• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci eş ve ilk eşimden olan oğlum.

benim ve bir cok üyenin anladigi: evi simdilik terk ettim ama azicik düzelme olsa kosa kosa geri dönücem....

yok yargilamadim zaten, gördügümü söyledim. haklisiniz yargilamak bana düsmez, nasilsa bir kac yil sonra oglunuz yapacak bunu....
Kendimi çok iyi ifade edememiştim böyle durumlarda bilirsiniz ki bir kafa karışıklığı oluyor ilk defa konu açtım. Yeni değil iki aydır annemdeyim zaten ayrıca pedagoglarla da görüştüm dönmemem gerektiğini de söylediler. Her şeyin bilincinde ve farkındayım

Ben zaten bitirdim açık kapı bıraktığım yok. Böyle yorumlar gördükçe seviniyorum çok teşekkür ederim.
Kendinizi üzmeyin o güzel evladinizida üzmeyin.
İnannin hayat çok kısa hemde çok herşey çabuk geçiyor bitiyor.uzulmeyin sadece evladinizi mutlu etmeye kendinizi mutlu etmeye calisin.ben evlatlarım için yaşıyorum ve hep onalrin mutluluğu için uğraşıyorum beni bu mutlu ediyor çünkü sizde o yavru için böyle yaşayın.sizde keyfinize bakın hayatın tadını cikarin.alkolsuz bir eşle yaşamak daha güzel o alkoligi neden tepemizde tasiyasiniz baş belası edesiniz.simdiye kadar cekmissiniz.
Ben de yıllardır eşimin borclariyla terbiye oldum yıllarca uzuldum çektim benimki farkli burdan bir bayan bana bir özel msj attı onun dediğini yaptım moral buldum
Ve hayatım çok şükür 🙏🙏şu an daha iyi
Sizi anlıyorum üzüntü içindeyken insna doğru düşünemiyor.ama şu an benim gibi bakabilsen ne kadar hayatın kış oldugunu ve hayatına bakman gerektirgini anlarsın kolaylikla

Öz babasına da olsa asla göndermem, çünkü o da evli ve ayrıca şuan dönmeyi falan düşünmüyorum hatta ev arayışındayım. Haberi yok çünkü oğlum anlatmak istemiyor.

Neden?
Evliyse de evli, belki evli oldugu kadin normaldir, iyi sartlar sunar. Siz bu cocuga berbat sartlar sunuyorsunuz. Horlanma var, hakaret var, alkolik mi problemli belli olmayan bir uvery baba var ... bundan daha kotusu babasinin evinde yoktur merak etmeyin.

Size cok kizdim. Cocugunuzu elin herifi gozunuzun onunde horluyor, siz de bir sey demeden seyrediyorsunuz?? O cocugun yerinde olsam sizi affetmezdim. Ayrica siz ailece pasifsiniz sanirim, ablamin evinde cami cerceveyi kirdi diyorsunuz haydi neyse siz koca delisi olmussunuz da ablaniz su adamin agzina patlatamadi mi 1 tane? Bu adama haddini, yerini bildirecek kimse yok mu?

Ben sizin bosanacaginizi falan dusunmuyorum, tepkilerden sonra bir agiz degistirdiniz iste. Ilk mesajinizda bosanamam 3 yasindaki babaya cok duskun diyordunuz ne oldu? Agiz degistirip annemin evindeyim yazmissiniz. Ciddiyim, gonderin zavalli cocugu babasinin yanina kurtulsun. Alin gayet cozum siz de kocanizdan olmazsiniz.

Neden?
Evliyse de evli, belki evli oldugu kadin normaldir, iyi sartlar sunar. Siz bu cocuga berbat sartlar sunuyorsunuz. Horlanma var, hakaret var, alkolik mi problemli belli olmayan bir uvery baba var ... bundan daha kotusu babasinin evinde yoktur merak etmeyin.

Size cok kizdim. Cocugunuzu elin herifi gozunuzun onunde horluyor, siz de bir sey demeden seyrediyorsunuz?? O cucugun yerinde olsam sizi affetmezdim. Ayrica siz ailece pasifsiniz sanirim, ablamin evinde cami cerceveyi kirdi diyorsunuz haydi neyse siz koca delisi olmussunuz da ablaniz su adamin agzina patlatamadi mi 1 tane? Bu adama haddini, yerini bildirecek kimse yok mu?

Ben sizin bosanacaginizi falan dusunmuyorum, tepkilerden sonra bir agiz degistirdiniz iste. Ilk mesajinizda bosanamam 3 yasindaki babaya cok duskun diyordunuz ne oldu? Agiz degistirip annemin evindeyim yazmissiniz. Ciddiyim, gonderin zavalli cocugu babasinin yanina kurtulsun. Alin gayet cozum siz de kocanizdan olmazsiniz.
Aynen öyle.
Hakaret yiyip itilip kakılıp ağlayacağına öz babasında mutlu da olabilir.
Öz babası benim oğluma öyle davranamaz. Hele başka biri yapacak.

Yok kendi oğluna kötü davranmıyor. Onunda öncesinde bir evliliği oldu ve 10 yaşında bir kızı var babacım babacım diyip kızının peşinden koşuyor.

Mide bulandırıcı

Şöyle bir tiple, çocuğunuzun horlandığını ezildiğini göre göre evli olduğunuz için siz de çok midesiz bir insansınız

Cocugunuza numarami vermek istiyorum, bu adam yine saldırdığında siz de böyle ibiş gibi köşede izlerken beni çağırsın. O şişeyi o adamın ağzına çarparım

Neden?

