ikinci evliliğe dair korkularım

Ayyy cok sevindim vallla yolda her gordugune 1 lira ver nedem kurtuldun farkinda degilsin

Valla sakın bosluktan barisma yaz bunlari bi kenara ki unutma öfke gecer ama.ilersini düşün ciftci koca ayyy aman.allahim valla sehir bile degistir birak bunu

Geçmiş olsun. Yalnız konuşmalarında hep onun köye gideceğinden ve bundan rahatsız olacağından bahsetmişsin. Bence sendeki model eşinide yanında sürükleyenlerden. Senidr gelmek zorundasın diye sürükler bence bu adam bi bakmışsın her boşluğunda eşinin ailesiylesin. Böyle evlattan bağını kesememiş sömüren ailelerden uzak durun tecrübe konuşuyor.

Korktugunuz konu üzerine iyii ce düşün derim benimde ikinci evliliğim ama elimde bir meslegim olmuş olsaydı kendi evim olsaydı sahip çıkanım olsaydı ben evlenmezdim diye düşündüm ama karsindaki insan iyi tanı derim

Kabul mu etti hemen

bu mevzu aramızda bayadır döndüğü için , en son ben net bi şekilde ' yaşatmayı düşündüğün hayatı kabul etmiyorum etmem ' dedim . .

banane köydeki bananenden ya ona göre mi ayarlıycam hayatımı dediğim için atasına saygısızlık yapmışım
sanırım o da artık mantığına oturtamadı beni .
şimdilik susuyoruz ikimizinde sesi çıkmıyor .

ilerde gelir mi dönmek ister mi beni ister mi bilmiyorum. şuan benim gibi sürekli düşündüğüne eminim. ..
ama biz herşeyimizle birbirimize göre olsakta hayat tarzı olarak değiliz..

hakkımızda hayırlısı olsun . zaman ne göstercek hiç bilemiyorum

Tüm işlerimiz sevgilinize yapmaya alışmışlar.
İlla ki bekleyecekler isteyecekler.
Yapmasa bile içinde bir vicdan azabı olacak veyahut ailesi ile sorun çıkacaktır. Sorunu da size yansıtır yansıtmaması onun elinde

evet malesef bu şekilde alışılmışbi durum var. ne kadar aza indirgenebilirdi bilmiyorum .
2. evliliğim olcaktı olsaydı . göze alamadım.
bir daha mutsuz olma seçeneği vermiyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…