- 25 Aralık 2020
- 6.577
- 23.605
- 298
- 41
ya kimseyi üzmek istemiyorum amaÜçüncü kocaya gider, iki çocukta Orda yapar.
Kürtaja karşı biri olarak ben olsam aldirirdim. Bazen kadınlari hiç anlamıyorum, ne güzel 2 evladın var. Çalış, kendi düzenini kur koca çok mu lazımdı.
Ayrıca adamın öncesinde de sinyal vermediğine asla inanmıyorum.
İyi, şimdi 3 çocuk bir odaya tıkışırlar. Bu seferde 3.evliliği yaparsınız artık. Bu nasıl bir evlenme mantığı anlamadım.Anne evinde olmak da zordu iki çocuk bi odanın içinde onlarında düzeni olsun istedim bi odaları ben ayrıldıktan altı yıl sonra evlendim o süreçte zordu ama bu daha da zormuş
3 aylik demişsiniz ama Hamileliğin kaçıncı haftasindasiniz?Okadar haklısınki ama inanın herşey öyle gelişiyoki senin elinde olmuyo bazen bişeyler
Aldıramaz ki. Süresi geçmiş.Gerçekten bu çocuğu doğuracak misiniz?
Böyle bir adamla neden sevişip çocuk yapıyorsun?evlendik evleneli sürekli evinden kovuyor
Şimdi bi odanın içinde 3 çocuk yaşarsınAnne evinde olmak da zordu iki çocuk bi odanın içinde onlarında düzeni olsun istedim bi odaları ben ayrıldıktan altı yıl sonra evlendim o süreçte zordu ama bu daha da zormuş
Ne yapması lazım mesela ? 3 aylık olmuş bebekGerçekten bu çocuğu doğuracak misiniz?
Okadar haklısınki ama inanın herşey öyle gelişiyoki senin elinde olmuyo bazen bişeyler
Annemin arkadaşı 30 yasinda iki cocukla ortada kalmıştı ( cok erken evlendi) sahip cikan aile yok esi aldatıp kacip gitmişti çocuklar ilk okul caginda kadin merdivende sildi markette de çalıştı neler yapti neler sonra sürekli karşısına talipler geldi armutun sapi üzümün çöpü dedi istemedi cocuklardan biri kendi istegiyle cemaat yurduna gitti diğeri de asker oldu ücretli uzman vs kadin zirrat muhendisi kendi akrabasi biriyle evlendi kadin en fazla 45 falandir şuan bes senelik falanda evli asla cocuk düşünmüyorum asla der kocasi yalvarmasina ragmen kadin iki sene imam nikahli durdu bosanmayla uğraşamam anlaşamazsam diye ince eleyip sık dokudu siz yeni evlenen cahil kizlar gibi 9 aylik evliligin 6. Ayinda hamile kalmissiniz üç aylik bebege de bu saatten sonra yapacak bir şey yok tek üzüldüğüm şey aileniz yazık kizlari tek gitti dört kisi olarak geldi geçimde sırtlarina bindiMerhaba! Arkadaşlar çok büyük bi sorunum var ve çaresizim sizden akıl almak istiyorum belkide teselli ikinci evliliğimi yaptım 9ay önce konuşurken çok ilgili yumuşak çiçekler alan bi insan evlendikten sonra en ufacık kavgada bile beni evden kovan ağza alınmıycak hakaretler eden bir adama döndü sinir hastası bi insanmış ama ben anlamamışım ilk eşimden iki çocuğum var evlenmeden onlarla da konuşturmuştum sizi muhtaç etmem hep arkanızdayım bırakmam diyen adam evlendik evleneli sürekli evinden kovuyor şuan üç aylık hamileyim ve gene evden kovdu hamileliğim zor geçiyor serumlarla duruyorum neymiş güler yüz göstermiyormuşum bu durumda nasıl güleryüzlü olayım kendime hayrım yok hastalığıma zerre saygısı yok sürekli başımda dırdır eden bi adam ve bu çocuğu kendi istedi ilk karısında engelli bi kızı vardı bana baba diyen olmadı hiç diyerek çocuk çok istemişti ama hiçbirşekilde bu hamileliğe saygısı yok ve çocuk sağlıksız olurmu üzülürse diye bile korkmadan çekinmeden defalarca üstüme yürüyüm bana bişeyler atmaya kalktı şimdi kendi annemlerdeyim kendi babası bindirip getirdi bizi köy yerinde duruyorum ikinci evlilik olunca hep laflar olucak bunları nasıl aşıcam ne yapmalıyım
Evet bazı planlarım eski evliliğimden olan ev satılınca o parayla ev alıp çocuklarımla yaşamak biraz büyüyüncede çalışmak
teşekkür ederim yorumunuz ve anlayışınız için gerçekten bazen okadar çaresizlikle yanlış karar alıyoki insan sonra gerçekler tokat gibi geliyo insana ama işişten geçmiş oluyo tabiki çocuklarımla yeni bi sayfa açıp başlıycam evet biraz zorlanıcam bebekle ama yapıcamEn iyisi. Hepimiz yanilabiliriz, ama baktik cocuklarimizin etrafinda toksik salak insanlar var, o zaman ortaligi toz duman yapma vakti gelmistir. Esiniz belli ki sizin gözünüzü boyayip evlenmeye ikna etmis, üstüne bebekle tamamen baglarim kafasinda. Yaptiklari ortada. Kendinzi ve cocuklarinizi kurtarin.
Evet yapıcamBoşanmalısınız
teşekkür ederim yorumunuz ve anlayışınız için gerçekten bazen okadar çaresizlikle yanlış karar alıyoki insan sonra gerçekler tokat gibi geliyo insana ama işişten geçmiş oluyo tabiki çocuklarımla yeni bi sayfa açıp başlıycam evet biraz zorlanıcam bebekle ama yapıcam
İnşallahAllah hayirli kapilar acsin sizin ve cocuklariniz icin insallah
Evlenmeden önce zannedersin dünyanın en anlaşiyışlı insanı ama sinir hastası piskopat çıktı çocuk konusunda hatalıyım düzeldi zannettimEvlenmeden önce nasıldı?
Neden hamile kaldınız ya zaten varmış çocuğunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?