İkinci eşimden ayrılıyorum evden kovuldum hamile halimle

• Konu Sahibi Konu Sahibi gsb542
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üçüncü kocaya gider, iki çocukta Orda yapar.
ya kimseyi üzmek istemiyorum ama
"eve paket servis menü yanında patates + kola" gibi, kurye (k.baba) getirip eve paket bırakmış. gebe kadın + 2 çocuğu.

insan kendini düşünmüyorsa paket servis ypaılan çocuklarını düşünür.

adam gelip imza vermezdi ki, verir miydi sizce?
zaten şu anda 12 hafta olmuş yasal süre geçmiş

Geçmiş evliliğinizden hiç mi ders almadınız, neden bu kadar mantıksız davrandınız ben gerçekten hayret ediyorum? Hadi kendinizi yakıyorusunuz, size üzülmüyorum bile bile yapıyorsunuz da çocukları neden katıyorsunuz? Adamın rengi belliymiş evlenince değişmiş. Ne diye bir çocuk daha yapıp onunda hayatını mahvediyorsunuz? Allah korusun ama doğacak çocuğunuz engelli doğarsa ileride çalışma hayatınızda olmayacak, 3 çocuğa nasıl bakacaksınız? Eski eşlerden hayır gelmez, gelseydi eski olmazlardı.
Hayır 2 çocuk annesi kadınsınız. Daha aklı başında davranmanız gerekirdi.
Anne evinde olmak da zordu iki çocuk bi odanın içinde onlarında düzeni olsun istedim bi odaları ben ayrıldıktan altı yıl sonra evlendim o süreçte zordu ama bu daha da zormuş
İyi, şimdi 3 çocuk bir odaya tıkışırlar. Bu seferde 3.evliliği yaparsınız artık. Bu nasıl bir evlenme mantığı anlamadım.

Valla bazı insanlarda iyi cesaret var.
2 çocukla boşanıyor, dur daha bismillah demeden pat diye biriyle tanışıyor evleniyor. 9 aylık evlilikte hamile kalıyor hemen.
Hiç önce 2 çocuğumun geleceğini garanti altına alayım, hem bir bakayım kendimi toparlayayım yok.
Heh şimdi bir de dramına üçüncü bir çocuğu dahil etmiş.
Kız sizin saçınız başınız da mı dökülmüyor, bu kadar mı kolay çocuk doğurmak yav?

Anne evinde olmak da zordu iki çocuk bi odanın içinde onlarında düzeni olsun istedim bi odaları ben ayrıldıktan altı yıl sonra evlendim o süreçte zordu ama bu daha da zormuş
Şimdi bi odanın içinde 3 çocuk yaşarsın

Okadar haklısınki ama inanın herşey öyle gelişiyoki senin elinde olmuyo bazen bişeyler

Of çok sorumsuzsun ya hiç mi düşünmüyorsun ya? Bu çocuklar insan, can diye. Yok evlendikten sonra değişmişmiş he aynen kesin evlendikten sonra değişmiştir. Hamile kadını evden kovacak kadar vicdansız, merhametsiz, insan olmayan varlık nasıl değişecek? Hep böyleydi. Görmezden gelmişsindir. Yeter artık ya. Düşünmeden evlenin, napıyorsanız yapın ama hamile kalıp kalıp doğurmayın ya.

Annemin arkadaşı 30 yasinda iki cocukla ortada kalmıştı ( cok erken evlendi) sahip cikan aile yok esi aldatıp kacip gitmişti çocuklar ilk okul caginda kadin merdivende sildi markette de çalıştı neler yapti neler sonra sürekli karşısına talipler geldi armutun sapi üzümün çöpü dedi istemedi cocuklardan biri kendi istegiyle cemaat yurduna gitti diğeri de asker oldu ücretli uzman vs kadin zirrat muhendisi kendi akrabasi biriyle evlendi kadin en fazla 45 falandir şuan bes senelik falanda evli asla cocuk düşünmüyorum asla der kocasi yalvarmasina ragmen kadin iki sene imam nikahli durdu bosanmayla uğraşamam anlaşamazsam diye ince eleyip sık dokudu siz yeni evlenen cahil kizlar gibi 9 aylik evliligin 6. Ayinda hamile kalmissiniz üç aylik bebege de bu saatten sonra yapacak bir şey yok tek üzüldüğüm şey aileniz yazık kizlari tek gitti dört kisi olarak geldi geçimde sırtlarina bindi