Size cok kizdim. Cocugunuzu elin herifi gozunuzun onunde horluyor, siz de bir sey demeden seyrediyorsunuz?? O cucugun yerinde olsam sizi affetmezdim. Ayrica siz ailece pasifsiniz sanirim, ablamin evinde cami cerceveyi kirdi diyorsunuz haydi neyse siz koca delisi olmussunuz da ablaniz su adamin agzina patlatamadi mi 1 tane? Bu adama haddini, yerini bildirecek kimse yok mu?

Ablamında iki çocuğu var biz saygılı düzgün insanlarız. Bir deliyle deli mi olmayı teklif ediyorsunuz? Ayrıca pedagogla bu durumu konuştuk en iyisini yapmışsınız dedi ayrıca ben çocuğuma hakaret ettiğinde durup izlemedim nereden biliyorsunuz durup izlediğimi ? Ki siz benim anneliğimi yargılayamazsınız.

Ablamında iki çocuğu var biz saygılı düzgün insanlarız. Bir deliyle deli mi olmayı teklif ediyorsunuz? Ayrıca pedagogla bu durumu konuştuk en iyisini yapmışsınız dedi ayrıca ben çocuğuma hakaret ettiğinde durup izlemedim nereden biliyorsunuz durup izlediğimi ? Ki siz benim anneliğimi yargılayamazsınız.
Bosanın diyor, neden bosanmadın simdıye kadar diyor deliyle delı ol nerde demıs?

Aynen öyle.
Hakaret yiyip itilip kakılıp ağlayacağına öz babasında mutlu da olabilir.
Öz babası benim oğluma öyle davranamaz. Hele başka biri yapacak.
Babasının eşi de çok iyi bir insan değil çocuğumun onunla da problemleri oldu. Ben anladım ki kimse kimsenin çocuğunu kabul etmiyor. Çocuğu olanlar evlilik yapmasın ben çok pişmanım..

Mide bulandırıcı

Şöyle bir tiple, çocuğunuzun horlandığını ezildiğini göre göre evli olduğunuz için siz de çok midesiz bir insansınız

Cocugunuza numarami vermek istiyorum, bu adam yine saldırdığında siz de böyle ibiş gibi köşede izlerken beni çağırsın. O şişeyi o adamın ağzına çarparım
Evladımı korayacak en iyi ve tek kişi benim evladımı nasıl koruyup kolladığımı siz asla bilemezsiniz. Ben şu an o evde değilim zaten lütfen daha önce yazılanları iyice okuyup yorum yapınız. Siz kendi çocuklarınıza numaranızı verin tabi bir anneyseniz

Madem düzgün insanlarsınız alkolik sapıtmış bir adam evde camı çerçeveyi indiriyor buna nasıl izin verdiniz? Ağzıyla içemiyorsa içmicek. Bu eve alkol sokma içince sapıtıyorsun diceksiniz, içki mi getirdi elinden alıcaksınız.
Cama çerçeveye mi saldırdı, ağzına çarpıp köşesine oturtacaksınız o kadar. Olmadı mı evden atıcaksınız, burası düzgün bir ev burda olay çıkaramazsın kardeşim haydi diyip sokağa atarsınız o kadar gitsin sokakta mı parkta mı yatar artık.

Siz bu adama cevap verdiniz de ne oldu peki? Adam çocuğa hakareti kesti mi? Hayır. Çocuk o hakaretleri dinlemey devam etti mi? Evet. Çocuğun psikolojisi bozuldu mu? Evet. Adam hakaretlerine devam etti, siz de hiçbir şey yapmamışsınız kısacası.

Yargılarım hanımefendi, benim annem şunları kendi babam yapsa babamın gırtlağını sıkar çocuğuna asla hakaret ettirmez bu kadar yazayım. Sizin gibi koca delisi görmedim bu forumda. Koca delisi tipler kendileri horlanıp oturuyor, eyvallah kendine zarar. Ama koca aşkını çocuğunun bile önüne koyan ilk kez sizi görüyorum. Bütün annelerin kırmızı çizgisi çocuğu. Sizde o da yok.

En son alkol aldığında nedensiz ablamın evinin camlarını kırdı. Bu alkol meselesi yüzünden birsürü sözler verdi ancak hiçbir zaman tutamadı .
Yeterince sans verilmis zaten. Duzelse simdiye kadar duzelirdi, ki ben duzeleni gormedim. Ben de eski esime bir sans vermistim. 4 ay sonra o da fabrika ayarlarina donmustu. Tekrar bir araya gelseniz en fazla bir kac ay duzelmis gibi yapar, sonra daha beter devam eder. Alkole baglamissiniz ama alkol alinca aldigi rehavetten icindekileri kusuyor aslinda. Yani gercek yuzu alkol alinca ortaya cikiyor demekki, maskesi dusuyor. Kararinizdan donerseniz hata edersiniz.

Son düzenleme:
Evladımı korayacak en iyi ve tek kişi benim evladımı nasıl koruyup kolladığımı siz asla bilemezsiniz. Ben şu an o evde değilim zaten lütfen daha önce yazılanları iyice okuyup yorum yapınız. Siz kendi çocuklarınıza numaranızı verin tabi bir anneyseniz
Bir anne olarak diyorum size, ben o koca olacak adam ilk evladımı ağlattığında boşanma yoluna giderdim. Elalem horlasın diye getirmesim dünyaya. Kimse hakaret edemez. Ederse de benim yanımda, yatağımda yer alamaz.
Anneliğinizi siz de biraz sorgulayın bana göre

Back
X