İkinci eşimden ayrılıyorum evden kovuldum hamile halimle

• Konu Sahibi Konu Sahibi gsb542
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet mahfettim söylenen herşeyde haklısınız

İki tane çocuğunuz var zaten ne diye evlenip o iki çocuğu da perişan ediyorsunuz yazık değil mi onlara?
Anne evinde olmak da zordu iki çocuk bi odanın içinde onlarında düzeni olsun istedim bi odaları ben ayrıldıktan altı yıl sonra evlendim o süreçte zordu ama bu daha da zormuş

Doğurur doğurur, bana göre doğurur daha doğrusu. Hatta yetmez üç beş daha doğrudur.
Kürtaja karşı biri olarak ben olsam aldirirdim. Bazen kadınlari hiç anlamıyorum, ne güzel 2 evladın var. Çalış, kendi düzenini kur koca çok mu lazımdı.
Ayrıca adamın öncesinde de sinyal vermediğine asla inanmıyorum.

Şuan nerdesin döneceksin dimi o adama
Annemlerdeyim hayır hastayken beni sokağa atan insanın sağlıklıyken yanımda olmasına gerek yok oda getirmem diye yaygara çıkarıyomuş zaten sağda solda

Annemlerdeyim hayır hastayken beni sokağa atan insanın sağlıklıyken yanımda olmasına gerek yok oda getirmem diye yaygara çıkarıyomuş zaten sağda solda
Ben ailene daha çok üzüldüm gerçekten. Şuursuzluğunun bedelini ödüyorlar. Bebek nasıl test vs yaptırdın mı dna o bu

İyiyken okadar acındırdıki kendini ben hiç biter diye evlenmemiştim evet pişmanım ona inanıp çocuk yaptığıma ama olan oldu malesef evden kovarkende üzerimden kilitleyip zorla bilezikleride aldı
Bebeği doğuracak mısın?

6 ayda evlilik, 6. Ayda hamilelik, halihazırda 2 çocuk, baştan kendini belli eden adam (kimse bu kadar değişmez kusura bakma, evlenince zaten anlamışsın ne olduğunu), çocuğuna bakmayan adam... Yani bu konular gerçek mi bilmiyorum ama yapacak çok şeyin yok ya ananın evine gideceksin ki seni postalamislar zaten, ya da o gebeşe dönüp saçma sapan bir hayat süreceksin. Yazık çocuklara böyle düşüncesiz anneleri var

Aldırmaya korkuyorsun ama böyle adamdan çocuk yapmaya korkmuyorsun. Seni sürekli evden kovan adamla nasıl aynı yatağa giriyorsun ya çok garipsiniz

Anne evinde olmak da zordu iki çocuk bi odanın içinde onlarında düzeni olsun istedim bi odaları ben ayrıldıktan altı yıl sonra evlendim o süreçte zordu ama bu daha da zormuş
Hey allahım yarabbim. Bu akılla bi insan nasıl hayatta kalıyor şaşıyorum.
Çalışıp çocuklara düzen kurmak, kendi paranızı kazanmak, onun bunun yanında iki çocukla sığıntı gibi yaşamaktan daha huzurlu ve onurludur, tavsiye ederim.
Gidecek yeri olmayan hemen evlenme derdine düşüyor, hadi siz ne haliniz varsa görün ama o çocuklara yazık değil mi? Elin adamı çeker mi başkasından olma çocukların kahrını? Nasıl hiç düşünemiyorsunuz?

daha önce ayrıldığınızda da köy anne evine dönmüştünüz yani?
orada çocuklarınızla 1 odada kalıyordunuz? kendiniz ayrı eve çıkı çalışıp onlara oda vermemiştiniz.

şimdi de sizi getirip köye aynı eve bıraktılar ?
ve üstelik şimdi hamilesiniz
Evet bazı planlarım eski evliliğimden olan ev satılınca o parayla ev alıp çocuklarımla yaşamak biraz büyüyüncede çalışmak

6 sene olmuş ilkinden ayrılalı
bu süreçte hiç çalıştınız mı?

6 senedir o ev satılamıyordu şimdi mi satılacak? mahkeme kararıyla filan mı satılacak?

siz 2 çocukla çalışamıyordunuz, ev satılamıyordu şimdi başka adamdan da çocuk oldu 1. eşiniz buna rağmen olsun diyip size nafaka ödeyecek (diğer çocuklar için) bu da 3. çocuk için ödeyecek, ev alınacak, sonra da siz 3 çocukla çalışacaksınız öyle mi?

Gerçekten çok kızıyorum, çalış bak çocuklarına.
Yazık değil mi?
Vallahi yazıp yazıp siliyorum ban yememek için.

senin okul oryantasyon hastafında mı? nedir bu?

Evet bazı planlarım eski evliliğimden olan ev satılınca o parayla ev alıp çocuklarımla yaşamak biraz büyüyüncede çalışmak
Eee büyüyene kadar nasıl geçineceksiniz ?
Böyle sürekli evlenip çocuk yapıp yapıp annenizemi güveniyorsunuz ? Anneniz size bakmak zorundamı ? Elimde değildi diyorsunuz sevişmektemi elinizde değildi ?

adam istese de sen yapmayacaksın. tecrübelisin. bekarken evlenmemişsin ki. halihazırda 2 çocuk annesi boşanmış bir kadın ayağını yere çok daha sağlam basabilmeli. Bu tecrübe sende vardı. O istedi diye gebe kalınmaz. Korunacaksın. Hap iç nerden biliyor hap içtiğini. korun. yapmayacaksın. şimdi çocuk olmasa işin ne kadar kolaydı. ayıkla pirincin taşını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…