• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci eş ve ilk eşimden olan oğlum.

Niye kendi çocuğuna değil sizin oğlunuza yapıyor
Demekki çocuğu evde istemiyor
İnsanlar sarhoşken gerçek kişiliklerini ortaya koyar
Oğlumu bu adamın ezip büzmesine izin vermezdim
Birde tam birilerini örnek alacak yaşta
Çocuğun örneği bu ağzının ayarı kaçmış pis sarhoş mu olsun?

Bağımlılık tedavisi çok zor bir şey. Kişi istese bile bırakamayabiliyor.
Ayrıca içince niye kendinden olma çocuğa bağırmıyor da diğerine bağırıyor? Demek ki içinde var. İkinciye yanlış seçim üzgünüm. Boşanmazsanız yazık olur o cocuğa.

Hala yazıyorum çocuğunuz tehlike altında bu kocanızında çocuğun günahını alıp ettiğini bulması an meselesi gibi.yaşları yakın olsa 12yasındakı oğlunuzu dövdürmeye çalışırdı küçük oğluna direk küçük oğlunuzu kışkırtıp büyüğünü evden kovmanın yollarını arardı.küçük oğlunuza da baba olacağı şüpheli.

Alkol bosuna gunah degil kardesım. Kısıye ozel kural cıkamayacagı ıcın herkese gunah işte. Bak nasıl boyle bı adam oluyor dıyorsunuz. Allaha bin şükür böylw bir dinin içinde doğduk. Kisinin kendi vucuduna verdigi her zarar mekruh. Emanet cunku can. Ne derin anlamlar yatıyor altında. Allahtan korkan yasaklarını yaomayandır. Allahın yasakladıgı her sey bızım ıcın en iyisi ve dusunulmus olanı zaten. Allahtan korkusu olsjn erkeklerın once.

ben bu adami cok iyi taniyorum.
gozunun yasina bakma bosa arkadasim yoksa bir gun alkolluyken diger oglunu elinden almak zorunda kalabilirsin.
içince küheylana dönüşen insandan kork.

Ya milletin camlarını kırması bir yana, benim evladımın canını sıkıp onu hor görüyorsa zaten boşanırım.

Alkolü bahane etmesin kendine. Esin düpedüz sorunları olan biri. Milletin camını çerçevesini indirmeler, kendine muhtaç küçücük çocuğa kötü davranmalar...dupeduz sorunlu ve kötü bir insan. Siz aslında bu konuyu açarken onun halen düzelip düzenleyeceğini, evliliğinizin kurtulup kurtulmayacagini merak etmişsiniz ama tepki alınca zaten bosanicam sonradan 2. Oğlum onunla görüşmeye devam edecek o yüzden düzelir mi diye soruyorum a cevirmissiniz olayı. Dürüst olun. Merak etmeyin kötü muameleye maruz kalan burda sadece büyük oğlunuz. Kendi evlatlarına kötü davranmıyormuş ya beyefendi. Çok iyi baba peh peh. Lütfen şu pis herifi boşayın. Oğlunuz daha fazla yara almasin

Alkol bosuna gunah degil kardesım. Kısıye ozel kural cıkamayacagı ıcın herkese gunah işte. Bak nasıl boyle bı adam oluyor dıyorsunuz. Allaha bin şükür böylw bir dinin içinde doğduk. Kisinin kendi vucuduna verdigi her zarar mekruh. Emanet cunku can. Ne derin anlamlar yatıyor altında. Allahtan korkan yasaklarını yaomayandır. Allahın yasakladıgı her sey bızım ıcın en iyisi ve dusunulmus olanı zaten. Allahtan korkusu olsjn erkeklerın once.
Adamın içinde olanlar çıkıyor. Alkole sığınıyor. Her alkol kullanan böyle değil. Benim annem babam kocam ben kardeşlerim, kuzenlerim maaile içeriz, ağzımızdan ne kötü söz çıkar ne saçma hareketlerimiz olur. Üst katımızdaki dindar, sofu ailede her gün kavga sesi dinliyoruz, babalarının ağzından küfür eksik olmuyor ama bizde ses çıkmaz. İçtiğimiz akşamlarda da sohbet eder güleriz. Sesimizi yükseltmeyiz. Kalkıp da burda içki içen aileleri yermenin de anlamı yok.

Zaten boşanmaya karar verdim beni sanırım yanlış anlıyorsunuz. Zaten oğlumla da konuştum oğlum kesinlikle dönmek istemiyor o eve. Pedagoglarla da görüştüm yani herşeyi yaptım zaten aslında birazda dertleşmek için açtım bu konuyu. Zaten pedagog da oğlumun o evden ayrılması yönünde.
O zaman neden düzelir mı diye soruyorsunuz?Diyelim ki düzeldim tedavi oldum dedi bunu kim yaşamadan bilebilir?Yada oğlunuz gitmek isteyecek mı hayır.Karar sizin fakat dönerseniz büyük oğlunuzu götürmeyin babasına verin daha iyi.

Back
X