriyoruz her zaman birlikte birşeyler yapıyoruz . Ama bezen annesi kıskanıp çocuğu doldurup gönderiyor henüz 12 yaşında ve evde huysuzluk yapıyor biz sakin davrandıkça çocukta sakinleşiyor . Sonuçta Çocuğun suçu yok, onun hazımsız olan annesi ve çocuğu babaya karşı maddi manevi bir güze kullanıyor , sabırlı davranıyoruz annesi hakkında kötü konuşmuyoruz dikkat ediyoruz . Çocuğun annesi o kadar hazımsız ki eşimin ailesi ile evli oldukları dönemde bile görüşmediği halde şu anda bizi huzursuz etmek için oğlunu kullanarak eşimin ailesine gezmege gidiyor . (Eşimin aileside ayrı bir problem ). Şimdi siz sadece eski fotoğraflarda bu kadar düşünüyorsanız yol yakînken hiç bulaşmayın derim , boşanan insanlar evliliklerinden ayrılıyorlar anne , baba olmaktan degil her zaman hayatınızda olacak bu kişi çok çok sabırlï olmanız gerekiyor çok iyi ďüşünün siz .

Düğün fotolari,hamilelik fotolari babasiyla cektirdigimiz fotolari duruyor yani niye atayım çocuğumun görmesi gerekliydi ve kaldirdim arada bakiyor.Onun bizim parcamiz oldugu,önceden bir ailesi oldugu gercegini sadece fotolarda gormesinin ne sakincasi var.

çocuğun annesi değil demedim zaten dikkat ederseniz evde onunda resimlerinin olması normal mi dedim?

belirli bir mesafe çervcevesinde elbette ki gerekli durumlarda görüşürler ben ona birşey demiyorum zaten

benımde anne babam ayrı o yuzden annesı babası ayrı çocukları anlayabılıryoum merak etmeyın

çocuğu küçük değil 18 yasında devamlı hergun hergun görüşmeyecekse kabul ederım ama hergun görüşürse tabı kı rahatsız olurum

40 yıllık eşi ölmüşse evlenmeseymi ikinci kadının da baska kadının resmını ıstememe hakkı var bence duvarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…