Arkadaşlar çocuk 18 yasında ve üniversiteye başladı bu sene küçük bir çocuk değil benim varlığımdan haberdar evleneceğimizi de biliyor hatta Düğüne de gelecek evde bulduğum resimler küçüklük resimleri daha önce ki yıllarda çekilmiş eski eşte var ama resimlerde Çocuğum için sakladım dedi
Yani takılmam gereksiz miCanım senin için büyük bir çocuk olabilir ama anne baba gözünde sevgiye şefkate muhtaçtır her yaşta. Ki öyle de zaten.
Yani takılmam gereksiz mi
Yani takılmam gereksiz mi
Arkadaşlar çocuk 18 yasında ve üniversiteye başladı bu sene küçük bir çocuk değil benim varlığımdan haberdar evleneceğimizi de biliyor hatta Düğüne de gelecek evde bulduğum resimler küçüklük resimleri daha önce ki yıllarda çekilmiş eski eşte var ama resimlerde Çocuğum için sakladım dedi
Ohoo şimdiden bunlara taktıysan yarın birgün eski eş çocuğu almaya geldiğinde eşin günaydın dese sorun çıkartırsın.
Bunlara katlanamayacaksan hiç o toplara girme.
çocuğun annesi değil demedim zaten dikkat ederseniz evde onunda resimlerinin olması normal mi dedim?Yani boşandılar diye çocuğun annesi olmayı bırakmadığına göre bırakın kalsın fotoğraflarda...Bazen hayret ediyorum gerçekten,ne yapmasını bekliyorsunuz fotoğrafları mı yırtsın ?
Bence böyle şeyleri bile takıyorsanız biraz daha düşünün,hatta baya düşünün.
belirli bir mesafe çervcevesinde elbette ki gerekli durumlarda görüşürler ben ona birşey demiyorum zatenbir kere şunu kabullenmeniz lazım, çocuğu olan iki bireyin birbirinin hayatından çıkma olasılığı yok, bunu kabul edemicekseniz evlenmeyin açık ve net. O çocuğun düğünü olcak, evine ilk yemeği olcak, çocuğu olacak ve eski eş ile nişanlınız hep bir araya gelecek, resimlere bile katlanamıyosanız evlilik işini bir daha düşünün, bir evladı " babam gelirse eşi gerginlik çıkartır mı?" sorusunu düşünmeye mecbur bırakmayın.
benımde anne babam ayrı o yuzden annesı babası ayrı çocukları anlayabılıryoum merak etmeyınKendinizi çocuğun yerine koyarsanız anlarsınız. Bir çocuk ayrı da olsalar anne babasıyla mutlu aile fotoğrafları olsun ister, annesine babasına ait anılar ister. Bu sebeple ayrılık olsa bile eğer çocuk varsa evlilik fotoğrafları dahil atmamaktan yanayım ben de. Bunun eski eşi düşünmekle ilgisi yok, çocuğun mutluluğuyla ilgisi var
çocuğu küçük değil 18 yasında devamlı hergun hergun görüşmeyecekse kabul ederım ama hergun görüşürse tabı kı rahatsız olurumeğer çocuğu ve ilk eşin varlığını kabullenemeyecekseniz bu işe hiç bulaşmayın, ortada bir çocuk var, ilerde bir nedenle o çocuk sizinle kalabiilir bunu göze alabiliyor musunuz?
çocuğun hastalığı, mezuniyeti, sünneti, sözü, nişanı, düğünü, çoluğu, çocuğu derken bu adam eski eşiyle ömür boyu belirli periyodlarla aynı ortamda bulunacak bunu kabul edebilecek misiniz?
Onu unutamasa ya da kafasından cikaramasa niye sizinle bi evlilik düşünsün ki ? Ortada bi çocuk var . Olağan bi şey. Evlenince evinizde olmasını istemeyebilirsiniz fotoğrafların. Haklı olabilirsiniz bi bakıma. Ama annesiyle ilgili herşeyin özellikle siz geldikten sonra evden gitmesi çocukta size karşı nefret oluşturabilir. Bunu istemezsiniz eminim ki. O yüzden bırakın dursun. Gormeyeceginiz bi yere kaldirirsiniz
40 yıllık eşi ölmüşse evlenmeseymi ikinci kadının da baska kadının resmını ıstememe hakkı var bence duvarındabazen ilk eslerede uzuluyorum.adamin birinin 40 yillik esi ölmus duvarda bir resmi varmis adamin yeni evlenecegi kadin o resim ordan kalkmazsa eve girmem demis..evet bu olaya herkez farkli bakabilir ama herseyden once insan yillarina paslastigi insana biraz vefali olabilmeli bence.resmi olsa ne olur ustelik cocugu varmis resimde gonlunde bittiyse kagit parcasi ne ifade eder ama yok bence gonlunde diyorsaniz o zaman hic hayatiniza almayin surekli kiskanclik yapacaksaniz hayati kendinizede kocanizada zehir edersiniz..ne mutlu dusmanca ayrilmamis evladina gosterecek resmi var illaki kanli bicaklimi ayrilik olmali evliliklerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?