İlk eşinizden boşandıktan 6 sene sonra ikinci evliliği yapmışsınız, o 6 yıllık süreçte ne yaptınız? Çalıştınız mı? Hiç birikiminiz var mı?
Başından evlilik geçmiş, 2 çocuk annesi kadınsınız cahil değilsiniz ki ne demeye 6 ayda tanışıp evlendiniz? Hayır nasıl güvendiniz? Demediniz mi benim iki çocuğum var, ince eleyip sık dokumam lazım diye? Hadi evlendiniz üçüncü ayda hamile kalmak nedir? Gerçekten nasıl bu kadar düşünmeden, kör hareket ediyorsunuz inanamıyorum.
Mecbur boşanacaksınız

Tabiki altı yıl boyunca tarlada daha sonra satış elemanlığı muhasebecilik işlerinde çalıştım hep kendim baktım çocuklara ben çalışırken yurt dışından ablamlar geliyordu çocukları azarlıyordu kızım artık bunalmıştı evet asla haklarını yiyemem anam babam ama onlarında çocuklara bağırıp baskı uyguladığı oluyordu asla kiraya çıkmama müsade etmedi babam sonra bu kişi tam bu bunalımlı zamanda karşıma çıktı ilk okul ve orta okuluda birlikte okuduğum birisiydi tabiki ozamanlar iyi biriydi tanıdığım kadarıyla ama çocuktuk ozamanlar sonra kendini çok farklı gösterdi bana seni kaybedemem diye ağlamalar çocuklarla son zaman konuşturduğumda onlara çok ilgili eski eşine araba para nafaka bileziklerini hepsini vermiş biri hak yemiyo diye düşündüm ama işte o an çocuklarımın içinde bulunduğu durumla bi hata yaptım evet bu çocuğu yapmamam lazımdı ama inanın iyiyken çok iyiydi pişmanım diyordu birdaha olmayacak diyordu ama hamile kaldıktan sonra daha kötüye dönüştü çocuklarım tabiki herşeyim onları hiçbirzaman bırakmadım bırakmam onlar daha iyi yaşasın derken daha kötü oldu

2. Evlilikte bebek kararı bana çok ütopik geliyor zaten varmış çocuğunuz annesiniz yani keşke çocuk olmasaymış ama olan olmuş. 3 aylıkmış keşke adamı boşayıp çocuğu da aldırabilsen. Şimdi bi de evliliğin dinamiğini bilemiyorum nasıl bu hale gelindiği de önemli tabii ama bi şekilde toksikleşmiş bir ilişki var ortada

Evet bazı planlarım eski evliliğimden olan ev satılınca o parayla ev alıp çocuklarımla yaşamak biraz büyüyüncede çalışmak

En iyisi. Hepimiz yanilabiliriz, ama baktik cocuklarimizin etrafinda toksik salak insanlar var, o zaman ortaligi toz duman yapma vakti gelmistir. Esiniz belli ki sizin gözünüzü boyayip evlenmeye ikna etmis, üstüne bebekle tamamen baglarim kafasinda. Yaptiklari ortada. Kendinzi ve cocuklarinizi kurtarin.

teşekkür ederim yorumunuz ve anlayışınız için gerçekten bazen okadar çaresizlikle yanlış karar alıyoki insan sonra gerçekler tokat gibi geliyo insana ama işişten geçmiş oluyo tabiki çocuklarımla yeni bi sayfa açıp başlıycam evet biraz zorlanıcam bebekle ama yapıcam

Allah hayirli kapilar acsin sizin ve cocuklariniz icin insallah

Evlenmeden önce nasıldı?
Neden hamile kaldınız ya zaten varmış çocuğunuz
Evlenmeden önce zannedersin dünyanın en anlaşiyışlı insanı ama sinir hastası piskopat çıktı çocuk konusunda hatalıyım düzeldi zannettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…