adam evlendik evleneli sürekli evinden kovuyor şuan üç aylık hamileyim ve gene evden kovdu
İyiyken okadar acındırdıki kendini ben hiç biter diye evlenmemiştim evet pişmanım ona inanıp çocuk yaptığıma ama olan oldu malesef evden kovarkende üzerimden kilitleyip zorla bilezikleride aldıEvlendiniz evleneli evden kovuyormuş zaten,bir lafıyla hamile kalınacak bir adam mı bu sizce, ayrıca ikinizin de evladı varmış zaten neye koşturdunuz bu kadar, paranız pulunuz var mı bari?
Evlenirken öyle anlatmamıştı kızına nafaka ödediğini onun için üzüldüğünü ama şimdi yaşayınca demekki o kadınada aynı şeyleri yapmışki o kadın da gitmişAdam engelli kızına bakmıyor buradan belli karakteri
Kaç haftalık kürtaj vs? Çocuğun engeli ne genetik mi paran var mı ne yapacaksın boşanınca bu adamdsn ne diye çocuk yaptın yaaaEvlenirken öyle anlatmamıştı kızına nafaka ödediğini onun için üzüldüğünü ama şimdi yaşayınca demekki o kadınada aynı şeyleri yapmışki o kadın da gitmiş
Çocuk aldırılcak durumda değil zaten korkarımda aldırmaya evlenmeden altı ay konuştuk anlaştık ama hiçbişey aynı eve girmeden belli olmuyormuş durumum malesef çalışamıycam çünkü hamileliğim zor geçiyor ama annemlerdeyim onlar destek oluyor şimdilik ilersi için bilemiyorumAllah yardımcın olsun boşuna demiyolar acele işe ş*ytan karışır diye haklılarmış. Bu acele neden bilmiyorum.. neyin telaşına kapılıyorsunuz anlayamıyorum .. o insanı tanımadan çocuk yapmak en kötü şeylerden biri zaten. Çocuğu aldırabilirsen aldır dicem ama ne durumdasın kaç aylık.. ve sen bakabilecekmisin..
Okadar haklısınki ama inanın herşey öyle gelişiyoki senin elinde olmuyo bazen bişeylerKaç haftalık kürtaj vs? Çocuğun engeli ne genetik mi paran var mı ne yapacaksın boşanınca bu adamdsn ne diye çocuk yaptın yaaa
Bu koca bi bahane ya ben hiç hamile kalmadım mesela kaç haftalık kürtaj vakti var mı senin mesleğin paran var mı ayrılınca ne yapacaksın ki ayrılır mısın yoksa adamın ayaklarına mı kazanırsın çocuğun engelli olursa ne olacak 2 tane daha çocuğun var onları düşün. Gerçi geçmiş artık vakit şimdi gördüm ah be mahvettin hayatını aferinOkadar haklısınki ama inanın herşey öyle gelişiyoki senin elinde olmuyo bazen bişeyler
Doğurur doğurur, bana göre doğurur daha doğrusu. Hatta yetmez üç beş daha doğrudur.Gerçekten bu çocuğu doğuracak misiniz?
Evet bazı planlarım eski evliliğimden olan ev satılınca o parayla ev alıp çocuklarımla yaşamak biraz büyüyüncede çalışmakDaha 9 ay olmus evleneli ve hemen hamile kalmissiniz adamin ne b** oldugu bastan belli olmusken. Onu geciyorum: su anda iki cocugunuza ne yasattiginizin farkindamisiniz?! Ne mi yapacaksiniz? Ayrilacaksiniz ve cocuklariniza sahip cikacaksiniz. Baska yapacak birsey yok. Ikinci evlilikte daha dikkatli ilerlemeniz gerekirdi. Cocuklariniza üzüldüm
İki tane çocuğunuz var zaten ne diye evlenip o iki çocuğu da perişan ediyorsunuz yazık değil mi onlara?Okadar haklısınki ama inanın herşey öyle gelişiyoki senin elinde olmuyo bazen bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?