Evet mahfettim söylenen herşeyde haklısınızBu koca bi bahane ya ben hiç hamile kalmadım mesela kaç haftalık kürtaj vakti var mı senin mesleğin paran var mı ayrılınca ne yapacaksın ki ayrılır mısın yoksa adamın ayaklarına mı kazanırsın çocuğun engelli olursa ne olacak 2 tane daha çocuğun var onları düşün. Gerçi geçmiş artık vakit şimdi gördüm ah be mahvettin hayatını aferin
Şuan nerdesin döneceksin dimi o adamaEvet mahfettim söylenen herşeyde haklısınız
Anne evinde olmak da zordu iki çocuk bi odanın içinde onlarında düzeni olsun istedim bi odaları ben ayrıldıktan altı yıl sonra evlendim o süreçte zordu ama bu daha da zormuşİki tane çocuğunuz var zaten ne diye evlenip o iki çocuğu da perişan ediyorsunuz yazık değil mi onlara?
Kürtaja karşı biri olarak ben olsam aldirirdim. Bazen kadınlari hiç anlamıyorum, ne güzel 2 evladın var. Çalış, kendi düzenini kur koca çok mu lazımdı.Doğurur doğurur, bana göre doğurur daha doğrusu. Hatta yetmez üç beş daha doğrudur.
Annemlerdeyim hayır hastayken beni sokağa atan insanın sağlıklıyken yanımda olmasına gerek yok oda getirmem diye yaygara çıkarıyomuş zaten sağda soldaŞuan nerdesin döneceksin dimi o adama
Ben ailene daha çok üzüldüm gerçekten. Şuursuzluğunun bedelini ödüyorlar. Bebek nasıl test vs yaptırdın mı dna o buAnnemlerdeyim hayır hastayken beni sokağa atan insanın sağlıklıyken yanımda olmasına gerek yok oda getirmem diye yaygara çıkarıyomuş zaten sağda solda
Bebeği doğuracak mısın?İyiyken okadar acındırdıki kendini ben hiç biter diye evlenmemiştim evet pişmanım ona inanıp çocuk yaptığıma ama olan oldu malesef evden kovarkende üzerimden kilitleyip zorla bilezikleride aldı
3 aylık olmuşBebeği doğuracak mısın?
6 ayda evlilik, 6. Ayda hamilelik, halihazırda 2 çocuk, baştan kendini belli eden adam (kimse bu kadar değişmez kusura bakma, evlenince zaten anlamışsın ne olduğunu), çocuğuna bakmayan adam... Yani bu konular gerçek mi bilmiyorum ama yapacak çok şeyin yok ya ananın evine gideceksin ki seni postalamislar zaten, ya da o gebeşe dönüp saçma sapan bir hayat süreceksin. Yazık çocuklara böyle düşüncesiz anneleri varÇocuk aldırılcak durumda değil zaten korkarımda aldırmaya evlenmeden altı ay konuştuk anlaştık ama hiçbişey aynı eve girmeden belli olmuyormuş durumum malesef çalışamıycam çünkü hamileliğim zor geçiyor ama annemlerdeyim onlar destek oluyor şimdilik ilersi için bilemiyorum
Hey allahım yarabbim. Bu akılla bi insan nasıl hayatta kalıyor şaşıyorum.Anne evinde olmak da zordu iki çocuk bi odanın içinde onlarında düzeni olsun istedim bi odaları ben ayrıldıktan altı yıl sonra evlendim o süreçte zordu ama bu daha da zormuş
daha önce ayrıldığınızda da köy anne evine dönmüştünüz yani?Anne evinde olmak da zordu iki çocuk bi odanın içinde onlarında düzeni olsun istedim bi odaları ben ayrıldıktan altı yıl sonra evlendim o süreçte zordu ama bu daha da zormuş
Evet bazı planlarım eski evliliğimden olan ev satılınca o parayla ev alıp çocuklarımla yaşamak biraz büyüyüncede çalışmak
Gerçekten çok kızıyorum, çalış bak çocuklarına.Kürtaja karşı biri olarak ben olsam aldirirdim. Bazen kadınlari hiç anlamıyorum, ne güzel 2 evladın var. Çalış, kendi düzenini kur koca çok mu lazımdı.
Ayrıca adamın öncesinde de sinyal vermediğine
Üçüncü kocaya gider, iki çocukta Orda yapar.İki çocukla sığamadığı ana evine üç çocukla nasıl sığacak bilmem ama o eve dönerse kesin bol bol dayağını yiyecek bu adamın
Eee büyüyene kadar nasıl geçineceksiniz ?Evet bazı planlarım eski evliliğimden olan ev satılınca o parayla ev alıp çocuklarımla yaşamak biraz büyüyüncede çalışmak
Beğenmediğin yere 3çocukla dönmen şokuAnne evinde olmak da zordu iki çocuk bi odanın içinde onlarında düzeni olsun istedim bi odaları ben ayrıldıktan altı yıl sonra evlendim o süreçte zordu ama bu daha da zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?