Bu iş olmaz.
Evlenince olacak olanlar, gelinde gelsin bize şunu yapsın ,buna yardım etsin olacaktır muhtemelen.
Haksız değilsiniz.
İnsan anne babasına yardım eder elbette ama sürekli bir durum varsa,bahsettiğiniz yaşta anne baba her ise oğullarına koşturuyorsa, oğullari da he isteğe olduğu gibi cevap veriyorsa, bu evlendikten sonra da çok değişmez. Olan yine size olur.
yakın mesafede oturcaz olur da evlenirsek ...Çarşambanın gelişi perşembeden belli imiş. Çok parlak göremedim sonunu. Eşimin de ailesinin yaklaşımı benzerdi evlenince böyle talepleri olmaz eşim de biraz mesafe koyar derdim ama gel gör ki pek birşey değişmedi.
İkinci evliliğiniz olacakmış aynı sorunları yasamıssınızz ailesi bu kadar oğullarına her istediklerini yaptırmaya alışmışken, evlenince bu durumun olmayacagını düşünebiliyor musunuz gerçekten?şimdi evlerinde yaşıyorum diyor sanki amcasının dayısının evinde yaşıyormuş gibi bi mahçubiyet ..
ya gece geliyor işten yorgun argın sabahın bir körü çok saçma sebepten uyandırılıyor ben sinir oluyorum olduğum yerde . napıyım diyor şimdi onların evindeyim onların yemeğini suyunu kullanıyorum gibi saçma sapan cevaplar . ilerde böyle olmazmış tabi yersem !
Biz de yakınız kayınvalide ile. 10 dk mesafe. Çok tartışmalarımız oldu eşimle ve ailesi ile. Eşim baya bir düzeldi ama ailesinin tavrı çok değişmediği için pek görüşmüyorum onlarla. Sizinkinin de kolay kolay değişeceğini düşünmüyorum. Ailesi ise hiç değişmez.yakın mesafede oturcaz olur da evlenirsek ...
bu köy muhabbeti hep kavga olcak aramızda diyorum şimdiden ..
o da diyor tek kavgamız köy olcakmış gibi geliyor bana diyo .
e sabahın 6 sında 7 sinde saçma saatlerde köy diye beni bırakıp gidersen ya da beni de uyandırırsan elbette kavga edicez diyorum ...
ama erkekler dümmmmdüz baktığı için bunları idrak edemiyor .
İkinci evliliğiniz olacakmış aynı sorunları yasamıssınızz ailesi bu kadar oğullarına her istediklerini yaptırmaya alışmışken, evlenince bu durumun olmayacagını düşünebiliyor musunuz gerçekten?
Hemde 10 dakika mesafede oturacaksınız.
Ailesine hayır diyemeyecek biri bence sevgiliniz, görmezlikten gelmeyin bu durumu.
Korktuklarınızı yaşayacağınız şeylere karar vermeyin o zaman, bu sizin elinizden şuan.gelemiyorum şuan bile tek kavgamız problemimiz bu . çünkü ileriyi görebiliyorum artık .
anlamıyor korkularımı . korktuklarımı yaşıycağıma eminim.
Korktuklarınızı yaşayacağınız şeylere karar vermeyin o zaman, bu sizin elinizden şuan.
Evlilik sevgililik gibi olmuyor. Maalesef 2 kişiden ibaret değil.dışardan bakınca çok güzel gözüküyoruz gerçekten ..
şu 10 ayı dolu dolu yaşadık . çok güzel anılaar gerçekten sevildiğimi hiç bu kadar hissetmemiştim diyebilirim .
bana da çok değer veriyor üzülmemi yorulmamı istemiyor
çok gülüp eğleniyoruz , sadece ikimiz olsak herşey çok güzel ama evlilik sadece 2 kişiden ibaret değil bunu aci tecrübeyle öğrendim ...
kıyamıyorum bitiremiyorum ,bitmesine izinde vermiyor gerçi ama .
kafam çok karışık ...
Bu dümdüz bakmakla ilgili değil. Ana kuzusu olmakla ilgili. İnsan yardım eder tabiki ama her zaman değil. Herkesin hayatı varyakın mesafede oturcaz olur da evlenirsek ...
bu köy muhabbeti hep kavga olcak aramızda diyorum şimdiden ..
o da diyor tek kavgamız köy olcakmış gibi geliyor bana diyo .
e sabahın 6 sında 7 sinde saçma saatlerde köy diye beni bırakıp gidersen ya da beni de uyandırırsan elbette kavga edicez diyorum ...
ama erkekler dümmmmdüz baktığı için bunları idrak edemiyor .
Dışardan kötü gözüken ilişki var mı ? Burada yazanların çoğu dışarda mutlu rolü yapmak zorunda kalmak zorundaysa ya da sevdiği için katlaniyorsa.dışardan bakınca çok güzel gözüküyoruz gerçekten ..
şu 10 ayı dolu dolu yaşadık . çok güzel anılaar gerçekten sevildiğimi hiç bu kadar hissetmemiştim diyebilirim .
çok gülüp eğleniyoruz , sadece ikimiz olsak herşey çok güzel ama evlilik sadece 2 kişiden ibaret değil bunu aci tecrübeyle öğrendim ...
kafam çok karışık ...
Dışardan kötü gözüken ilişki var mı ? Burada yazanların çoğu dışarda mutlu rolü yapmak zorunda kalmak zorundaysa ya da sevdiği için katlaniyorsa.
Ya bu köy olayını kabul edeceksiniz ya da edeceksiniz seviyorsaniz
Şimdi böyleyse evlenince düzelir bir şeyler diye beklemeyin bence, hatta evlenince işler daha farklı boyuta gidebilir artık ‘gelin’ olduğunuz için sizden de bir şeyler beklenir.dışardan bakınca çok güzel gözüküyoruz gerçekten ..
kafam çok karışık ...
Bende böyle düşünüyorum. Beklenti çok çok fazla olcak. Yanlış anlaşılmasın da köy kadını sonuçta bu hayatı yaşıyor. Tarhanası salçası bilmem nesi bitmiyor. Benim hiç işim olmadı bunlarla. Bunları da sürekli birlikte yapmayı bekler. E ben sizin evinize yerleşmiyorum ki kendi yuvamı kuruyorum. Bunu asla idrak edemiyor erkek ailesiŞimdi böyleyse evlenince düzelir bir şeyler diye beklemeyin bence, hatta evlenince işler daha farklı boyuta gidebilir artık ‘gelin’ olduğunuz için sizden de bir şeyler beklenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?